Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 681
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 640
Ан тъй, правилно правиш.
Не се навиваш за миялна ли? Висях сутринта над час да мия. В това време можех, да си пия второто кафе.. МУ като видя и хич не ме и пита. Да не казвам тия дни, що съдинки се изпоцапаха, ако трябваше всички да мия, нямаше да мръдна от мивката. Мерси съм.
Пп. А за разхода на топла вода забравих.

# 2 641
  • Пловдив
Да, за миалня...все си мисля, че не ми е нужна, а знам как я хвалите, пък приятелки също Simple Smile
Ако имах отделна кухня може би щях да съм взела до сега.

# 2 642
Аз нямам отделна кухня. Мястото ми е малко, но не бих се лишила. Хич не е до хвалене. Практично, удобно, времеспестяващо.

# 2 643
Мисти, вземай не се чуди изобщо. В едната квартира носех от кухнята в банята, защото само там имаше място за миялната и пак не бих мила на ръка:) хем това е от нещата, които обичам да правя.

Внимавай с цинка, не пий високи дози и прави почивки. Че той е вързан с медта и висок цинк означава ниска мед, ако не правиш нищо за нея и става неприятно.

# 2 644
Миялната ми е най-тихият уред, като се замисля.

# 2 645
Пък и не мие през целия цикъл,значи шума не е постоянен.Пералнята по-продължително време шуми.Моята даже и повече 😂.Добре че си е в отделно помещение.

# 2 646
Ако знаете как ме е яд на свеки, вече 3 години старата ни миялна седи и не я монтира, щото нямало къде в кухнята, първо не знам си какъв ремонт трябвало и т.н. И уредът си стои, а те мият на ръка, щото не можело в банята, далече било. Не мога да й обясня, че имаш едно носене натам и едно наобратно и спестено усилие, време и вода. И малко допълнително движение, което никога не е излишно Simple Smile

# 2 647
За нищо не я заменям миялната. Не я намирам за шумна, пускам я основно през нощта.
Аз смъкнах пералнята на долния етаж, само и само да освободя място за миялна в кухнята. Сега разнасям дрехи нагоре-надолу, но предпочитам така, отколкото да мия на ръка. Изобщо не съм икономична, когато мия на ръка, така че и от тази гледна точка ми е много удобно.

# 2 648
  • Euskal Herria
Съдомялната си е благодат. Когато правихме новата кухня, това беше уредът, за който аз настоявах. Ами, рахат работа - цял ден събирам и зареждам, вечер след вечеря пускам и толкова. На сутринта само вадя чистите съдове. Тук нямаме, ама такава ни е квартирата. Почти всички апартаменти в испанско се дават обзаведени - от до. Имахме даже завивки, чаршафи, прибори и пр.

# 2 649
  • sf
Натъпках се с боб чорба и люти чушки. Достоен край на празниците 😂

# 2 650
  • USA
Мисти, дай му на цинка поне 2 месеца срок да видиш резултат. Дозата е 50мг. Ако искаш може да вземеш и мед(copper), но по принцип доста трудно се правят дефицити там, особено ако хапваш ядки, риба, морски и дроб.

Без миялна не мога, но все пак ми е на второ място след мелачката за боклуци в мивката.

Последна редакция: вт, 26 апр 2022, 17:30 от SkyBlue

# 2 651
  • Пловдив
Ок, Скай...ще чакам, то няма кво. Взех тоя, https://apteka.framar.bg/30036088/%D1%86%D0%B8%D0%BD%D0%BA-%D1%8 … D0%BE%D1%80%D1%81
ама пия по 1 на ден, та явно е малко.

# 2 652
  • USA
Малей, какви са тея цени в БГ🤑🤑
Ето го моя, 400 таблетки по 50 мг, за 12$

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 22:51 от SkyBlue

# 2 653
  • Пловдив
М да Grin  тъй е тук. Аз ги взех за 11,40 де, ма все тая...
Ти от IHerb ли купуваш добавки?
Чакам скоро приятелка от USA да си дойде, та се чудя дали да не и поръчам нещо...уф, то не е ок баш хапове, ама на Grinning

# 2 654
  • USA
Тези са от Костко, там са в по-големи опаковки и по-изгодни съответно.
Ама откъдето и да са, няма такива надути цени като в БГ, със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт