Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

• 55 239
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
И аз така си мисля,но Стаменов мисли да прави пункция в неделя или понеделник,което ще значи 10дни стимулация и на 12ти пункция 🥴фоликулите нарастват по 1-1,5 на ден,което е ок,но явно са кухи 😨
Колко Я ти извадиха?
[/quote]
От 10 фоликула извадиха 5 яйцеклетки. Ти как си, какво се получи като брой при теб?

# 136
Момичета минавам за отчет. След пункция днес на 5 ден замразихме 1 снежинка. Имам и една на 3 ден по мое настояване. Надявам се те да са нашия късмет. Успех на всички

# 137
И аз така си мисля,но Стаменов мисли да прави пункция в неделя или понеделник,което ще значи 10дни стимулация и на 12ти пункция 🥴фоликулите нарастват по 1-1,5 на ден,което е ок,но явно са кухи 😨
Колко Я ти извадиха?
От 10 фоликула извадиха 5 яйцеклетки. Ти как си, какво се получи като брой при теб?
[/quote]
Снощи ми беше 10ти ден стимулация(по дълъг протокол) естрадиол 240(много е нисък за тези Ф,но при това лекарство не скачал много ми обясни Стаменов 🤔ДЯ-19;19;19
ЛЯ-19;17;15;14;12
сложих снощи последен Овалип 375,хормон на растежа 0,2          
Довечера овитрел и в понеделник пункция. Едва ли ще извади повече от 2 яйца с този Е2 😰сигурно всичко е кухо🥺
Ще ми инжектира и депакин в матката,заради съмнение за аденомиоза,и ако др цикъл всичко е наред с матката ще правим ЗЕТ.

# 138
Devilche, поне 4-5 яйцеклетки ще извадите...  Ще стискам палци всички да станат бластоцисти 🍀и после най-хубавите дечица 🙂🌞

# 139
Devilche, поне 4-5 яйцеклетки ще извадите...  Ще стискам палци всички да станат бластоцисти 🍀и после най-хубавите дечица 🙂🌞
🙏🏼🙏🏼🙏🏼Чул те Господ,мила ❤ Много ти благодаря за пожеланието и дано,дано се сбъдне вече и на нас чудото и на всяка жена,бореща се за здрава рожбичка🍀🍀🍀

# 140
Искам да попитам и аз нещо. Моят айчников резерв е добър,АМ ми е 4.1,въпреки че съм на 40 години и с няколко спонтанни аборта,но ще минем през ин витро заради селекцията на ембрионите.
Притеснява ме стимулацията при толкова висок АМ хормон. Казаха ми,че ще ми правят лека до средна стимулация,но не е ли рисково при висок АМ хормон?

# 141
Aniem, аз съм със СПКЯ и АМХ ми е над 6. В момента съм в стимулация и засега впечатленията ми са, че ти трябва добър лекар, който да те дозира адекватно. Наистина се прави доста по-лека стимулация, отколкото на момичетата с по-нисък АМХ, но изцяло от лекаря зависи дали ще ти докара хиперстимулация, или всичко ще е ок.

# 142
Благодаря. Моят АМХ беше 3.2 преди 1 година,сега е над 4.
Докторът каза,че през няколко дни трябва да ходя при него и той да прави и следи стимулацията,каза,че ще е лека до средна,каквото и да означава това. Чудех се,дали да не вадим яйцеклеткои на естествен цикъл в продължение на 6,7 месеца,но докторът каза,че е по-добре със стимулация. Ще видим. Просто,както повечето от нас, през толкова много неща преминаваме,че вече от всичко се притеснявам,но няма как.

Aniem, аз съм със СПКЯ и АМХ ми е над 6. В момента съм в стимулация и засега впечатленията ми са, че ти трябва добър лекар, който да те дозира адекватно. Наистина се прави доста по-лека стимулация, отколкото на момичетата с по-нисък АМХ, но изцяло от лекаря зависи дали ще ти докара хиперстимулация, или всичко ще е ок.

# 143
Здравейте, момичета! Утре съм на преглед и започване на същинската стимулация( по дълъг протокол съм с поставен Декапептил депо на 16.03). В 12:30 трябва да пусна E2, пролактин, прогестерон и LH и в 14:00 съм на преглед. Въпрос тък ми е и, следвани ята на гладно ли се пускат? Благодаря предварително. ☘️

# 144
Не е нужно да са на гладно!
Късмет 🍀

# 145
Не е нужно да са на гладно!
Късмет 🍀

Благодаря! ☘️😊

# 146
Здравейте момичета, на 35 г. съм с половин яйчник и без тръби. 2018 ноември ми беше първата стимулация по дълъг протокол, тогава АМХ беше 0,67 и беше успешен Blush Миналия септември подновихме опитите направихме ЗЕТ, но беше неуспешен имаше имплантация, единствения коментар който получих бе повдигане на раменете и че ще опитаме по къс протокол. От януари все не можем да започнем първо висок ФСХ 36,2, пих естроферм за сваляне. Февруари ФСХ 5,6 но със задържан фоликул и пак пропуснахме терапия..противозачатъчни.   Март фсх 20,2 моят лекар бе отпуска и бях прегледана от заместващ, който каза ъпсурт да започнеш стимулация. Каза да изчакам до 8ми ден и да ме види моята лекуваща. Отидох и тя ме пита какво ми е предписал за започване, обясних и че пак са ми високи резултатите. Тя каза че няма значение това е само показател и е трябвало да започна лека стимулация. Каза следващия месец на 2ри ден да отида и въпреки високото ФСХ започваме и нищо не ми предписа за терапия през този месец. Моля кажете ми имам чувството че нещо не е както трябва. Все едно играем на тото този път. Разочаровах се още преди да започнем.

# 147
Здравейте, момичета! Този месец се готвех за ЗЕТ на естествен цикъл. В четвъртък пуснах прогестерон и ЛХ. Тогава прогестерона беше 0.900 nmol/l. Днес пак го пуснах и е 3,090 nmol/l. Отложиха трансфера, защото е много висок. Някой да е имал подобен проблем и да знае от какво може да се вдигне толкова за 4 дни?

# 148
Вдига се от овулация Grinning
Просто са изпуснали овулацията и е настъпила в някой от тези 4 дни. А за да може да се направи ЗЕТ на ЕЦ, трябва да разберат точния ден на овулацията, за да включат прогестерона от същия ден. От дългият ми опит за трансфери на ЕЦ, мога да ви посъветвам само да се преглеждате всеки божи ден, за да не я изпускате всеки път, както се случваше при мен.

# 149
Аз имах подобен проблем при пункцията, когато го пуснаха ден преди нея беше 15 прогестерон.

Общи условия

Активация на акаунт