Да се ОПЛАЧЕМ и да поспортуваме...през април

• 100 810
  • 3 143
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Пловдив
Аз съм с леко висок холестерол и нисък хемоглобин...Ще си карам на същата терапия още година и после ще спирам. Др.седмица тряя да ида за епикризата...
Имам да свалям едни 5 кила...кат измислите как да ме светнете и мен Grin

Естела, кво стана с комшийката и боклука?

Бобчи, как е детето?

Лоли, не си писала отдавна май...

# 2 971
Я, да си дойдем на думата. Кажете какво да готвя, че останах с малката за следващите три дни, а тя е такава претенция. Наистина съм изчерпана от към идеи.

# 2 972
  • Пловдив
13счето да казва Simple Smile  И аз съм изпаднала в готварско затъмнение Close

# 2 973
  • София
И на мен ми е тъмно.

# 2 974
И аз от затъмнените.

# 2 975
  • Somewhere in the World
Охх, вечната дилема!
Аз съм замислила един тас кебап ама за утре, за да занеса и на мама.
Иначе след работа ще се видя с една друшка да пиеме коктейли и да плюеме мъжете....
За килограми не ми се говори! Направо ме е срам от мен си,нищо че са само 4кг в повече, по-скоро трябва да се стягам, ама 3 пъти в седмицата фитнес успявам,нямам време за повече.Ще трябва и аз кат Бобчи да се заема с ластици в къщи.Може ли да съм такава,чак сина ми  ми се кара,че пренебрегвам себе си за сметка на хорските работи...

# 2 976
Вчера прясно зеле,днес пица,преди това зелен фасул.Другото бяха аламинути.Утря-нямам идея.

# 2 977
Затъмнение е настъпило ,ля 😅 Ко чакате аз да ви просветля...ще почакате. Килеша яде еНо и също 😷 Пиле с ориз правя ся. Пил.хапки следват с флейкса.  БанЦа. Материал му взех за бургери. Сам ще си ги прави. Пържоли и пици. Салатите са на първо място.

# 2 978
  • София
Струва ми се, че само на женската част от населението й пука за някакви си 5 кг. отгоре. Е, може и на част от мъжката да й пука, ама не толкова.
Точно четях поста на Прити и стигнах до това за килограмите, когато вдигнах поглед от монитора и през стъклената врата на офиса видях в сградата с бодра крачка да влиза един мъж, който явно изпитваше затруднения да задържи панталона си на мястото му. Та този представител на човешката популация без никакъв свян или мисъл за извънгабаритните размери на телесата си небрежно повдигна до гърдите си блузата, за да изскочи отдолу шкембе тип "плажна топка", върху което хубавичко намести панталоните и отново спусна върху тях блузата. Гледката беше потресаваща и като изключим онази част с килограмите, остави в мен впечатлението, че същият този човечец може съвсем успешно да се разхожда без блуза, защото никой няма да разбере, че космите му всъщност са косми. Като плетена жилетка бяха.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 16:36 от Pandachina

# 2 979
  • Варна
Мисте, подмина ме без да каже дума. 😀
За готвенето: Мусака, таратор, винен кебап, супа топчета, жълт боб с картофи, пържени кюфтета с пържени картофки, спагети, пица, шишчета гювечета, гювеч, писар кюфтета, печен пипер с прясно мляко, тиквички...

# 2 980
Панди, 😂!
Ще ви светна и аз! Снощи зелена салата с авокадо и сурово кашу! Сутринта две рохки яйца, половин авокадо и парче сирене ,а за обяд факоризо (леща с кафяв ориз варени) и хек на пара. Вече умирам от глад и рупам сурови бадеми....

# 2 981
  • Пловдив

ама взе ли си коша да го хвърли на правилното място? Simple Smile

Аз снощи правих пил.хапки и ги понакиснах за 2ч в кис.мляко, майонеза и яйце...пекох във фурната, ама не съм уау...
За тая вечер имам само салата и яйца Grin

# 2 982
Ох, Панди, направих фонтан със сока, който лежерно отпивах. Тас кебап правих във вторник, а малкото зверче даже не благоволи да го опита. За нея беше кебап с лимони. И пържени картофи естествено. Освен да мина една базлама да купя от магазина, и малко домати или зелена салата. Шунка и кашкавал винаги ми се намира.
От изброените от Стели вкусотии само таратор, шишчета и пържени картофи яде, даже на кюфтета се мръщи. За другите неща е "мисията невъзможна". Пицата ще оставя за утре, определено.

# 2 983
Кло, тас кебапът като винения ли е, но без вино?

# 2 984
  • Варна

ама взе ли си коша да го хвърли на правилното място? Simple Smile

Аз снощи правих пил.хапки и ги понакиснах за 2ч в кис.мляко, майонеза и яйце...пекох във фурната, ама не съм уау...
За тая вечер имам само салата и яйца Grin

Аз й го сложих пред вратата, най-вероятно, сутринта мъжа й го е изхвърлил в обществения казан, в моя не беше. Същият ден друг комшия посегнал да си хвърли боклука, ММ му казал, че не може, онзи бил учуден.
Направо припадВам 🤔

Общи условия

Активация на акаунт