Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 899
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 930
Аууу, тримата братчеда 😍 😋

# 931
Сирос,само двама са диви и необуздани братчеда Килита.Третият е четирикрак 🤭😂

# 932
Ма що да не хукна при дъщерята да гледаме за билети и да си лафим и да се радвам на малкия с твърдото убеждение, че съм изключила фурната !??? Дори преместих тавата с лук който пека по - близо до горните реотани. Ммм!? 🤨🤔☹️

# 933
Сирос,само двама са диви и необуздани братчеда Килита.Третият е четирикрак 🤭😂
турих емотки. Ма нищо, че четирикрак. Броим го от нашите. 😀

# 934
  • София
Не е сигурно, след визитацията ще питам пак Grinning Че докторите не са от най-разговорливите.

# 935
Ето ги моите спящи еднорози в типични пози:

# 936
Сирос,аз ли грешно се изразих,ти ли грешно ме разбра 😂.Единият четирикрак,и единият двукрак,са със същия нрав Килин,затова и те са му братовчеди 🤭😂

# 937
Ренко, отказвам да разсъждавам по въпроса 🤭

Бабри, чудни!

# 938
Наде, нали не е пламнала къщата? Силно се надявам само с миризмата и тавата за изхвърляне да си се разминала.

# 939
  • sf
Ай наспорт! Пийвам коктейл и събирам сили да изведа кучо. Дояде ми се свинско с лук, обичам го препеченко.

# 940
Що тъй няма никой?

# 941
Наде, нали не е пламнала къщата?
Clo 😁 Има 3 детектора за дим. Щеше да има поне една пожарна пред къщата 😂пълна с мЪже... с униформи. Баш като за петък вечер 🤣Не успя да изгори целия. За сметка на това направих веднагически следващата простотия - реших, че поради силно намалялото количество лук за ядене ще трЕбе да си добавя  орехи да си опека. 🤔 Хакнах единия пакет малко ми се видя. Викам си още половина ще добавя. Г.. глава затрива. И добавих .... половин пакет смес от стафиди, орехи и бадеми. НаЙс а? 🤭Усетих се де ама след като ги смесих. Последва 10 минути чоплене на стафиди.Ей това е
Тавата е стъклена, сега се дави в мивката 😁😇😇😇

# 942
Имала си пак емоции. Но е ... Малкият дявол. Аз от едно зачитане вчера във форума прецаках задушаването на лук на минимална степен на котлона. Но пък спасих тас кебапа, че беше в индустриално количество. Две кутии по три литра пратих на моите мъже за уикенда.

Къде са всички тази вечер? Дали утре Веселинкова ще ти посрещне с бойния си съботен поздрав, преди да отиде на тръстиката?

# 943
Пия приспивната втора чаша вино и се трупясвам...че утре ш`ма влачат на лозето Weary Angry Confounded

# 944
  • Euskal Herria
Почти приключих със задачите за днес, вече съм готова за релакс.
Само едни два документа имам да намеря, ама то това не го броя за работа.
Даже и вечерята съм отметнала - непривично рано за тукашния режим Wink.

Полека-лека почваме да се връщаме към нормалния живот, пу-пу! Мина карнавалът, сега обявиха и програмите за следващите фиести. А от 20 април махат и маските на закрито (без болници и градски транспорт). Испанските власти решиха, че ще третират ковид като сезонен грип. Всички с леки симптоми или безсимптомни няма да се карантинират, а ще си носят маските. И ще се тестват само определени групи хора - над 60 години, бременни и тези с хронични заболявания. Като, естествено, ако има скок на новозаразените, пак ще връщат мерките.

Общи условия

Активация на акаунт