Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

• 55 277
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Пожелавам ти успех 🙂☘
При мен нещата изглеждаха добре. От 10 фоликула имаше 6 Я (при Естрадиол 660 мисля), но 5 оплодиха, гледаха ги до трети ден и останаха 3 добри ембриона, но на шести ден ми съобщиха за останал само 1 ембрион. Много бях съкрушена 😒. Незнам как ги изпуснаха така и защо ги чакаха до шести ден за да им направят ПИД.
И аз така си мисля,но Стаменов мисли да прави пункция в неделя или понеделник,което ще значи 10дни стимулация и на 12ти пункция 🥴фоликулите нарастват по 1-1,5 на ден,което е ок,но явно са кухи 😨
Колко Я ти извадиха?
От 10 фоликула извадиха 5 яйцеклетки. Ти как си, какво се получи като брой при теб?
Снощи ми беше 10ти ден стимулация(по дълъг протокол) естрадиол 240(много е нисък за тези Ф,но при това лекарство не скачал много ми обясни Стаменов 🤔ДЯ-19;19;19
ЛЯ-19;17;15;14;12
сложих снощи последен Овалип 375,хормон на растежа 0,2          
Довечера овитрел и в понеделник пункция. Едва ли ще извади повече от 2 яйца с този Е2 😰сигурно всичко е кухо🥺
Ще ми инжектира и депакин в матката,заради съмнение за аденомиоза,и ако др цикъл всичко е наред с матката ще правим ЗЕТ.
[/quote]

# 166
Момичета и аз 5 дни фемара и 2 дни овалеап, днес още не съм го поставила. Изразяват се 2 фоликула и естрадиол днес е 183 pg/ml. Какво ще кажете, вече съм много отчаяна

# 167
Devilche, имате ли други замразени ембриони... Пожелавам да се развият добре нещата все пак.. Приемаш ли някакви добавки за качество? На мен ми се отразяваше добре вит. Д, убиквинола и спирането на захарта... Не че имам положителен резултат, но пък на пункциите имах по-добри Я...
Mrvv, мисля, че естрадиола се гледа заедно с размера на Ф... Но писала съм и преди - при прием на Фемара/Летрозол стойността на естрадиола е занижена. При Е 90 успях да замразя 2 бластоциста. Правех и аз по два Ф от тях...

# 168
Desire,имаме 3 бластоциста събрани от различни опити(не правим свеж трансфер,заради аденомиоза,която сега лекуваме с депакин) и тръпнем всеки момент да ни зарадват с още поне 2 🤞
От години пия какво ли не-основно е дхеа,q10,nac,инозитол,аргинин и омега. Захар и хляб незнам какво е от 5-6г…
Вярвам,че след всичките мъки,през които минах за 8г,ще се възнаградят съвсем скоро 🙏🏼
От сърце ти пожелавам да се преместим тази години в другите теми и разменяме опит и инфо за добавки за бременни 🍀

# 169
Записвам се и аз ❤
Имаме вече издадена заповед за първи опит и сега вече тръгваме по пътя, по който вървите вече и вие.
Ще изчакаме малко преди да започнем с процедурата, но се надявам че всичко ще приключи добре.

Може ли да споделите (изобщо не съм наясно) кои са най-честите причини за неуспех.
Ние сме с мъжки фактор, при мен АМХто е 2.67 и  лекуващата ни лекарка каза, че всичко на теория изглежда добре. Но когато прочета за опита на другите съвсем не е лесно.

# 170
Desire,имаме 3 бластоциста събрани от различни опити(не правим свеж трансфер,заради аденомиоза,която сега лекуваме с депакин) и тръпнем всеки момент да ни зарадват с още поне 2 🤞
От години пия какво ли не-основно е дхеа,q10,nac,инозитол,аргинин и омега. Захар и хляб незнам какво е от 5-6г…
Вярвам,че след всичките мъки,през които минах за 8г,ще се възнаградят съвсем скоро 🙏🏼
От сърце ти пожелавам да се преместим тази години в другите теми и разменяме опит и инфо за добавки за бременни 🍀
Чул те Господ! 🙏 Никой да не се задържа тук, време е всяка да се вълнува от бременни трепети❤️
Редакция: Valentina, щом сте с МФ, обсъждахте ли метод на оплождане? Това ми хрумва на първо четене...

# 171

Чул те Господ! 🙏 Никой да не се задържа тук, време е всяка да се вълнува от бременни трепети❤
Редакция: Valentina, щом сте с МФ, обсъждахте ли метод на оплождане? Това ми хрумва на първо четене...

Лекуващата ни в Щерев ни каза, че единствения ни вариант е ИКСИ. Така че явно ще е това.

# 172
Лоши новини от мен😭
1 е спряло,другите 2 ще ги чакат до утре,но съм наясно,че щом на 5ти ден (днес) са морули,то шанс да станат бластоцисти и здрави бебета е под 2%

# 173
Здравейте, борбени момичета! Имам въпросче 😊 Когато имаме СЕТ, необходимо ли е да се прави биопсия за имплантационен прозорец предния месец? Тя не се ли прави само при ЗЕТ? Нали ще правим инвитро на ЕЦ + ЗЕТ, в краен случай само ЗЕТ. Просто е скъпо и не ми се правят излишни изследвания.

# 174
Момичета обмислям да направим ин витро мислите ли че ще ни одобрят по фонда  аз съм с поликистозни яйчниците една почти запушена тръба (на заключението пише двустранно проходими маточни тръби като едната се контрастира значително по слабо и по бавно в началото на процедурата беше непроходима в края на процедурата се контрастира леко) не знам това дали ще приемат за фактор и освен това и мъжа ми е с тератозооспермия морфология варираща между 5/6% имаме и една неуспешна инсеминация но гледам да мина без тях ако е възможно. Също така се местя от предишната болница в друга и не знам трябва ли да взема някъкъв документ за неуспешната инсеминация бихте ли споделили дали някоя от вас са я одобрили в подобен случай

# 175
Веси, за въпроса ти не мога да помогна, но си вземи епикриза за инсеминацията от предишната клиника. Може да ти потрябва. А дали ще те одобрят по Фонда, най-добре се посъветвай в новата клиника. Трябва да са запознати. Иначе, 4 инсеминации са си загуба на време, така че дано да можете по друг критерий да кандидатсвате. 

# 176
Penguin4e благодаря за отговора от старата болница така и не се сетиха да ми дадат епикриза но ще си я поискам благодаря ти много 🙂

# 177
Кактусче,  досега не са ми правили биопсия преди СЕТ. Имам два в различни болници.

# 178
Момичета.. ще правя 5ти опит. Скоро ми излезе нк клетки завишени абсолютната стойност, не процента. Правих миналата седмица вливане на интралипид. Някое момиче има ли информация дали той е достатъчен.

# 179
  • София
Лоши новини от мен😭
1 е спряло,другите 2 ще ги чакат до утре,но съм наясно,че щом на 5ти ден (днес) са морули,то шанс да станат бластоцисти и здрави бебета е под 2%
Devilche, “следя” те от доста време. Стискам ти силно палци и съм сигурна, че нещата ще се получат при теб. Очаквам всеки път като те чета хубави новини и вярвам, че ще пишеш с такива скоро. Стискам ти палци.

Общи условия

Активация на акаунт