Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 775
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 960
Сирос, глас за лежане и почивка.

# 961
  • Бургас
Почивайте момичета!
Работата няма да избяга.

# 962
  • София
Карз, ела обясни на 🐒-та малка.

# 963
  • София
Добро утро!
Ние днес сме в Пловдив. Харесвам този град. И нашите ще дойдат и ще се видим. Докъде я докарахме, да се срещаме по погребения.
Детето ще е щастливо, че не си е вкъщи.

# 964
  • Бургас
Мид,прати ми я!
Батковците и без това искали сестричка 🥰
Ще им е забавно!

# 965
  • София
Ще ги побърква, батко й бяга с 200 от нея. 😂

# 966
  • София
Здравейте!

Пепи, моите съболезнования!

На рано събудените съчувствам. И аз от рано съм будна, но защото съм на работа днес.

Ре, този бял оцет по биомагазините ли да го търся?

Благодаря и за другите предложения за мухъл. Ако не открия оцет, ще премина на тях.

Утре съм го писала ден за покупки. И без друго по прогноза ще вали, така че няма да ме е яд, че ще се заврем в МОЛ-а да пазаруваме. Много мразя МОЛ-овете, но едно не мога да отрека - всичко е на едно място и е много бързо и удобно така.

Тази сутрин отворих чекмеджето с бельо на щерката. За бомбата вътре няма да обяснявам, очаквах го. Друго ме втрещи - всички тънки чорапки за топло време са й малки. Ма как един чифт няма да й става! Утре ще изкупим чорапите от МОЛ-а.

Сис , подсети ме за бананови палачинки. От кога си мисля да направя ( никога не съм), и все забравям. Сега има банани на промоция в супера, май ще накупя и утре ще врътна едни палачинки.

Ааааа, сутиенът ме стяга!!! Ма аз нямам пълнеж за него, как е възможно това стягане в такъв случай!

Хубав уикенд пожелавам на всички! Бъдете здрави, усмихнати, спокойни! Hug

# 967
Морген!
ВНЛ, никъф шанс да закъснее за любимото лозенце. Вече тръгна. И малката се повлече с него, ма да не мислите, че ше ходи там да чопли... мне, у едно съседче на село се надява да я поканят... мен сигурно ше ме привика следобед, камъни да изнасям...
Лоча кафенце и ровя в нетя...

# 968
  • Варна
Добро утро, Мацки.
Само да вметна, че препаратите на А1 са много хубави и не са скъпи, български и качествени, особено този за баня и за канали.
Отивам на разходка, времето е супер.

# 969
  • Пловдив
Навремето от такъв препарат на А1 ми станаха петна на дръжката на душ кабината. Не от мен.
Добрутро!
Пътуваме ний към нашите...ще се чакаме и ще минем през работата на племеницата да честитим. Купих китка.
Пече тук.

Мързелотка, пак си оттървала ранно ходене Wink

# 970
Снощи хубаво се изпокарахме, на висок тон и на високо равнище.
Чакам сега принца да благоволи да се наспи, за да отидем да вършим работа.

Пепи, съболезнования!

Панде, и аз напоследък забелязвам тази работа със сутиените. Трябва известно подновяване там, а ми е много досадно точно това да избирам и купувам.

Утре съм планирала да подреждам гардероба. Ще пратя най-зимните неща в архива, ще разкарам някои, които така и не нося и ще прегледам наличното.

# 971
Добро утро ! Не можах да се наспя пък уж почивен ден ми е днес
. мен сигурно ше ме привика следобед, камъни да изнасям...

МаКак ша мъкнеш камъняци бре да не си каторжник Grin

# 972
Да ви е слънчев деня и ползотворна почивката Nature Sunny на работните, да им е лека работата и бързо да им минава времето!
На големи патерици, честити да са рождениците, да са здрави и безгрижни!
Кло, да се оправяш и ти!
Гоня ви от седмица, всичко прочетох, уж запомних, но като тръгнах да пиша...петно. Пропуснах Синеочка, но си знам колко е хубава и слънчева! На Ерин, стискам палци и се радвам на киселячето, не знам, колко е кисел, но е горям сладур!
Да ви покажа и нашите котаци, рошавото е еднорогче, другото е дзвер, но от 16 години ми е бойното другарче, през нощта уж спи, уж не пречи, ама само, ако и е удобно на нея, иначе хапе, дращи, да те разкара и пак си заспива. Другото се намество, тихо и кротко в движение. Не мога да ви кажа дали ми пречат, защото толкова съм свикнала, че не знам как се спи без тях.
Днес ще е микс диня, малко работа към обяд, малко почивка или разходка после, обещала съм да направя торта на малкия, че имаме двоен празник, майка е рожденичка, да ни е жива и здрава и на днешния ден, преди 6 години, ми беше трансфера Simple Smile

# 973
Пепигрийн, съболезнования.

Имам около 400 гр. извара. Някакви идеи, как да я оползотворя?

# 974
2 яйца, малко кисело мляко + сода и на солени мъфини.
Иначе разните пастети или крема сирене, ако ще ги ядете.

Общи условия

Активация на акаунт