Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 719
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 535
Светъл празник, момичета!

Сиси, жива и здрава да е именичката!
Признавам си, че ползвах жокер да видя кои имена празнуват днес Simple Smile

Добри, аз не го обвъзвам с литургиите този поздрав, а със самия факт, т.е. за мен е ок да  се използва от момента, в който се е случило.
Но не знам канонът какво казва по въпроса Simple Smile у дома винаги от сутринта се е поздравявало по този начин, т.е. още от 12 часа ако сме стояли до тогава, че като деца чакахме яйцата  Simple Smile

# 2 536
Воистина воскресе!
Сис, ами че тя е като феичка! Да ви е жива и здрава, усмихната и щастлива!!

Аз не ставам по-добре. Лющя терафлу макс три пъти дневно, от вчера си намерих и един Клацид останал, и него подкарах...

# 2 537
Трябвало да се готви с любов...дрън-дрън! Трябва, явно, от немай къде и едва ли не с отвращение и въпреки себе си и естественият порив просто да ядеш, па кой е наготвил няма значение, важното да не съм аз. Е, допреди малко ако ме бяха питали и аз щях да съм на любовната теория, но вече съм на дрън-дрън практика.
В един минал живот правих козунаци за първи път. Просто нямаше откъде да купя, а голямото дете мре (пък тогава беше мъничко и миличко и въобще колко ми е акъла). Майка ми беше ме обявила за пълно куку, веднъж и тя да е неоспоримо права, защото кухнята ми беше метър на метър и двайсе, а месих в леген не да го разказвам и впечатлявам, просто нямах нищо друго. Както и да е, късметът на начинаещите - цяла седмица вкъщи и в офиса всички ядоха козунаци, а гръцкият ми шеф с насълзени очи благославяше мен наред с майка си (нея по заслуги и защото разстоянието прави нещата изключително романтични, мен по съвместителство и от сантименталност "също като мама").
Всеки път от оня паметен козуначен ден до днес, козунаците ми са пълен или частичен провал. До късно снощи, та чак рано днес, поддържах твърдо намерение да пропусна и яйца, и козунаци. В пристъп на умопомрачение отстъпих пред влажните очи на дребната Шугърка (тва дори не яде козунак!). Резултатът - нито едно яйце пукнато и козунаци за мини сбор. А бях убедена, че няма смисъл да се боря и дори не ги сплетох, викам като и тъй и тъй ще ходят в кофата, поне да задоволя абстракциониста в себе си!

Воистина воскресе!

Честита и много здрава да е мъничка Сис!

# 2 538
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
някой ми хареса стар пост и внезапно осъзнах, че не съм гадна, просто съм подчинена на вселенските закони.
те, както е всеизвестно, не могат да се заобиколят.

Цитат
Рaзликaтa в потенциaлите порaждa нaпрежение" ...така  физикaтa обяснявa фaктa, че не се рaзбирaм с прости хорa...

# 2 539
Христос Воскресе!

Честит имен ден на малка Сиси! Heart Eyes

Не успях да стигна снощи до питието.Преди малко си заварих Жинчето на плота,иначе приготвено и нагласено със сламка и лимон.Освен вместо кафе направо с него да почвам деня,м?

Обаче,козунака ми стана РАЗ-КО-ШЕН!
Благодаря за рецептата!

# 2 540
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пак аз, весел празник на малкото Сисунче. 💖

Layla•°, пий жено, пий, не го гледай!

Добриня, благодаря ти. Резко осъзнах до не се разбирам с един колега. Физика. Чиста физика!

sugarfree, станах на 40, и козунаци още не смея да правя! Не знам кога ще се престраша.

# 2 541
  • Fairbanks, Alaska
Когато правите козунаци, спазвате ли условието помещението да е затоплено до поне 30 градуса?

# 2 542
  • sf
Христос Воскресе! Живи и здрави!
Чакам детето да стане, да почукаме няколко яйца и да подхващам козунака.
Днес съм ток и жица, явно рецептата на Естела действа 😆

# 2 543
Е, никога не е късно да почнеш с козунаците, да ги правиш де, сефтето ми е на 48. Да знаех, че ще ми се удава, щях преди години още да се пробвам.

Весе, благодаря за гледката. Катерили сте хълмовете, освен всичко, което си/сте свършили във вчерашния ден Heart

# 2 544
  • Пловдив
И ние се поздравяваме от сутринта... Simple Smile

Пия кафе и едва мигам...ще тръгваме след малко.

# 2 545
  • София
Христос Воскресе!

Момичета, да сте живи и здрави!

Много помагате, да знаете! Палчета ви са вълшебни, дъщерята се справи супер!

И днес ви черпя по случай похубавяването ми с една година! Намерете място между яйцата и козунака и за тортичка.

# 2 546
О, Бъръльо празнуваш ли днес Simple Smile
Жива и здрава да си, да 'илядиш Grinning

# 2 547
  • София
Забравих тортата, бре! Туй от възрастта, да не ми се сърдите. Заповядайте!

# 2 548
Бърльо, честита да си 🎂🍾!
Благодаря ви,дами,за хубавите думи ❤️!
Ули, жокера едва ли ти е помогнал много 😁!
Козунака от колежката е разкош 🐷! Тъкмо си мислех днес да обличам банските ,но ще ми се размине 😁

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 10:34 от Sissy

# 2 549
Воистина воскресе!
Здраве и благоденствие за всички!
Сиси, честита да е малката сладкишка, много да те радва!
Лоли, моята преди седмица беше със същата кашлица, даже пулмикорт не помогна, май закъсняхме, та почвай на време.
Ние сме на морецето, гооолям кеф, значи. Както викат сърбите 'сърце на место". Купих последния козунак за 15 лв.😱, ама да сме живи и здрави.

Общи условия

Активация на акаунт