Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 759
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Здрава и честита да е рожденичката!

Къде е тоз сняг,бре? Втресе ме!

# 466
  • София
Бюти, не ми е приятно да използвам думата кражба. Тя всъщност казваше, че ще ги възстанови. Била ги взела назаем , обаче се оказа, че шефовете хабер си нямат за този заем и съвсем случайно я бяха изловили при рутинна ревизия. После й ги удържаха от заплатата, аз затова мисля, че е приключена тази част с парите. Но пък сега колегата подхвърли, че за да я търсят толкова много, може и да дължи още нещо.
Криво ми е за това момиче. Кадърна е, млада е, защо така се закопава сама не знам! Толкова й се радвах и мислех, че има шансове да се задържи дълго във фирмата, но ...

И сега пак работя със заместващи колеги в другата смяна. Кога ще ми намерят постоянен колега не знам. Локацията на офиса ми не е привлекателна и никой колега не иска да го забият тук. На мен ми е ОК, защото ми е в квартала.

# 467
  • София
Привет, привет!
Здрава и щастлива да е рожденичката.
Част от задълженията в моята  служба е да хващаме кражби в една от куриерските фирми. Най-фрапиращите случаи са свързани с проблеми на крадеца- наркотици,хазарт, любовна история.
Мързи ме,а трябва да водя детето в дневния център.

# 468
При нас този въпрос е решен отчасти с оборотни пари. Всяка една от нас има собствени оборотни пари и отговаря за тях. Може да си вземе назаем от тях,но после да ги възстанови! Не помня да е имало кражби някога!

# 469
  • Варна
Панди, може да я издирват, заради чисто бюрократични проблеми относно уволнението й.

Бобче, как си, душо днес?

# 470
Живо и здраво да ти е порасналото момиче, ВНЛ! Само да ви радва!

# 471
Естелче,пушка съм.Ако има ентеровирус наоколо го хващам винаги и все с повръщане .Лесно повръщам аз,дори и от лоши гледки.
Панде,моя колежка редовно взимаше служебни пари,но ги връщаше в кратък срок.Не че е редно,но и положението й беше тежко.

# 472
Момичета сърдечно благодаря за пожеланията ❤️😘🍀
Karzz в Шотландия вали сняг. На Северно море, но тук не натрупва пък и пролет е . Преди 10 беше разкошно време, а сега сняг. ❄️Не е студено и ще спре няма къде да иде 🤣

# 473
  • София
Момичета, когато парите се върнат, е друг въпрос. Но тя не ги върна, дори взе допълнително и лъжеше, че шефката знаела за тези пари, а тя всъщност не знаеше нищо. Ако беше помолила, щяха да й позволят, естествено срещу връщане, но явно не я кефеше идеята да връща. Затова в крайна сметка й ги ударжаха от заплатата и я уволниха. Няма как да се доверят на човек, който ги лъже и не изпълнява уговорката. Шансове й бяха дадени. Тя за съжаление ги проигра. Ръководството прояви разбиране, че е в затруднено положение, дадоха й варианти. Но пък тя явно помисли, че в такъв случай може да ги разиграва както си поиска.
В нашата фирма персоналът е многоброен. Единственият начин да се постигне спазване на правилата е със санкции при констатирани нередности, защото иначе всеки си мисли, че може да прави каквото си поиска. В крайна сметка има правила - и законови, и морални - които е редно всеки да спазва.

# 474
Бобча, болна ли си, мари? Ух Sad ай стига с тия болести бе, да свършват.
Що не може да живеем в свят без болести, грипове, настинки. Ей така всички да сме здрави и щастливи….

# 475
Имам 37,2 температура! Възможно ли е да е от алергия или е вирус?

# 476
Сиси,от двайсетина години ме мъчи и мен сенната хрема.Леко завишена Т досега не съм забелязвала да имам от нея.Всъщност,не съм я и мерила в такива моменти.Но от преумора и недоапиване е абсолютен възможно да е.
Св.Троице,здрава да е дъщеря ти!

# 477
Според Гугъл не е възможно! Спах добре,не е от недоспиване,не съм се преуморявала! Поръчах тест!

# 478
Днес ме пита една приятелка да не съм бременна.Голям смях се смях,аз нямам фалопиеви тръби.
Адриана,мина ми уж.Сарженор почнах и Алайв витамини и запарен джинджифил(дето го мразя в дън душа) 🤮🤮🤮🤮🤮🤮
ВНЛ,честита да е рожденничката!Много да те радва и да си много горда майка.
И за малко да забравя,Шугъре ,май френд! ❤️Толкова си готска мацка ,дума да не чувам за кила и туй онуй.Видях те аз!И изобщо,минавай често !

# 479
Служебни пари не се пипат. Може да поискаш аванс или заем, но още някой трябва да знае. Самообслужване - не!

Пепигрийн, стана ми интересно какво работиш...

Така. Маркуча на душа пак тече и извира вода на поразия. Пак е скъсан. Ма мъжа ми е виновен, щото - иди в Рила, там има по-евтини, иди тук да видиш, иди там да видиш... от много ходене, гледане и избиране взех къс, еднометров маркуч, дето едва стига, аз се оплаквах тука тогава... Сега ше му купя най-скъпия, да види той!!! Скръндза такава двулевова!!! Много ме е яд, щото за всичко друго е нормален, не е скъперник - нямаше да го търпя такъв - а ей така за някаква джиджавка като се закелеши, ми иде да го прасна с правата лопата.

Общи условия

Активация на акаунт