Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 943
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Добри, искам и аз 40 градуса,  е по-скоро 30.
Ади, ще мине този период.
Ерин, и от мен успех.
Кло, съчувствам ти. Дано има подобрение.

# 901
Прити Kissing Heart Стегни го малко твоя убавец. МУ понякога прави коментари, по-скоро от сорта на ми ти си вкъщи по цял ден, защо не си ми изпрала тениската или не си сготвила досега. В повечето случаи обаче е достатъчно да му обясня какво точно съм свършила през деня, та млъква и даже се случва някое извинение да смънка. Чакам го довечера да се прибере да проведем разговор на високо равнище кой, какво и кога ще решава за другия, без да го уведомява.
Ерин, стиснала съм всички налични палци! Дай знак като стане време да ги пускаме, че много трудно се кълве по клавиатурата така Simple Smile
Кло, дано по-бързо има напредък и почувстваш облекчение Hug
Бобчи, най-много ми харесват с едни кецове Converse, ама така свикнах с меките Скечърси, че се чувствам като в менгеме с тях.
ДобрЕ, много жега, хич не обичам чак толкова топло.

# 902
Адриана не може да няма нещо дето да я успокоява.Моят имаше какви ли не периоди.Като го сложех по корем помагаше временно,много обичаше и да се къпи за разлика от сега.Пълнех ваната по час два с топла вода и се размазваше буквално в нея.По едно време пък помагаше въртележката на кошарата.Няква тиха мелодия и въртящи се шарени буболечки.Шезлонга също,имахме друсащ и свирещ разни птички.И почти винаги количката и да е навънка.Дори и студено обличай хубаво и слагай дъждобрана ако духа много.Не помня слинг дали каза че си пробвала.И най вече се успокой,това че не спи не означава нищо освен че повече се изнерва.На тъмно и тихо не се ли унася?Върху теб,до теб?

# 903
  • София
Ей това е киликандзера в предишния си живот. Хапеше, дереше, мъркаше само в мен. Свекървата отнесе едни нокти първия път, като дойде на гости. Голям рев ревах, като се местихме от квартирата и я изпратих при нашите.
    [/list]
      Почина бабата на ММ. Свекървата е обзета от угризения, аз си мисля тъжни неща. Няма смисъл, рано или късно живота приключва.
    Това трябваше да е в скрит текст, що не се получи:rage:

# 904
    Аааа, няма са разберем тъй.. Ма какви 40 градуса ви се прищяха, ми ще балайдисаме вЕ 🥴 Таз последната дума я ползваше кръстницата ми навремето.. 😆гъркиня. Не знам къв е произхода на тва слово, но го помня 🤭
    Аз се натръстичих.
    Не виждам никви папучки, нищо че кляках емнайсеТ пъти.
    На онуй ревливото, че майка му- бях кат пехотен войник с щерката. Тя заспи и аз с нея, моментално залягах. Стане, ревне... ставам. След 15 минути ако заспи, аз съм залегнала веднага... Па стане, па и аз... ЛегнИ - станИ беше работата 😆 Ама тъй оцелях, че и тя 😎😏
    Трябва си оправям малко копитцата.. ама ще почакам, нали палци се стискат 🤓
    От прочетеното за киликадзерите ви.. едно разбрах- хубу, че нямам 😅Няма казвам кво щеше да му се случи, че ще ме гепят едни защитници... Спя ли, ама  който ще да е, събуди ли ме без значителна причина, вижда ада 👀 Иначе съм един много добър човек 😇

# 905
    Нормално е. Котките и котаците са нощни животни. Природата им е такава. Наистина са голяма рядкост котките еднорози. Също като бебетата такива. Бабри е късметлийка.

На 30° започвам да пуфтя. На 40° съм опънала почти петалите. Хич не ги ща. Ето, в момента е 23-24° и ми е пИрфектно. Де да е целогодишно, ама не е. И едно слънце е блеснало в момента, има само две облачета, за красота, само пред очите ми. Тъй да е всеки ден. Sunglasses И от неделя дъжд. Гадост.

# 906
    Писах, писах един ферман и го затрих без да искам.
    Clo пожелавам скоро да се възстановиш 🍀🍀🍀.
    Ерине стискам и аз🤞.
    Мойте съболезнования Петя.

# 907
    Прити,добре е Синеочка. Ся ще ходя да я взимам от ДГ. Нещо се е разглезила и хич не й се ходи... 😆
    Видях обуща,панталонЕ,работи. Одобрявам!
    Стискам палци на Ерин.
    И на Кло,да се оправя коленцето.
    Цял ден висях на кафето. 🤭😂😂😂 Три пъти ходя и се прибирам. Едни чинии съм умила и туй ми е за днес.
    Айде после пак ще ви видя.

# 908
    • Бургас
    Кло,бързо възстановяване ти желая!

# 909
    • Somewhere in the World
    И от мен бързо възстановяване , Кло Hug Flowers Four Leaf Clover
    Абе аз да си измрънкам от ММ, ама си правя каквото съм си решила....немога до безкрай да се съобразявам.
    Егати ,преди малко шефа ми ме натисна да си взема отпуск! Какво доживях - струвала съм му се преуморена! Еми така си е, ама като я взема тази отпуска и де да ида, като не мога да зарежа мама.Тя нещо не може се сработи с жената дето и асистира, много е вироглава горката, иска все тя да командва парада и не приема, че има нужда от помощ. Абе отвсякъде ми е свито,аз з атова вече не му обръщам особенно внимание на МУ

# 910
    • Пловдив
    Прити, ами браво на шефа ти...единици са такива състрадателни и с внимание към служителите си. ТУ да го пратиш да вземе пример от него Wink
    Не ми се сърдиш кат говоря така, нали? Kissing Heart

п.п Утре племенницата има РД...голяма е вече, ама ми се щеше да и взема нещо, па честно нямам идея какво...

# 911
    Фръц!
    Нали ви се оплаках, че нещо се разминаваме с половинчото? Е, тая сутрин мноу хубаво се срещнахме такова едно предработно, да ни върви денят на добре Smile

Мистиче, колко е голяма? Все нещо харесва...
    Кло, ще мине всичко, ще видиш.

Навън е 24 градуса, а мен така ме мързиииии... 
    Пепигрийн, мир на душата й на бабичката... а котьо много ми хареса.
    Аз нищо няма да си купувам тая година...ще износвам. И без това само харчове ни чакат...

# 912
    • Пловдив
    Мързелче, на 27 става...ама като няма да се събираме няма и подарък Grin

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 18:30 от mystic woman

# 913
    • София
    Кло, много съжалявам за коляното! Дано се почувстваш по-добре скоро!

Ери, стискам от сутринта, но все забравям да кажа!

Моята 8-годишна кандидат кифла ми обяснява, че някои момичета от класа й ходели с коса на вафлички и иска преса. Аз не съм ползвала преса никога. Съвременните гледам, че са с някакво керамично покритие, не са като машите, с които майка ми на времето си е съсипала косата. Това керамично покритие предотвратява ли изсушаване на косата? Изобщо косата ще се прецака ли, ако й позволя 2-3 пъти в месеца да си прави "вафли"?

# 914
    • София
    Пандич, сплети и косата влажна и на сутринта ще е със супер прическа.

Общи условия

Активация на акаунт