Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 530
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 415
Греяно вино с черен пипер... може и лют червен... това ще да е изворът на живота при мене...

Сиросче, кво стана?

# 2 416
МАКАК така утре?! Не знаеш ли правилото, че първият козунак се унищожава още топъл? Да дойда да ти покажа?

# 2 417
Болните да оздравяват, палчета за всички, които имат нужда. Алибита всякакви осигурявам!
Мързелотка, остави тоя чай, сипи си винце.

Ние днес го ударихме на обикаляне. Бяхме в Стара Загора с приятели, разходихме се, пихме кафе и обратно.
Скрит текст:

Нищичко нямахме за ядене, една салата направих набързо, на водка сме се подкарали и мезим с разни мезелъци.

Уинд, как ще издържите до утре?!

# 2 418
Ма и аз все чета как нямало веднага да го ядете Simple Smile
Така да мразех като дете да е готово нещо и да не мога да го опитам или да хапна, защото нещо си се чака.
Всичко веднага се яде у дома ако някой иска. Simple Smile

# 2 419
Уиш, вътре плънката ще е адски гореща, щот съм бухнала течен шоколад, сладко от боровинки и артистично нахвърляни локум и стафиди.
За козунака мога да чакам без проблем. И хлапето не напира, не го обичаме топъл.
Сирос, затвори го с Кили в една стая! Да не би да е купил още продукти за дроб сърма?

Последна редакция: пт, 22 апр 2022, 21:11 от wind and fog

# 2 420
И у нас се яде веднага, затова правя козунака в неделя сутринта Simple Smile
Утре ММ ще прави яйцата.

Сирос, алиби веднага ти давам.
Уинд, то бързо изстива.

Аз мога да кажа само майната му, 25 години съм минала през какво ли не, и на това, каквото и да е, ще му видя сметката.

# 2 421
Мараба, банда!
Минавам само да се пофаля,че днес ходихме на Стрелча,киснахме час във вана с минерална вода,хапнахме и му пийнахме, чукнахме поне 5 км пеша/ся имам мускулна треска/,ма доволен!Кеф цена нЕма!
Ваичка,гуш и никакво четене в нета!То,ако си слагаме диагноза по нета, доктори няма да има!
От мен толкова!
Очите ми се затварят!Бай-бай!

# 2 422
Бърди,къде е това в Ст.Загора?
Вайче,тъй те искам!!!
Греяно вино с черен пипер... може и лют червен... това ще да е изворът на живота при мене...

Стара тибетска рецепта,ще се сетиш ти 🤭
Веселинкова,кога си най-зле,ей тъй да си.

# 2 423
Езерото Загорка е това.

# 2 424
Верно бе 🤦🤦🤦🤦
Мерси,ще навия МУ да идем.

# 2 425
Веселинко, покрай мен си минала и не си се обадила. Сърда ти сЪ!

Мързи, пак целуна роднинските задници 🤢 Мъж, ама само по лична карта.

Уинд, чудни!

# 2 426
МН ще го довърша. Да ми осигурите алиби. Лопата и багажник си имам.
Защо, мазе нямате ли? Затваряш го там и нека си отваря буркани с голи ръце и да яде консервирани праскови с кисело зеле, нов човек ще стане.

# 2 427
Сиросе,от дека си?Нова Загора,Ямбол,Сливен?

# 2 428
Тук на къра съм. 😀

# 2 429
Ваи! Аз съм рак! Днес имам едно добро дело и 78898989 хиляди псувни,някой дори гласни.Стегни се,да не не полазя аз,че в чудо ще си видиш! Дръпни кабела на нета и ще ти изпратя някоя книжка на Чичко Стиви,много релакс действат.Simple Smile

Добър вечер!
Чета от тук от там.
Здрави да сте и да се пазите!

Общи условия

Активация на акаунт