Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 897
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Шъ си полягвам аз, но рекох преди това да мина от тук да оставя още един въпрос. Днес голямо въпросване ме напъва.😁

Забелязах наченки на мухъл във фугите на плочките по стената под душа. Изпитано средство срещу мухъл да препоръчате? Да е подходящо за употреба при наличие на котка и дете.

# 946
Всички препарати против мухъл са на основата на белина. Но съм забелязала, че с нея е само временно. ТребЕ си специализирано пръскало, за да го изтребиш за по-дълго време. Аз от няколко години (откакто все отлагаме ремонта на банята, поради други по-спешни харчове), имам нападение от една розова плесен в банята. В последно време използвам А1. Не съм забелязала голяма разлика със Саво, освен цената. Пък и мирише една идея по-малко. Щом е в баня е лесно. Пръскаш. Затваряш вратите, за да не мирише много и след час примерно, изплакваш стените. Иначе има много продукти на пазара. Включително един български, който са го кръстили Антимухъл.

# 947
Мързелче изключи алармите за утре ако са включени де. И направи една дълга  романтична сутрин да стане късно за лозето Simple Smile))

# 948
НиЙ сме на водка, наспорт.
Утре почивам. И аз един път да имвам късмет прогнозата да е за топло време. Тъй чеее, ще маами краци, но някъде из/ около Бургас, че в неделя тръстикплейс ме чака 🤧 Може да открием сезона на Капана 🥰
Савото мога похваля аз, но е временно.  Пръскам периодично и хронично.
Наспорт!

# 949
Thirteen наздраве ! Не пия ама да почерпя поне 
На Мидсъмър съм аз ,но Морфей май ме придърпва полека лека та няма май да го догледам .Sleeping

# 950
  • Euskal Herria
При нас в неделя и на празниците всички магазини са затворени.

# 951
Clo, пожелавам ти да минава коляното и повече да не ти създава грижи.
Вуйчо ми звъня и два часа отпрахме по телефона. От тея два часа, да съм взела думата 10 мин макс. Да, да, аха, да, еее, аха...
И откъде накъде сега по никое време ми се дояде млечна баница, дето не съм яла от детските си години.. Аман.

# 952
  • София
Пантич, вземи бял оцет за почистване. По-безвреден е от препаратите. Напръскваш, оставяш за 10 минути и търкаш и изплакваш.

# 953
Ку-ку!

И днес съм ранобудна,пуснах миялна,пералня и чакам да просветне още малко навън ,че да си скубя косми на ръцете Grin
По-късно сме на детски рожден ден.

# 954
Добро утро, аз се излюпих в 6.
Днес съм планирала малко почивка, малко ОИ, както дойде.

# 955
Много ми се спеше. Станах само защото трябваше да извадя хляба от пекарната. Пускам поредната пералня и май пак ще полегна.

# 956
  • София
Сега ме събуди малката👹ще я смачка.м.
Зобро утро.

# 957
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Сега ме събуди малката👹ще я смачка.м.
Зобро утро.
Мен ме събудиха още в 7.30 😆

# 958
И мен ме събудиха в 7, но си полежах.
Чудя се какво да правим  днес. Ако не изкарам хлапето, ще отвиси на телефона. А ме мързи. Лежи ми се, почива ми се.

# 959
И мен дребната ме събуди! Правя бананови палачинки и пак се протяга към тигана . Забравила е май ,че точно по този начин се изгори миналия път!

Общи условия

Активация на акаунт