Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 102 356
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Обожавам къдрави коси, Обожавам, естествено съм с права 😂

Оздравявайте всички с болежки и нека месеца да е слънчев и щастлив за нас и любимите ни хора ❤

Бобчи, има ли развитие по вчерашния въпрос?

# 61
  • София
Затова и обожаваш. Я питай някоя зелка каква иска да е? Бебочка какво прави, коя седмица стана?

# 62
  • Варна
Затова и обожаваш. Я питай някоя зелка каква иска да е? Бебочка какво прави, коя седмица стана?

Знам бе, знам, че е трудно, обаче са много красиви тези къдрави коси и забелязала съм, притежателките им също.

Бориса е цели 300 грама вече, коремче има, но не ми личи много, защото ходя с по-широки дрехи, иначе се водя 18-та, а на прегледа онзи ден док каза 19-та иии издърпва на 31.08.
Подозирам, че ще се пръкне на деня, на Пламчо.
Оф, Господ дава, Господ взима, но това не съм го искала...

# 63
  • София
Естелче, браво на Бориса!

# 64
  • Euskal Herria

Бюти, в държавата, от която е мъжът ти, ли живеете? Или е различна? Т. е. на два езика ли се говори на детето, или на повече? Или ти не му говориш на български?
Децата билингви в началото трупат речников запас, разбират и двата езика, ако им възложиш поръчки, ще ги изпълнят. По-късно проговарят нормално, като обичайно превес има езика, който обичайно използват ежедневно.

# 65
  • Наблизо
Да,в неговата държава сме.Аз говоря на български,той на собствения си,на забавачката учат думи на трети език...Изпълнява и разбира всичко,което казваме.

# 66
  • Euskal Herria
Е, значи въобще нямаш повод за притеснение. Ще проговори.

# 67
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бюти, провери го за да сте спокойни, но и според мен се е заплело в езиците и играе на сигурно - мълчи. Simple Smile
ако това ще те успокои, Горинич казваше три думи на кръст до 2 и половина години.
от мързел, не от двуезичие. Wink
мина му и сега с огромна носталгия си спомням времето, когато мълчеше.

# 68
Стеле,ти ако ще раждаш секцио то ще е средата/края на юли.Тя и Звери напред вървеше и доктора ми каза,че може и преди термин да я родя,ама на преносих и родих гюлле.Ама сега не е гюлле 😂Таман съм приготвила и летни дрешки.Кога стана това време,ти амен половината си минала.За вчерашния въпрос-дишаме.Наред е.
Кло,двуцифрено число е мъка.Но иначе зависи и как си сложена .На МУ му казаха да спадне до 85-90 кг,което за неговото телосложение и ръст ще бъде страшна гледка.Друт лекар му каза да държи около 110,сега е 111,но изглежда добре и е равномерно всичко.

# 69
еее, бобче, много я засили.
около две седмици преди термина ще е средата на август, не на юли.

естелла, всичко е божа работа, на неговата дата ако се случи, значи точно така е трябвало да стане.
баба казваше "живота е чергица, редят се бяло за радостите, червенко за празниците, зеленко за надеждите и повечко черно - да не се цапа." Simple Smile хубавото е, че не е само черно. редуват се.

# 70
Леле, Добре,как ми хареса това, което баба ти е казвала!И колко е вярно!
На Скъпия баба му е имала огромен стан,казва,че е заемал цяла стая.Споминала се е отдавна,още преди и да се срещнем.Но вкъщи има запазени черги,които е тъкала.В началото на зимата изкарах една,да поскрия от набези плочките,а и да пази от студ босите детски крачета.Сега я разгледах и снимах-на пръв поглед даже бялото е назебележимо.
Скрит текст:

# 71
  • Варна
Благодаря за хубавите думи, Добре. Вече ти ставам голяма длъжница 😘

Бобчи, нИдей тъй, душа, август ще е, а за другото много се радвам, поздрави я. И теб ще трябва да те водя на танци и розов джин 😘

# 72
много е хубава. гледам и синичко и жълтичко си имаш от баба. Simple Smile
леко да е на душата ѝ.

звездице, не знам какво толкова съм направила. дръжте се с лещичката Wink ще я чакаме заедно.

# 73
Ренко, и аз имам подобна черга от баба. Пазя си я за бъдни вечер Heart

Вайче, Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 13:43 от Сирос

# 74
Оф,обърках се ве хора🤦
Август да,средата ,от танци и розов джин не отказвам 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт