Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 956
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 885
  • Somewhere in the World
Здравейте, Момичета. Следя ви, не съм ви изпуснала, ама съм се заринала със служебни задачи и идват още и още и всичко е за вчера. И как бе, как по никакъв начин нямам разбиране от МУ? Репликата е " е какво  толкова? Седиш там и си цъкаш на конпютъра?"  Вече просто наистина ми идва в повече и се разминаваме жестоко - той само следи войната, става все по-мрънкащ и досаден. Аз предпочитам да си мълча и давам игнор...
Харесах си и дънки и блузки и бели маратонки, сега всичко ще си подаря за Цветница, щото ми се обяснява че съм прахостница и само ми дай пари да харча!
Та Бърди не само твоя мъж е дефектен!
Мисте, много са добре обувките, дай фитбек кат дойдат.
А такива панталони на Онли аз имам бежави и са много удобни.
И пия трето кафе и не мога и не мога се освестя...

# 886
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кой попита за температурите?
с една дума - трудно поносими. Cry
преди 4 дена бяха около 20 и нощем пускахме климатика да се топлим, за два дена минаха над 40 и пак пускаме климатика Sad
много рязко ми дойде тая жега. но пък скоро басейна ще се затопли достатъчно за змия като мен и ще седа там. Simple Smile

на кого трябваше да стискаме палци? имаш ги всичките. и както сме по английски - всички пръсти са ни палци, значи имаш много, много от нас. Simple Smile

абе на вас удобни ли са ти такива тесни гащи?

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:22 от st. Dobri

# 887
Аз викам да ми стискате палци днес, пък довечера ще пиша за какво. Ама и на крака и на ръце Simple Smile
Ерин, аз понеже съм вещица, се превръщам на стоножка и стисвам палците на стоте си крака.

# 888
  • Somewhere in the World
Ерин, успех и от мен.
Ени, как е Синеочето? Онзи ден и се наслаждавах, ма забравих да пиша....
Кло, твоето възстановяване как върви?

# 889
ДобрЕ ама аз не спирам да я гушкам, тя почти постоянно ми е в ръцете. Вчера след ваксините беше ок, но вечерта вдигна температура, после я свали, след това пак вдигна леко. Не искаше да заспи за повече от 15 минути и това си е. През нощта спа 2-3 часа и айде пак. Сутринта на студа я изкарах с количката, за да свършат тия работа, слава Богу се унесе и заспа и точно като се прибирахме се събуди и се разрева, но вече бяхме близо до вкъщи. Не отидох до познатата, както ни беше уговорката. Стана ми неудобно да я притеснявам, а и тя като разбра колко неспокойна е мойта, май си отдъхна, че няма да отидем. Нейното дете също плаче много, но майка й е тук да й помага и сега й е по-широко около врата.

# 890
Не върви, Прити, не върви. Не ме боли, но е много отекло коляното. За втори път ми правят пункция и го източват, на следващия ден е пак същата работа. Вчера след процедурата ми лепнаха една ампула с кортикостероиди, но не виждам подобрение. Един 80 годишен дядо, опериран ден след мен го видях вчера. Ами той припка като младо ярешко. Аз още се подпирам на едната патерица.

На Ерин съм стиснала всички палци, днес май ѝ беше ден за омайване на АГ-то, да поеме раждането през лятото. И да не е това, друго да е, стискам палци здраво.

# 891
  • Варна
И аз стискам палци де що има нужда.

# 892
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кло, говори ли ти се? Flushed

# 893
  Не искаше да заспи за повече от 15 минути и това си е. През нощта спа 2-3 часа и айде пак. 

И това ще мине. Знам /от личен опит/, че вече ти е уморено и ти е стигнало до шапката от недоспиване, недояждане и нерви. Сигурно ще дойде момент, в който ще искаш до отвориш прозореца и да скочиш. Или да я метнеш Joy
Ама ще мине, да знаеш. Не се плаши, просто намери малко търпение.
И аз исках да я светна моята от балкона, па до където отлети. Мина и замина.
Не искаше да яде, в картона ѝ пише "недохранена". Мина и замина.
Прегръдки от една лелка, която е минала по твоя път с дете, дето не е еднорог Joy

# 894
Писах, Дори, цял ферман ти написах. Heart

# 895
Бърди,с кецове ,еспадрили ,маратонки .Най-добре седят със заоблени ,като на Ванс.
Подстригах се и реших ,че искам отстрани втори номер,отзад трети,отгоре три пръста коса .Другата седмица пак ще ходя .

# 896
  • Euskal Herria
Прити, кой ти вика "прахосница"? Търтеят, дето го дундуркаш и издържаш ли?
Мрачно и ветровито е днес при нас, следобед трябва да отметнем седмичното пазаруване, та в почивните дни да не се блъскаме по магазините.

# 897
Gerata да, абсолютно 😀 не искам да я хвърлям през балкона ама когато плаче доста и като не знам какво й е, не мога да помогна, ми идва по-скоро аз да се засиля пред него 😀 особено като не мога да я успя с часове, леле, почвам сама да си говоря

Кло - не знам какво ти е, не мога да чета много задълбочено ама стискам палци всичко да е наред! ❤

# 898
  • Пловдив
Прити и аз кат Янчето, ама...ТУ има ли право да ти държи сметка? Май ти си водещата финансова фигура в твоя дом, нали? Той кво работи, че твоя труд му се види толкоз лесен?

# 899
Да вземе той да седне пред компютъра по 7-8 часа, да го видим как ще справи, като е толкова лесно.

Общи условия

Активация на акаунт