Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 855
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 400
Мързелчее,ма ти най-мързеливия метод си избрала 😁Ай наспорт!
Зеленият чай може ли да се пие вечер ?Стимулираше ли,ко беше?

# 2 401
Мързелче, другия път наливай чая върху меда в буркана.

Аз козунаци няма да меся, ама сега седя и се чудя едни курабийки дали да не забъркам. На мен те са ми асоциацията с Великден. Ще се почудя още малко.

Ай, Добри, аз се ядосах, тм дано ходи на пръсти покрай теб поне днес.

# 2 402
  • София
Това с буркана и аз съм го правила и гледах и мигах на парцали Grinning пак, че не е станала някоя беля.

# 2 403
Уиш, оправно дете! Ти доволна и тя доволна, радвай се, че само 20 кинта ти е поискала. Доколкото знам, монтажа на мебели е минимум 25 процента от стойността на покупката.
Мисти, ква риба-сега риболова е забранен. До първи юни ако те докопат с въдица и те чака глоба.
Добри налей си Бейлис и дишай! Мъжът ти е за бой, но и "призрака" е много нагъл.

# 2 404
Ден за приключения май е бил. Сутринта ми се видя, че ми е минало грипчето и излязох да градинарствам, а то някакъв вятър, заболя ме носа пак. Прибрах се, пих бира с текила, то пък глава ме заболя. Натъпках се с топъл козунак, сега коремче ох. Довечера мисля да се накажа с хамбургер с лют сос, и да изляза навън да видим дойде ли метеоритния дъжд и да ми е студено Triumph Добре че идва уикенд, да идем на панаир, да наберем положителни емоции.

# 2 405
Греяно 😉
Свеки прави днес курабии,та ще ядем на "аванта" 😁. Козунака ми само на мирис и вкус го докарва на такъв 🤣.Но така или иначе си правя целогодишно,та не се впрягам ич.
Скъпия отиде сутринта да си довърши някаква работа,и още го няма 🙄.Поне ще ми донесе домашни яйца,да сваря утре.Пратих обаче големия да купи боя за тях, казах му,ако иска и най-евтината да вземе.Послушал ме е,обаче на мен ми струваше пет лева 🥴

# 2 406
Ренко, представи си скъпата колко щеше да ти излезе Grinning

# 2 407
Гърмян заек съм аз,затова и само пет лева му дадох 😁

# 2 408
  • sf
Сготвих си пилешка супа, ще гаврътна една паница с много люто и се завивам на дивана.

# 2 409
Момичета,в гофретник омлет става ли?

# 2 410
  • sf
Да, само внимивай с количеството, че на мен обикновено ми прелива.

# 2 411
МН ще го довърша. Да ми осигурите алиби. Лопата и багажник си имам.

# 2 412
Чела съм,че да.Реално не съм пробвала.Да препоръчам и на теб,да хвърлиш око на една страничка у фейса,в която"собственичката" ѝ често показва рецепти за гофретник-За Петя и Нийка-всеки ден вкусотийка 😁

# 2 413
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Купила съм корени от брош, да пробвам с него да направя хубави червени яйца, мъжа ми чете опаковката, казва ми "ей това помага за камъни в бъбреците, стомашни проблеми...". Мило го уведомих, че ще прецедя водата след яйцата, и ще му я дам Grinning

# 2 414
Лоли, представям си как те е изгледал. 😃

След половин ден баене, ето ги тъкмо извадени от фурната. Пак не съм си разделила тестото по-равно, ма карай, добре изглеждат, а дали са вкусни ще разберем утре.

Общи условия

Активация на акаунт