Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 713
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 520
Аз и сега плющя, Бобч. От Нахалницата и другите нахалници, с които вилня през деня, е останал половин пакет чипс и аз си го примъкнах. Сега нагъвам и се чудя как да утрепя Уишмастъров, без да оставям следи, защото ми мрънкоти, че хрупането ми му пречело да спи. Имам кладенец в двора. Ако го довлека и бутна там, дали ще мине версията, че се е спънал и метнал вътре без да иска, защото е сомнамбул?

# 2 521
Ше мине, ма требе му облечеш пижама. Може и нощна шапка, като едно време Smile

# 2 522
Ти пък!Много ясно ,че ще мине ,ааа нощната шапка би събудила подозрения.Маска за сън ,спал човекът,станал и тръгнал.

# 2 523
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Обиколихме църквата, покапах се с восък, счупихме по едно яйце...Лека нощ!

# 2 524
Воистину Воскресе!

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 07:29 от 🧡 Clo 🧡

# 2 525
Воистина Воскресе! За много години да сме здрави,весели и безгрижни!
Скрит текст:
Днес празнува и детенцето ми,да ми е жива и здрава!

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 08:54 от Sissy

# 2 526
Сисче, честита именичка! Да е жива, здрава и палава и много да ви радва.

Като кукличка е направо, с изписано личице. Голяма красавица!

Едит: редактирам, че бях честитила рожденичка.

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 07:33 от Babri

# 2 527
  • София
Христос Воскресе!
Момичета здрави да сте Вие и всички около Вас. , мир в душите, спокойствие в умовете.

Сиско, прекрасен светъл ден. Страхотна е принцесата, истинско съкровище. Хубав празник.
На 3  става?

# 2 528
Воистина воскресе!
Да сте здрави момичета и благословени!
Прекрасната Беболина да расте здрава и щастлива!

# 2 529
Именничка е! Две и половина още няма 😁!

# 2 530
Сис, да ти е жива и здрава именичката! Да ви радва и слуша! Хубавица е тя.

# 2 531
Честит празник, другарки!

Честито да е малкото Сисунче!

# 2 532
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile честит имен ден на слънчицето. светъл празник на всички.
един екзистенциален въпрос нищим у дома.

при нас поздравяването с "Христос воскресе" винаги започва след сутрешната литургия, което значи по обяд.
според половинката се поздравява от сутринта.
според това, което знам, през нощта се видял огън над пещерата, в която е погребан, на сутринта двете Марии тръгнали да видят какво е станало и да оставят нещо на гроба (едната Мария имала само едно сварено яйце, увила го в шарена кърпа и когато стигнала там се оказало, че яйцето се боядисало червено. което само показва, че и по онова време китайци са изнасяли текстилни продукти. Wink )
когато стигнали до пещерата, видели, че камъкът е поместен и Исус не  е вътре. върнали се в градчето и през целия път викали "Христос Възкръсна. Наистина възкръсна."
половинката, на когото липсва бабино обучение, ме контрира с въпрос "А защо се ходи през нощта в църквата и се обикаля със запалена свещ?"
та накратко - не можем да се разберем дали да поздравяваме сега или да изчакаме до обяд.

# 2 533
Момичета,Христос воскресе!Да сте живи и здрави, весели,засмени,малко грижи, много Кекс,лИбоФ и смЕх!Да ви гледат мъжовете в очите и да не ви вгорчават дните!Амин!
Беболина ,жива и здрава да ви е,Сиско!💖💖💖🍀🍀🍀

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 08:38 от Veselina Ivanova 610776

# 2 534
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Свещеника ни поздрави със "Христос воскресе" в 00:00 часа нощес, така че, според мен, от ранни зори може да се поздравяваме.
 Малкия в 2 след полунощ направи някаква алергична криза, кашля зловещо докато повърна... Намерих антихистамин в неговата аптечка, и се освести. И сега кашля като за пулмикорт. Не съм спала цялата нощ. Глава камбана. Добре, че само моите родители ще идват на гости.

Общи условия

Активация на акаунт