Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 82

• 55 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Avokado67, мисля че е нормално да те наболва още. Мен цяла седмица си ме понаболваше, общо взето докато не си ми дойде цикъла, защото други лекарства не ми изписаха и просто чаках да ми дойде.
Galadriel78, на нас първият опит с лекарства, изследвания до пункцията ни излезе около 8000 лв. Вторият път около 5000лв,зависи какви изследвания допълнително трябват, какви лекарства ще ти изпишат. След пункция натам незнам как е, защото не сме стигали до там.
Desita, не би трябвало да си направила беля, ще разбереш ако има нещо например, ако имаш много по - силна болка за момент. Не го мисли в крайна сметка утре ще разбереш. Успех!

# 481
Здравейте, извинявам се предварително, че от отново пиша.
Днес ми включиха Цетротид, малко след поставянето започна отделяне на секрет все едно съм в овулация. Нормално ли е?  Също от както ми го поставиха се чувствам като дроб, нямам сили за нищо ☹️

# 482
Нормално е да, и аз имах такова течение все едно си в овулация. Даже беше много по - силно изразено от колкото по принцип.

# 483
при първата ми пункция, втората нощ след пункцията имах остра болка, пих нурофен, на 3 тия ден звънях в болницата да питам, казаха, че след пункция по-добре е да се пие но шпа и ако болките са съпроводени с кървене или се повторят да отида да ме видят, но след 3-тия ден всичко отшумя, но аз бях с 3 фоликула

иначе и аз имах пункция на 9 ти, пак 3 фоликула, този път засега нямам такива остри болки, като предния път, болките са тъпи и от време на време имам розово зацапване

моя съвет е, ако утре имаш силни болки и кървене се обади или отиди до болницата да те прегледат

и също пий но шпа, а не нурофен

тия пункции са ужасно нещо

Здравейте момичета, в четвъртък на 09.06 ми беше пункцията излязоха 15фоликула, на следващия ден казаха че са се оплодили 10. Вчера като звъннах бяха 8 останали. Но искам да ви питам днес имам силни болки само от едната страна, а предните дни бяха по-леки и от двете страни.Нормално ли е така да ме боли на трети ден?

на мен ми забраниха секс (оргазми) и коремни преси преди пункция, никой нищо не ми е казал за носене на покупки
стискам палци всички фоликули да са си цели и на линия за пункицията, все пак едно е коремни преси, друго е работа бицепс/трицепс... Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте момичета!
Утре ми е пункцията,днес ходих на пазар и чак след като се прибрах,се усетих,че покупките бяха малко тежички.
Има ли вероятност да съм сътворила някоя глупост и да съм спукала някой от фоликулите?Изведнъж ми влезе тази муха в главата и сега мира не ми дава!

# 484
Здравейте, момичета 🌷 След първа пункция съм - 16 извадени яйцеклетки, днес ни звъннаха, че имаме 8 оплодени ембриончета  и чакаме да разберем колко от тях ще оцелеят на 5ти ден. Как ви се струва?
На 32г съм, с лека поликистоза - 4.4 АМХ, с морфология на съпруга ми 2%.
Успех на всички борбени момичета 🍀

# 485
Момичета, на някоя от вас случвало ли й се е да има задържан фоликул след пункция? Днес правих преглед при моята гинеколожка след трансфера и установи това, иначе сак още не се вижда. Дали е някакъв проблем?

# 486
  • Пловдив
Момичета, минавам да кажа, че моето Инвитро приключи успешно и резултата вече спи до мен и е почти на 2 месеца. Не спирайте да вярвате във вашето чудо ❤️
Също идвам да кажа, че имам 2 опаковки от турския Утрогестан (Прогестан 200мг) със срок на годност до Август 2022, дали някоя от вас има нужда, мога да го изпратя само доставката да си поемете.

# 487
Да ви е живо и здраво бебчето!

Аз бих взела утрогестана, тъй като ми предстои трансфер съвсем скоро. Ще ви пиша на лично. Благодаря!

Момичета, минавам да кажа, че моето Инвитро приключи успешно и резултата вече спи до мен и е почти на 2 месеца. Не спирайте да вярвате във вашето чудо ❤️
Също идвам да кажа, че имам 2 опаковки от турския Утрогестан (Прогестан 200мг) със срок на годност до Август 2022, дали някоя от вас има нужда, мога да го изпратя само доставката да си поемете.

# 488
Здравейте! Пожелавам от цялото си сърце успех на всички! Днес ми беше пункцията. Извадихме 9 яйцеклетки, но за съжаление мъжът ми нямаше сперматозоиди и то никакви. Наложи се да му срежат тестиса, но и от там нямаше никакви. Успех момичета! Ще се моля за всички вас! Дано Бог е с вас!!! ♥️

# 489
  • София
Здравейте! Пожелавам от цялото си сърце успех на всички! Днес ми беше пункцията. Извадихме 9 яйцеклетки, но за съжаление мъжът ми нямаше сперматозоиди и то никакви. Наложи се да му срежат тестиса, но и от там нямаше никакви. Успех момичета! Ще се моля за всички вас! Дано Бог е с вас!!! ♥
Къде правите инвитро? Микро тесе ли са му правили?

# 490
Здравейте! Пожелавам от цялото си сърце успех на всички! Днес ми беше пункцията. Извадихме 9 яйцеклетки, но за съжаление мъжът ми нямаше сперматозоиди и то никакви. Наложи се да му срежат тестиса, но и от там нямаше никакви. Успех момичета! Ще се моля за всички вас! Дано Бог е с вас!!! ♥
В МЦ Афродита. Да, това му правиха. Сутринта даде материал, но казаха, че след центрофуга нямало никакви, и следобед когато ми извадиха яйцеклетките, му направиха процедурата и след 30 Мин казаха, че отново няма.

# 491
  • София
В МЦ Афродита. Да, това му правиха. Сутринта даде материал, но казаха, че след центрофуга нямало никакви, и следобед когато ми извадиха яйцеклетките, му направиха процедурата и след 30 Мин казаха, че отново няма.
Не сте ли били наясно с МФ до сега? Спермограма преди започване на опита, няма ли? Пил ли е нещо предписано от доктор в тази връзка?
Аз бих направила консултация и в турска клиника, от това, което съм видяла с двойки около мен са много добри, когато им МФ.

# 492
Здравейте! Пожелавам от цялото си сърце успех на всички! Днес ми беше пункцията. Извадихме 9 яйцеклетки, но за съжаление мъжът ми нямаше сперматозоиди и то никакви. Наложи се да му срежат тестиса, но и от там нямаше никакви. Успех момичета! Ще се моля за всички вас! Дано Бог е с вас!!! ♥️

Здравейте, съжалявам за резултата. Може би няма да се хареса на много хора в групата, но ще ви го кажа: при толкова тежък мъжки фактор, не мисля, че Афродита могат да ви помогнат ( те не се справиха и с нашия такъв, който не беше дори тежък). Трябва ви много добър диагностик- андролог на мъжки фактор, съветът ми е да не губите време в България, а да се консултирате в Турция. Тук имаше една жена, sparky88 мисля, че се пишеше, имаха подобен случай и в Истанбул успяха да изолират сперматозоиди при пълно отсъствие от клиниките тук.

# 493
Не сте ли били наясно с МФ до сега? Спермограма преди започване на опита, няма ли? Пил ли е нещо предписано от доктор в тази връзка?
Аз бих направила консултация и в турска клиника, от това, което съм видяла с двойки около мен са много добри, когато им МФ.
Две спермограми беше пускал преди това. Надясно сме, но мислехме, че може да има никакви сперматозоиди. Ембриологът не намери никакви. За второ мнение със сигурност ще ни трябва известно време докато се успокоим.

# 494
  • София

Две спермограми беше пускал преди това. Надясно сме, но мислехме, че може да има никакви сперматозоиди. Ембриологът не намери никакви. За второ мнение със сигурност ще ни трябва известно време докато се успокоим.
[/quote]
Не губете надежда. Има много успели двойки стс сериозен мъжки фактор в Турция. Пожелавам ви успех от сърце и стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт