Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 703
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 505
Благодаря Добри, следващия път ще пробвам, макар че в случая май просто нацелих калпави яйца. Повече бели, тц.
Уинд, хич не се бях замислила за миксера. В стремежа си да направя всичко както е по рецепта и месене изключих всякаква мисловна дейност Joy Догодина миксерчо ще ми е пръв приятел, благодаря за подсказката.
---
Нещо открай време нямам настроение, желание и интерес към нищо. Гледам да не се пускам по течението и ако някои ме гледа отстрани ще си каже, че съм си екстра. Тая сивота отвътре обаче ме притеснява. След някой и друг месец ще раждам и искам да бъда на 100% за малкото зверче, а както вървят нещата не знам дали имам капацитета и за 50. Май не е лошо да се обърна към специалист.

Последна редакция: сб, 23 апр 2022, 20:43 от Анонимен

# 2 506
  • sf
Поглезих се с торта от Неделя, нещо много са намалили парчетата. Преди ми ставаше тежко от едно парче и не го изяждах цялото, а сега не го усетих. Както се вижда, имам апетит, доста по-добре съм.

# 2 507
Лаватера, добра идея е, за да не стане по-зле след раждането и тепърва тогава да търсиш помощ.

Ние боядисваме яйцата, меси се козунака, ММ изчисти - не ми дава да се натоварвам, той е по-изплашен от мен. Довечера сме и на църква, и си отмятаме обичайният Великден.
Само, Панде, наистина без мама, и без тати, не е същото.
В момента особено ми липсва мама, щях да мина през този период по-лесно с нея.

# 2 508
Вайче, 🤗
Големия се прибира се.Но само за да си вземе пари 🤦🏻‍♀️.Вчера и днес е търпим,но сигурно защото става по обяд 😳.Обещах му,че ще има още само две такива "сутрини",и после ставам зла 😈.А брат му,ах брат му...

# 2 509
Поглезих се с торта от Неделя, нещо много са намалили парчетата. Преди ми ставаше тежко от едно парче и не го изяждах цялото, а сега не го усетих. Както се вижда, имам апетит, доста по-добре съм.
За сметка на това са увеличили цената !
Днес е катастрофирал доведеният син на братовчед ми,първо видях снимката ,после четох поста му.Нищо му няма по чудо,колата е на таван,предна гума на два метра,броня на три...Господ е седял на пасажерското място .
Ние обиколихме цялото северно Черно море днес ,а тръгнахме без посока Спирахме из няколко села,разни поляни
Звери се скапа да бяга ,чекна се,аз пия кафета,МУ безалкохолни бири,голям кеф беше .В Балчик нямаше къде да се паркира,цялата Мангалия,Констанца и половин Букурещ бяха там ,украинци,българи,абе народ страшен.
Много уфатни булки сте браво!Аз утре ще правя дробсарма,МУ прави агнешка супа ,свека плитка от чревца и козунак.Само жената на свекъра как ще изтърпя утре вечер не знам 😤

# 2 510
Агнешкото се чудя дали нощес да го пека или утре.

Ако го обичате топло и нямате планове да излизате, докато се пече- утре.
Аз често правя агнешко, всички много обичаме. Убедила съм се, че единственото нещо, което иска, е време. Два часа и половина, по- често направо три във фурната на 180 градуса, без да отварям, нищо. После директно пада от кокала.

# 2 511
Пък ко ти се намира чеверме го мятай в 4 сабахлян ,върти,мажи с мазнина и в 12 наобед се фащай за покривката .

# 2 512
Тъй. След срязването, и манифактурата на 1 тиган и 3 реда във фурната, 2 изгорени пръста (остават ми още 7 здрави ‘се пак) и един счупен стъклен буркан с близо 1 кг. брашно в него, сядам и не мърдам повече. Дребната ще я къпе някой, който не е сакат.

# 2 513
Попи, в каква серия си влязла, бе момиче, щЪ сЪ затриеш без време.

Аз я свърших квото я свърших, но .... коляното отече зверски. Утре няма да мръдна от леглото.

# 2 514
Уиш,с каква мазнина и панировка пържиш кетодобродетелно?Никога не съм пържила в моята кухня,но ще съм при мама на село един месец и тя ще ми пържи цаца,тиквички и т.н.

# 2 515
Не пържа. Мързи ме. Пека във фурната върху хартия за печене, че и тави да стържа ме мързи.
Бобч, ако не са ти добродетелни, цацата  и тиквичките мога да ги ям вместо теб.

# 2 516
Ти пък, мързи те, признай си, че ти се свиди олиото за тигана Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye Trollface

# 2 517
Течното злато ли, Кло? Как така ще го хабя?!

# 2 518
# 2 519
Уиш,шти пратя локация и мама ще пържи,ние ще лежим и плющим под навеса .Тя много обича да пържи и то в тенджура.

Общи условия

Активация на акаунт