Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 763
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 480
Изпущих много рожденници, да ме извинят. .честити и здрави да сте/са!
Мързел за писане...е от такова не бях страдала 🤣🤣
Сис, поздравления за изпита 🤗
Бяхме да ви кажа у Варната...аха да се срещнем с Кро, но не можахме. Нищо, друг път  ще е. Исках да се пошматкаме, да се понапийм в някой бар 🤣 Второто се случи, но шматкането...тъкоФ студ брах, че наполовина път от разходката, изпратих миУтУ за колицата 🤣🤣 Чак ушаците ме заболяха от студа...аааа, квой тва нещо? ДелфинариумЪт с 60 лв. входец 🙄 ама моля ви се, делфини имва и на бургаското пристанище 😆 Седя си на Док файф/ най- новозигъзеното заведение тамЕ/ и те подскачат. Ами, устройва ме 🤣
Болни пак? Ай, да ви е за последно.
Сис, от алергия Т- тц. О'рахаля ме поправя на сос 🙃
Преди да се замъкна към тръстикдере...ще трябва да си измия фурната. Няма ви признавам от кога е намазана обилно с препарат. Няма 🤫

# 481
Къде се показа Шугъра? Що на нас не ще?! Хмм... ще има наказания. 😁
ВНЛ,честито да е детето! 🥰
13,как 60 лв?????! ОМФГ! Тия са шашави. 😆 Ще ме водиш на това модното заведение у Бургас,като дода. 😊
Ние бяхме на кафе,ся на двора. Дребната се гони с котката.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 17:01 от Anyyyone

# 482
Много е хубава Синеочка!На кой прилича ,Ени?
Търти,толкоз е.Ако по лична карта си варненка е наполовин.Подстрижи се,изруси се,и ще минеш с мойта 😂😂😂

# 483
Тук на острова има аквариум с всякакви риби. Мисля ,че е един от най-големите аквариуми на Балканите. Входа беше 7€ преди две години. Айде 14 да е станал сега ,ама къде са 30€.
Теста е отрицателен!
Редактирам се след проверка! Оказва се ,че е най-големият в Европа. Билета е 10 € за възрастни и безплатно за деца!

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 14:23 от Sissy

# 484
...Ако по лична карта си варненка е наполовин.

Хмм, това е незаконно. Как не са ги погнали още от КЗД.

# 485
Бобчи,преди много приличаше на баща си,сега вече не толкова. Не знам и аз. Ама тук казаха,че не била на мен... 😆

# 486
Такава табела имаха-за варненци минус 50.
Ени,все тъй става 😂

# 487
Имам някакъв мъгляв спомен от преди години за Ботаническата градина в Балчик - и там местните влизаха с по-евтин билет.

Синеочка е кукличка Heart Eyes

# 488
Ени прекрасна е Синеочка !
Ренко ще ме умориш от смях . Каква Света Троица ?! Laughing
Да допълня дъщеря ми е майка на две слънца ,но си е дете за мен . И синът ми също ,нищо ,че е татко на едно момче . Млада се омъжих ,после след 24 години се разведох . Щастливо разведена баба съм  Имам още до 60 г. ако е писано ще ги доживея. Hands Pray

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 14:42 от ВЯРА,НАДЕЖДА,ЛЮБОВ !!!

# 489
Ени прекрасна е Синеочка !
Ренко ще ме умориш от смях . Каква Света Троица ?!:laughing:

Хм...очевидната, сигурно, Надежда, Вяра и Любов. Честито на теб и на детето!

Ени, не й се връзвай на Бобчата, никъде не съм се показвала, аз и в огледалото не съм се виждала година поне. Вероятно имаме някой общ познат, тя Варна кат село с претенции. Съответно, видяла тя, архив. Минало бешело незапомнено...

Толкова от мен днес, не ми е баш ден.

# 490
Много е хубава Синеочка!На кой прилича ,Ени?
Търти,толкоз е.Ако по лична карта си варненка е наполовин.Подстрижи се,изруси се,и ще минеш с мойта 😂😂😂
Ша ма уморишшш 🤣🤣🤣 Ако се изрусЯ, ще стана кат съща  труженичка на магистралата 😂

Синеочка е 🥰 мойта слабоС! И прилич на майка си, това за мен, де.
Сгънах се на три, измих фурната, едва се отгънах. Сега мятам крачоли за тръстиката 🙄

Шугър 🤞

# 491
  • София
И на мен Синеочка ми пролича на Ена, ама тя твърди, че е на баща си.

# 492
ВНЛ, честита ти рожденичка! Здраве и късмет в живота ѝ желая от сърце!

Мързи, купи от Лидъл следващия път шлаух, това чудо в къщи сигурно шеста година не е мръднало, а яко го мажа с препарат срещу варовика, защото в Кършияка сме с още по-варовита вода. Яка експлоатация и не мърда. Самите пити на душовете, тяхната си марка също не са лоши, с три стененно регулиране на струята. Но са на акция. Когато ги пуснат.
Скрит текст:
🤬

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 15:34 от 🧡 Clo 🧡

# 493
  • sf
Подариха ми бонбони Фереро Роше- да продължавам ли?
Харесала съм си едно яке на точки, ама онлайн, а не смея да поръчвам на сляпо.

# 494
Ренко, не е Св. Троица, Света София е и трите ѝ дъщери Вяра, Надежда и Любов.

Общи условия

Активация на акаунт