Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 766
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 550
О, Бър, здрава и честита бъди. Девойката да те радва с все повече победи. Tada

Оги, хубаво море, а фтичките са от тия, дето Кротал хич не ги люби. Да видим дали няма да изпълзи от скривалището си.

# 2 551
  • София
Жива и здрава, за торта винаги има място.

Сиси, аз не знам защо съм си въобразила, че се казва Василия малката.

Оо морееее. 🍹

# 2 552
  • Пловдив
Сис, да е здрава и весела малката сладурка!

Бъръльо, ЧРД! Да си здрава!

Скай, страхотно са се получили!
Щях да те моля да ни пуснеш подредбата на масата ти Simple Smile Помня в една тема какви красоти споделяше...

# 2 553
А, Сиси, българските гледах аз, защото се замислих, че не знам кои имена празнуват на Великден.
Гръцките и руските са ми напред с материала Simple Smile там няма да търся Simple Smile

# 2 554
Мид,тцц!

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 09:24 от Sissy

# 2 555
  • София
Да, да знам, нз защо така го свързвам.

Страхотно име си избрала, вече няма да я  прекръствам😋

# 2 556
Честито Възкресение!
Бъръльо, здрава да си!
Честита да е Беболина, здрава и щастлива да расте!Скоро и в България имаше имен ден,от там ѝ помня името 😉
Ули,днес празнуват тези,които имат велик в името си.

# 2 557
  • София
Сис, сега видях, че си имаш именичка! Да е жива и здрава и все така невероятно чаровна и красива! Весел празник!

# 2 558
Получи се нещо като Нахалницата на Уиш и детенцето на Сирос 😁. Празници да има 🥳

# 2 559
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Понеже мъжете спят, аз не пускам телефона, и много искам да се похваля как се излагам на публично място.
 Снощи, мотаем се из квартала, озоваваме се на Манджа Стрийт при нас ( така наричам Аладин-а и другите дюнерджийници там)
Мъжа ми "Май ми се яде дюнер"
Аз, докато се приближавам към мястото, му казвам "Ела тука да си избереш, и да кажеш на баткото какъв искаш да ти направи."
 "Баткото" на видима възраст около 25, мъжа ми на 35, и двамата ме гледаха объркано някак си ..

# 2 560
  • Варна
Честито Възкресение Христово,Дами, да сте здрави и спокойни ❤

Честит празник на Бър, Честит празник и на грахчето на Сис 🥂🥳❤

# 2 561
Честит рожден ден, Бъръльо! Жива и здрава да си, а девойката само да те радва!
Сисун, честито да е малкото Сисунче! Много е бонбончеста.
Лолиииии, цвиля с баткото!

# 2 562
Христос Воскресе! Здраве, мир и спокойствие за всички вас и семействата ви!
Честит празник на Беболинка Heart
Честит рожден ден на Бъръльо, много поводи за радост! Flowers Hibiscus
Гледам и рогатите сме добре представени, другата седмица е мой ред.
Съни, посмях се твоя батко Simple Smile

Снощи ходихме на църква, след това съм заспала като талпа, та чак до преди половин час.
Следобяд ще наминем през баба, довечера ще се видим с приятели. Приятен и лежерен ден се очертава, пу-пу.
Сглупих да се кача на кантара Animal Pig  Натирих го обратно под шкафа, никакви такива грешки повече.

# 2 563
Бъръльо на квадрат, да илядиш в живот и здраве, любов и обич, момиче! Наздраве!🥂

# 2 564
  • София
Честито Възкресение, общество! Бъдете здрави вие и любимите ви хора! Flowers Hibiscus

Сис, честита да е малката Сис! Със здраве и гордост да си носи името!

Бър, честит рожден ден! От хубаво да не се отървеш!

Бърди, ти поне на кантара си стъпила. На мен и той не ми е нужен, за да знам накъде вървят нещата. Само се погледнах в огледалото с любимите си дънки и ми се доплака.

Днес племеницата ми има РД! Към тортата от Бър добавям по-диетична почерпка за здравето на малкото пораснало момиче, че да не ни стане тежко от кльопачка! Фамилията се събира да празнува двоен празник, а аз търкам стола в офиса. Ама все някой трябва да изтегли късата клечка. Радвам се, че щерката ще има разнообразие в днешния ден. Пък аз съм свикнала да работя по празници.

Общи условия

Активация на акаунт