Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

• 55 324
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Успех Жасминче! Стискаме палци! Ех, че хубаво!

# 466
Здравейте, днес бях на преглед. Вчера поставих 3та инжекция гонал ф 150. Видяха се в левия яйчник 3 фоликула по 10 ММ и един в десния 13 ММ. Не са ли малко на брой?

# 467
Миличка, не се притеснявай има време все още. Още си в началото и има време да се получат още. Другото което е, имаш нужда не само от брой, а и от качесество. Така че, и това е важно, само една яйцеклетка понякога е достатъчна! 😘

# 468
Здравейте момичета,вчера ми беше втора инжекция гонал 175 и вечерта прокървих.Това нормално ли е? Малко съм притеснена и уплашена.Не бях подготвена за това. Благодаря предварително.

# 469
Здравейте, днес бях на преглед. Вчера поставих 3та инжекция гонал ф 150. Видяха се в левия яйчник 3 фоликула по 10 ММ и един в десния 13 ММ. Не са ли малко на брой?
Аз успях от първия път, в 33сед съм. Имах 3 фоликула и един стана хубав бластоцит. Също си мислех, че няма никаква надежда, но както каза funn, един  е нужен.
Успех момичета HugHeart

# 470
Много благодаря!❤️
Успех на всички!❤️

# 471
Magic, дано имам същия късмет и ние имаме един бластоцист на 6ти ден замразен. В понеделник съм на преглед 9ти ден от цикъла, за сега съм на фраксипарин, аспирин, преднизолон, естрофен и витамини. Изследвания са ми правени само на 2ри ден на прогестерон. Друго не трябва ли да ми изследват? Силно стискам палци на всички в процедури, и да важно е качеството, 1вия път имах 13 фоликула и нищо не стигна до края, а сега бяха 8 фоликула и имаме бластоцист.

# 472
От сърце желая успех на всички. Heart
Аз не съм вземала абсолютно нищо освен, хапчета 10дена за регулиране на цикъла, хормонални инжекции 10 дена и стимулацията.
Бях дълъг протокол в Англия, с три посещения за преглед, за цялата процедура. После приемах и прогестерон до 14сед.
Благодаря на Господ, на късмета ни, и незнам на какво. За мен беше обречен опит,капка вяра нямах. Нямаме нищо замръзено.
На всички пожелавам скоро в други теми да пишете, успешни процедури и пухкави бебоци. Hug

# 473
Здравейте , момичета, в тази дъждовна събота .☺

Кога започнаха първите симптоми при вас ?

П. С
Нито съм имала при пункцията , нито при трансфера (08.06.2022г)  , нито сега 🤔
Дали е рано или нищо не е станало 🤨.

А , забравих да кажа , че от приема на прогестерон си имам проблем с изхождането , но то си е типично за този хормон .

# 474
Jasmin,аз имах болки  в долната част на корема, започнаха някъде 5 дни след трансфер и 7 ден след него пак се усещаха. И пробождания в гърдите. Или е станало (надявам се), или си е наближаващ МЦ. Понеделник стават 10 дни от процедурата и ще си пусна кръвен.

# 475
Здравейте момичета, в четвъртък на 09.06 ми беше пункцията излязоха 15фоликула, на следващия ден казаха че са се оплодили 10. Вчера като звъннах бяха 8 останали. Но искам да ви питам днес имам силни болки само от едната страна, а предните дни бяха по-леки и от двете страни.Нормално ли е така да ме боли на трети ден?

# 476
Здравейте, момичета извинявайте че нахлувам в темата, но сега се ориентирам. Интересува ме колко ориентировъчно струва инвитро процедурата, без финансиране от фонда.
Знам че е писано много по темата, но се обърквам с цялата информация. Благодаря Ви предварително!

# 477
Здравейте, момичета извинявайте че нахлувам в темата, но сега се ориентирам. Интересува ме колко ориентировъчно струва инвитро процедурата, без финансиране от фонда.
Знам че е писано много по темата, но се обърквам с цялата информация. Благодаря Ви предварително!

5-6 000 лв. в България, около 10 в Турция.

# 478

5-6 000 лв. в България, около 10 в Турция.
Благодаря!

# 479
Здравейте момичета!
Утре ми е пункцията,днес ходих на пазар и чак след като се прибрах,се усетих,че покупките бяха малко тежички.
Има ли вероятност да съм сътворила някоя глупост и да съм спукала някой от фоликулите?Изведнъж ми влезе тази муха в главата и сега мира не ми дава!

Общи условия

Активация на акаунт