Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

• 55 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, в четв. имах пункция и сега 10 дни ще пия противозачатъчни, от днес имам леки болки в яйчниците, дали това според вас е от самата пункция или по-скоро предменструални сиптоми?

# 451
Rdfkst, по-скоро от пункцията.
Иначе моят цикъл беше сравнително точен след стимулацията по дълъг протокол. Аз винаги имам съсиреци, може и от аденомиозата да е.

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 11:20 от Kactus

# 452
Здравейте, днес поставих първата доза гонал ф 150. По къс протокол ще съм. Въпроса ми е възможно ли е от него да ми се надува корема? Малко след поставянето започна да ми се подува и да усещам болка като в цикъл.
Благодаря предварително Simple Smile

# 453
Мен ме болеше малко от гонал, но не постоянно. От време на време. Иначе подуване то всички го имаме в един момент, когато започнат да нарастват фоликулите.

# 454
аз миналият път бях с гонал, сега съм с перговерис, и при двата пъти забелязвам болки в яйчниците, и корема ми се поду, а да не говорим, че сега е син от инжекциите и ме болят синките, а и много ми се спи и се чувствам отпаднала, не знам от инжекциите ли е, пролетна умора ли е, ама следобед не мога да си държа очите отворени след като си сложа инжекциите

Здравейте, днес поставих първата доза гонал ф 150. По къс протокол ще съм. Въпроса ми е възможно ли е от него да ми се надува корема? Малко след поставянето започна да ми се подува и да усещам болка като в цикъл.
Благодаря предварително Simple Smile

# 455
Значи е от него... Благодаря много Simple Smile Понеже забравих да попитам, а сама ще си го слагам. Съхранявам в хладилник, а вадя ли го преди слагане да е на стайна температура или директно от хладилника слагам?

# 456
Значи е от него... Благодаря много Simple Smile Понеже забравих да попитам, а сама ще си го слагам. Съхранявам в хладилник, а вадя ли го преди слагане да е на стайна температура или директно от хладилника слагам?
С други лекарства съм но ги вадя 15 Мин по- рано.

# 457
Вади се от хладилника 20тина минути да се темперира.

# 458
И аз така правя, вадя от хладилника, изчаквам поне 10 минути да се темперира и слагам.

# 459
Здравейте , момичета !
За първи път пиша в тази тема 😊
С някои ит вас се знаем от темата за бебеправене .

На 32 г. съм и днес ми беше трансфера на 5- дневно ембрионче ( високо качество) 
По думите на Аг-то и ембриолога , всичко мина много добре.
Прикачам снимки Simple Smile
Въпросът ми е:
 На снимката се виждат две кръгчета , а не трябва ли да е едно ?

# 460
  • Пловдив
Доколкото съм чела и ако правилно съм разбрала-това е излюпващ се бластоцист. Всичко е наред.
Стискам палци и успех!

# 461
Здравейте момичета.Някоя правила ли е PRP и ако да,да споделите.

# 462
Жасминче, имаш излюпен бластоцист. Възможна е по-ранна имплантация, която ти пожелавам искрено! 🍀

# 463
Здравейте , момичета !
За първи път пиша в тази тема 😊
С някои ит вас се знаем от темата за бебеправене .

На 32 г. съм и днес ми беше трансфера на 5- дневно ембрионче ( високо качество) 
По думите на Аг-то и ембриолога , всичко мина много добре.
Прикачам снимки Simple Smile
Въпросът ми е:
 На снимката се виждат две кръгчета , а не трябва ли да е едно ?

Моето бластоцистче беше почти същото като твоето, излюпващо се ☺️ и в момента съм в 15 г.с. Пожелавам ти много късмет и след няколко дни да се похвалиш с тлъсто ЧХГ ❤️❤️❤️❤️

# 464
Жасминче, успех!!! Да се похвалиш след няколко дни!!! 😘

Общи условия

Активация на акаунт