Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 931
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 915
  • София
И аз това щях да кажа. Направи много малки плитки с влажна коса. Става много яко Simple Smile Преса, като стане студентка, ще си вземе Grinning С плитките е много яко и лесно.

# 916
  • София
Ние плитки правим откакто беше 3-годишна. Сега иска вафлички на отделни кичури само и то не цял кичур, а само на част от кичура. Не знам успях ли да обясня разбираемо.

# 917
  • София
Да, ама и с плитки и хартийки става. Иначе има бюджетни преси с приставки. Ако ти се дават пари. Нищо няма да и стане на косата. Изгаря само порасналата.
Можеш да отложиш като кажеш, че ще и подариш за РД или Коледа.
Аз имам една Ровента на 100 години с приставки маша, преса и 4 размера вафФлички.

# 918
  • София
Пандич, трябва да видя, май имах преса. Шанса да я използвам в близките години е 0. Ако я намеря тия дни и работи, ще ти пиша да дадеш и ще ти я пратя. Дай ми само няколко дена толеранс, че няма да съм вкъщи за известно време.

# 919
  • София
Ери, много мило, но твърде щедро! Има някакви евтини преси из нета. Ако продължава да иска, ще купя една. Тя преди време пак беше мрънкала, но после спря и близо година не обелваше дума. Може пак да забрави.

# 920
Аз не бих се съгласила да правя вафли на моята, ако поиска. Просто смятам, че е твърде рано..
В Парка сме, този път не карам колело... Пържа се тука на някаква пейка

# 921
  • София
Пресата е от 2015. Само да я изнамеря Simple Smile няма смисъл прах да събира вкъщи. Не е щедро, аз иначе щях да в разкарам, не че обичам Simple Smile де. Само не бързай, тя не е скъпа. Сега гледах https://www.emag.bg/presa-za-kosa-remington-pro-ceramic-ultra-23 … 4UJxoCsdQQAvD_BwE
Имам спомен (дано не лъжа), че има три приставки. За големи, за малки и за изглаждане. Ама нещо не се ориентирам в сайта.
Работи ли, пращам я. Но ще искам снимки.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 17:56 от Erinne

# 922
Панди,предлагам да инвестираш в хубава преса за теб,ти си дамата във вашето семейство,а дребната може да се възползва при специални случаи! Не забравяй себе си,моля те🥰

# 923
През годините винаги съм се замисляла за преса за коса.И все се отказвам.Затова реших да "инвестирам" в по-качествен сешоар.
Цял ден не сме се спряли.Нямам търпение дребния да заспи,та да опъна кокалите.

# 924
  • София
Сис, аз никога не съм си правила прически. Не ми се отдава. Опитвах няколко пъти в по-младите си години. Нито косата ми държи фризура, нито ръцете ми имат дори минимална сръчност, за да докарат читава такава. За жалост и на детето не мога да правя кой знае какви прически, но тя и нейната косица не стои дълго вързана. Все се намират разни кичурчета да се измъкнат.

Но в интерес на истината докато гледах сега из нета разни преси, ми хванаха окото някои с различни приставки. С такова нещо не съм се пробвала. Едва ли би затруднило дори мен. А винаги съм искала коса на "вълнички". "Вафлите" по-скоро не са в моя стил, но виж приставка за вълни бих пробвала. Ще взема да се замисля по-сериозно. Може двете с дребната да си я ползваме наистина.

# 925
  • София
Ще ти пратя Киселяка, отдава му се и фризьорството:
Скрит текст:
10 мин спокойствие, срещу скубане Grinning

# 926
  • София
Бъдещ наследник на стилист Капанов! Не знам колко е кисел, но е много ... сладък. Heart Eyes

# 927
Ерин, 🥰
Искам да съм, като този. Малко го напрегнах
🐱
Мързи, оцеляла си днес 😎

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 20:50 от Сирос

# 928
Килиии 😍 😻
Брат'чедите му 🤭

Последна редакция: сб, 09 апр 2022, 08:03 от Ренко

# 929
Напълнихте ми сърцето ❤️❤️❤️
Ерин, имаше ли ефект от стискането на палци? Или съм пропуснала някой пост отново.

Общи условия

Активация на акаунт