Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 101 750
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 495
Подариха ми бонбони Фереро Роше- да продължавам ли?
Имаш спешна нужда от помощ. Идвам. Няма как, налага се да се жертвам да помогна.

# 496
  • sf
Ама бързо, че не останаха...😆

# 497
Ренко, не е Св. Троица, Света София е и трите ѝ дъщери Вяра, Надежда и Любов.
Да бе знам,Вяра,Надежда, Любов и майка им София.Но Св.Троица ми звучи по-готино 😁.Ще ме прощавате за това богохулство,ако се числи за такова 🤔

# 498
Ама бързо, че не останаха...😆
Да се наредя на опашката, не за друго, да си успокоя малко нервата или фереото свърши вече. 😂
Ренко, майтап да става. Само ВНЛ да не се разсърди. Че я разсмя, разбрахме.

# 499
Шугъре,само да ни та чуй свекърва ми!Как село Варна,това е ехейй Варна !!!
Цъ,видях те където те видях,и се оказа по-млада и по-хубава ,отколкото си представях.
Ботаническата в Балчик и тя не е хич тънка,две такси се плащат -за двореца една и една за градината.Но е много красиво,струва си всяка стотинка.

# 500
Ако се сърди,да каже сега,иди да замълчи во век и веков 🤭
Оф,спирам с глЮпостите ✌️

# 501
Хич не съм от сръдливите Язе споко. Смях се от сърце. Ренко именувай ме така както ти е дошло няма проблем.
Разбирам от майтап и те така .

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 16:37 от ВЯРА,НАДЕЖДА,ЛЮБОВ !!!

# 502
  • Варна
Кло, това е много гадно, съжалявам да го прочета, за съмненията иде реч.

А бе мааму стара, колко струва една тъпа флашка? Миналата седмица от общинска полиция имат спор с няква жена, която е паркирала в синя зона и си е платила, обаче явно леко е настъпила жълтата лента, първа кола на кръстовище. Идва полицая и ме пита дали работи камерата и хваща ли кръстовището ( бях си я сложила, защото ми крадяха розите на Пламчо, които слагам на некролога му)
Викам работят, днес идва друг негов колега и ме моли за запис. Казах, че ако имат човек, който е в час как става да дойде и да си свали записа, нямали. Казвам добре, ще извикам момчето, което ми ги слага, той естествено сега е на работа, може ама към 21.00 вечерта, имам достъп до лаптопа ми и ще го свали, не искал, щото полицията не връщала флашка, казвам на полицая дай, имал данни на флашката те можело. Колко струва тъпата флашка, да си взема една и да им дам записа, макар мен да ме боли фара за техните глупости?

# 503
Зависи от паметта.Тия дни обсъждахме с един човек,че в К често пускали на промоция за 2-30 лв,но точните ГБ не помня,12 ли да бяха.
В детството ми често се срещаше изрисувано сърце,в което е изписано Х+У=ВНЛ(някаква вечна любов беше).И от тази гледна точка не мога да се пречупя да се обърна така 😁.Ето,и на Бърд ѝ казвам така,а не Бърди, защото имаме съфорумна с това име.

# 504
Стели, има и еФтинки, към десет -дванайсет лв. Зависи колко е като обем информацията, която искате да запишете. Тези са малките.

Беше ВОЛ = вечна обич и любов.

# 505
  • Варна
Не разбирам, става въпрос за два часа запис, егати прошляците.

# 506
Естелче,да се спасяват .Нямат ли читав ИТ в полицията?

# 507
И с Н съм го срещала.Връзва ми се неразделна,макар и да звучи нелогично.Ма детския акъл логика не търси.

# 508
  • Варна
Естелче,да се спасяват .Нямат ли читав ИТ в полицията?

Явно не, човека обеща да дойде с компютър, да свали, квото трябва от флашката и по живо, по здраво.

# 509
И аз всеки път правя същата асоциация като Ренко с ВНЛ Simple Smile Не помня и аз какво точно означаваше пък и съм изхвърлила всички лексикони от онези времена, та не мога да проверя.

В Ботаническата съм била два пъти, много обичам да ходя там. Целият район много харесвам.

Мързиииии ме. Разнообразиха ме с друга задача, тя още по-тъпа и от предишната Joy

Общи условия

Активация на акаунт