Кралски работи и клюки - април 2022

• 54 206
  • 883
  •   1
Отговори
# 585
Този Хари, бе, ей, умее ги тези неща. Много готино говори за Мег и за децата, с такава любов.
На тази снимка е истинско слънце..Heart Eyes Излъчва някаква светлина. Знам, че звучи претенциозно, обаче... има си харизма човекът и това е.

Портретът на Летисия на мен ми харесва, даже прошареното в косите са хванали.

# 586
Хари  е освободен от   роялските традиции и  е щастлив, правилно се оттегли като не му понасят.

# 587
Жак и Габриела с принцеса Стефани и децата и на цирк

# 588

хубава снимка..

# 589
  • Някъде там
Като видях Жак и Габи се сетих че не съм споделяла че и аз като феновете на Шарлийн предполагам че ще я видим  сред хора на бала на розата юни месец.
Леонор днес на самостоятелна изява.

Вчерашната рокля на Рания.

Фреди проверява маршрута за royal run.

Много хубаво местенце са предоставили на бежанците Макси и Вилем.
Тук може да разгледате всички снимки.
https://www.instagram.com/p/CckZd1EM37s/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 590
Като стана дума за малките монакчета- изглеждат ми много тъжни, погледите им са сякаш празни.
Може аз все ан такива снимки да попадам- сякаш са малки прекършени възрастни.

# 591
Според мен, всички малки роялчета са притеснени, когато така специално ги наредят за снимка. Кой знае колко обектива са се облещили насреща им.
Ако са си в привична обстановка, по време на игра или снимани от мама/татко/друг близък или дори специален фотограф, но един, са естествени и различни.
Деца са, нормално е!

# 592
  • Някъде там
Испанците са си имали гостенин, съученик на Леонор. Снимани са да отиват на рожден ден на майката на Летисия.
Момчето било със суичър с емблемата на училището ѝ, затова предполагат че и е приятел.
Летисия с много хубава лятна рокля.
Инфото от тук.
https://www.instagram.com/p/CckGYM7MVBm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 593
  • Пловдив

Знамето нещо обратно ми се вижда.

# 594
А това знаме ли е? Не е ли пясък и море?

# 595
Като гледам върху синьото нещо друго рисува, та едва ли е знамето на Украйна.

# 596
По повод тази снимка, един мил туит от човек, който познава семейството:

# 597
  • Някъде там
Е, не е кой знае какво...все едно някой трябва да знае как са знамената. Нали е жълто и синьо.
По притеснително беше, че в 21 век не било имало войни в Европа...според някои хора.

Черна завист ме гризе като гледам разголената Летисия.
Ама не го видях гаджето на Леонор, има ли снимка?
😀

Хола е с абонамент, но тук са преписали дословно. Пишат че това е трето предполагаемо гадже. Много се смях. Ние си я мислим за дете и майка и за строга, а тези журналисти трето гадже и преписват 🤣
Прочети го. Много се смях.
Летка как го одобри този младеж не знам.
https://www.niusdiario.es/nacional/casa-real/princesa-leonor-fot … 8_3317221235.html
Обаче забелязах че нямадве зъбчета. Явно и нея я чака сериозна реконструкция на зъбите.
Ще стане красавица.

# 598
  • София
Тц, тц - три гаджета  на 16 😂😂😂 - разхайтена работа. Разчитах на Летисия да държи снахата изкъсо 😂😂😂.

Иначе на Леонор ѝ липсва колан на тоалета. Не ми харесва особено, но става.

# 599
  • Някъде там
Тц, тц - три гаджета  на 16 😂😂😂 - разхайтена работа. Разчитах на Летисия да държи снахата изкъсо 😂😂😂.

Иначе на Леонор ѝ липсва колан на тоалета. Не ми харесва особено, но става.
Ревност ли долавям ? 🤣😀🤣
Спокойно ще я стегне. Нека сега докато е малка е разхайтена, после е важно да е сериозна.
Я да те разсея малко, да не мислиш за снахата . 😀
Страхотна София на пазар днес. Това момиче има такъв чар. Много красиво лице. И тоалета е приятен за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт