Изпитани сайтове за парфюми - април 2022

• 70 385
  • 542
  •   1
Отговори
# 420
Тестерите LVB в кутия като продукт ли идват, или бели/кафеви типични за други тестери?

# 421
  • София
Скрит текст:
Deetron, с много настроение и здрае да я изпразниш тази бутилка ти пожелавам!

В lerbolario.bg - 25 % на много неща до 24 април.

https://www.lerbolario.bg/bg/news/%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B0%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-n86

Milen™ - Благодаря много за пожеланието Heart Exl

За Lerbolario - да допълня, че в магазините я има и новата чудесна Бяла ружа/ Altea - преслушайте я, чудесен аромат.

# 422
Тестерите LVB в кутия като продукт ли идват, или бели/кафеви типични за други тестери?

В бели кутии са, някои са и в цветни като продукт.

# 423
“Случайно” се озовах в най-хубавия магазин, в който съм влизала от доста време насам. Аз ли не съм в час или в БГ никога няма истински намаления? Кхъм-кхъм. Мосю с 20%, Диптик, Килиън, ДжоМ и тн и те с намаления, а дизайнерите с по 35% и нагоре. Сефора също. Българите толкова ли сме богати, че чакаме веднъж-дваж 20% в годината (Сефора например)? Както и да е. Забърсах един Диптик и Армани да не съм капо. Изнервих се, че не се позволява тестването и само консултанти могат да обслужват, но след втория път “I want to try this one too” става неудобно. Това е мястото, не знам дали е възможно да се поръчва до БГ, но днес една парфюмна душа беше много щастлива.
https://www.atticadps.gr/prosfores/omorfias/

# 424
  • София
... не знам дали е възможно да се поръчва до БГ,...
https://www.atticadps.gr/prosfores/omorfias/
Не е възможна доставка извън Гърция, пише го в Условия за доставки.
Но пък е много хубаво, че днес Ви е щастлив ден! Simple Smile

Аз днес си взех от Спиди Love in Black на Creed, поръчан от makeup. След месец и половина въздържание, думнах смело и на сляпо. На първо четене: Красив флакон, трайност поне 8 часа и много ми наподобява Инсоленс на Герлен - тъмна, готическа виолетка. Утре ще направя паралелен тест.
За поръчка на такава сума - същата амбалажна хартия, нито една мостра /поне от кумова срама/ и липса на опция преглед. Нужно е юнашко доверие за поръчки от тях Wink

# 425
  • София
За поръчка на такава сума - същата амбалажна хартия, нито една мостра /поне от кумова срама/ и липса на опция преглед. Нужно е юнашко доверие за поръчки от тях Wink
Затова вече поръчвам до офис на Спиди от makeup. Има опция преглед.

# 426
Makeup и при мен с тази амбалажна хартия ми бяха смачкали поръчания парфюм. Не ми стана приятно. Ако ми е нещо за подарък не поръчвам от тях. В конкретния случай беше за мен, но пак чакаш нещо плащаш 100 лева и получаваш смачкан при опаковането парфюм (самия кашон беше перфектен, при опаковането си бяха оставили ръцете). Сега пуснах поръчка на една палитра, надявам се да дойде цяла, а не на части. Ще видим.

# 427
Да похваля Старкорп, получих си парфюма за 2 дни - всичко е точно, доволна съм.

# 428
  • София
... Сега пуснах поръчка на една палитра, надявам се да дойде цяла, а не на части. Ще видим.
Lale_Lili, палитрите са много по-крехки от парфюмите, снимайте разопаковането още в офиса! На мен ми стана вече практика да снимам, когато ми е отнето правото да видя какво съм получила, след като съм платила.
Затова вече поръчвам до офис на Спиди от makeup. Има опция преглед.
Винаги поръчвам до офис на Спиди и никога нямам позволен преглед от makeup. С тази поръчка - също. Специално попитах момичето дали имам опция и тя каза "Няма". Е, извадих телефона и я помолих да разопакова, докато аз снимам. Всичко беше наред и не съжалявам, че реших да се презастраховам.

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 22:05 от vodica

# 429
Самоподарих си го за Великден.Поръчах от Makeup,поредната поръчка от там-винаги е било ок.
Ще пиша като дойде,дано отново да е точно.

# 430
Искам да похваля visshakozmetika.com, точно преди големия прзник ме изненадаха много приятно с Uden Overdose и Symphonium .

# 431
Честити!
С какво те изненадаха, с това, че са налични или са имали намаление?

# 432
Искам да похваля visshakozmetika.com, точно преди големия прзник ме изненадаха много приятно с Uden Overdose и Symphonium .

завидях за Uden Overdose, дебна го от много време, на каква цена беше ако си го купувал и не е тайна ?

# 433
  • There I was on a July morning
Христос Воскресе! С пожелания за здраве и благоденствие на всички! Flowers Tulip Flowers Bouquet Flowers Hibiscus

Бях решила никакви парфюми да не купувам този месец, но ми изпратиха от emag код за отстъпка за Цветница иии не устоях.
Така се сдобих с едно малко бутилче Irresistible edp, Givenchy на цена без аналог.

Парфюмът е О.К., нямам забележки за него и за доставката.
Ароматът е свеж плодово-цветен, от известно време го бях набелязала за покупка.

# 434
  • Бургас
Търся да си подновя Елексира не Хермес, може и 30 мл. Ако ви е попадала добра оферта, ще съм благодарна да споделите.

Общи условия

Активация на акаунт