Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 761
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да бе, рано. Аз станах в 4:39.

# 451
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Как си, Близалчице, има и по-екстремно събуждане. С кафе върху клавиатурата.

Добро утро и от мен!

И това съм го правила 😁
Важното е да е без захар, че залепва.

# 452
Ени,пия хапове,но късно ги започнах,че трябваше да уча преди това,а те ме разконцентрират!
Сиросче,🤗!
Правя второ кафе дано ми се отворят малко очите! Като парцал съм,май ще ви мрънкотя доста днес😁!

# 453
Добър ден,хора!
Вчера цял ден спах и повръщах,какво беше туй чудо не знам.МУ заведе Звери у баба си,наготви ми един казан пилешка супа,наистина казан.Една тенджура ,която намерихме на тавана с етикет и надпис "сделано в ссср" ,огромна.И цял ден ме наобикаля с тая супа,как ли не ,аз само за супа бях.
Адриана,първо трябва да опознаеш детето си.
Бебе се слага в слинг,когато е спокойно ,не всички бебета го обичат ,100% бебета няма как да харесват слинг .Моето също се возеше в количка със свален сенник ,много обичаше да гледа листа и клони.На консултантите по кърмене вярвам,защото са специалисти наистина.Повече от педиатрите със сигурност,в областта на кърменето говоря. Консултантите по бебеносене карат един неколкодневен курс,който не знам как ги учи да поставят диагнози .Може и да не е твоя консултант,пробвай с друг.
Води се по детето ,в тази възраст ,до около три месеца,тя ще ти е ориентир .Дай си време да определиш разликата в плача,кой плач за какво е.
След третия месец се успокояват нещата .При наличие на здравословен проблем,както при вас е юздичката,аз не бих опитвала нито слингове,нито нищо.Първо бих се съсредоточила върху проблема и чак след това всичко останало.

# 454
  • Пловдив
Карз, ти на плажа ли живееш? Simple Smile

Аз пък като съм спряла алармата оня ден съм изключила и звука...и така втори едн едва ставам и то по случайност. Днес в 7,30 и се чудя що не звънна в 7 Head Band

# 455
  • Бургас
Чул те,Господ,Мисти. В Бургас живея. Но работата ми е на плажа 🌊😊 на брега на морето!
Болните бързо да оздравяват!

# 456
Добро утро !Минавам да почерпя торта и кафе - дъщеря ми е рожденничка днес.Да ми е жива и здрава!

# 457
  • Пловдив
Да е жива и здрава!

# 458
Бобчи, Сис, бързо да оздравявате, момичета!
Тарти, успешно да е новото начинание. Кофти време, ама пък ще ви върви по вода с този дъжд.
Karzz, завиждам за морето, не съвсем благородно.
ВНЛ, да е жива и здрава дъщеричката ти!

Мрънкащо ми е на мен, едвам се удържам да не омрънкам света.
Много ми е досадна текущата задача, едвам я бутам.

# 459
  • Наблизо
Рожденици е имало вчера!И днес има!Да са живи и здрави и щастливи!

Ще ходя пак да се тествам на обяд.Смъцафръцано ми е.

# 460
Сняг моля ви се .Вали ,не спира и не натрупва  . Пфуу .А днес почивам .

# 461
  • Варна
Да е жива и здрава, ВНЛ и много сбъднати мечти да има.

# 462
  • София
ВНЛ, да ти е здрава и щастлива рожденичката! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
При мен в работата има приключение. От няколко седмици ръководството издирва под дърво и камък колежката ми от другата смяна, за да  я уволнят. Но тя се е покрила дълбоко. Аз също правих опит да се свържа с нея. Телефон не вдига. Във вайбър виждам, че си е прочела съобщението, но не отговаря. Сменила си е адреса - търсели са я и там.
Предполагам, че вече са я уволнили по някакъв член ( макар шефовете да искаха да стане по взаимно съгласие, подходиха човешки, но тя не се е явила да си подпише документите). А явно и още пари има да връща. Аз мислех, че този въпрос с парите е приключен , но току-що  друг колега изрази мнение, че вероятно още им дължи пари, защото според него иначе не биха я издирвали толкова активно.
Криво ми е, защото работех добре с нея. Разбирахме се човешки, без много думи. Струваше ми се свестен човек, а сега как се покри ...  А с нашите шефове човек може да говори на човешки език. Разбрани са . Стига да подходи служителя честно и открито, те винаги са готови да направят компромис, изгоден максимално и за двете страни.

# 463
  • Наблизо
Панди,откраднала ли е?
Не мога да го разбера това с краденето,ми нали ще се разбере!
Беше се случвало на приятелка на мама,изчезнали пари от касата (това преди 20+ години).Оказа се,че е синът й,тогава 10 годишен..

# 464
Панди всякакви хора има. Дано се оправят нещата. Не е приятно това.
Ей този тук, че и другия се заврял под завивката и не ще ни разходка ни снимка 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт