Искам да кажа... (193) през април 2022

• 46 836
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 105
  • при моите деца .....
А, Мари, още тази година тя ще подари на приятелката....
Мислеше Барселона, но смени за Берлин....
До ноември ще го измисли....
А ние ще го финансираме 😜

# 106
  • На брега на реката
Браво на щерките на Ети и Деси! Все по-често да ви изненадват така!

Боби, чудесна е Марти. Да е здрава, да сбъдва мечтите си и да опознава света!

Видях снимките на Карзчето, Фонс и Рир! Много са хубави, момичета!
Фонсче, почивай си повече!

Тит, как е ТМ?

# 107
Три перални, три сушилни. Отделно още поне 4 ме чакат.
Прибрах по-дебелите дрешки, а не съм вадила по-тънки все още 😂 оставила съм междинните.

Много хубава Марти!

Деси, я да питам тук, че темата за Истанбул не ми харесва. Как седи положението там с телефон и интернет.
В хотела ще има и отделно съм свалила офлай карта на гугъл мапс.
Някъде по заведенията и магазините дали има уайфай.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 18:55 от rummi_pl

# 108
  • Euskal Herria
И аз исках да питам за Турция - като ходите в Одрин и Истанбул, на какъв език комуникирате?

# 109
  • гр.София
Руми, интернет само в хотела, ползвам мувит за адреса и правя скрийншот на стъпките до мястото, оправихме се без да се загубим нито веднъж. Иначе си бях и разпечатала разни обяснения от темата. Ще се оправите, спокойно 🤗
Янче, на английски език се оправяхме, а който не знае с ръце, крака всичко влиза в действие 😂
Толкова е забавно, че пак ми се ходи.

# 110
  • Ямбол
И аз исках да питам за Турция - като ходите в Одрин и Истанбул, на какъв език комуникирате?
В Одрин може и на български, особено по пазарите. иначе знаем малко фрази на турски - колко струва и разни подобни. Иначе и английския някъде го знаят. Следващия учикенд на 16-ти ще ходим до Одрин. Мога да дам прясна информация.

Впечатлена съм и много ме радвате със снимките си. Благодаря ви!

Много ми е хубаво, като не трябва да бързам за никъде. Малката може и сама да си готви това онова, за училище не мисля. Шлях се днес цял ден. От утре на заточение в магазина. Но пак ми е спокойно, намирам си занимания да не скучая. Гледам сериал Борджиите, интересен е, препоръчвам.

Спокойна вечер.

# 111
Аааа, ще се оправим. Отделно, че сме организирано и не трябва да мисля за подробности, придвижване, паркиране. Това е един от плюсовете 😉
Янче, ще ни заболят ръцете да говорим - ама сме 11 кляфки, все някоя ще се разбере 😂

# 112
Като ми вържат ръцете и забравям английския 😂

# 113
  • Бургас
Оххх,разсмяхте ме с последните си постове. 😂
Днес най-накрая си изнесох цветята навън. Измих си и прозорците на терасата. Утре ще довършвам терасите.

# 114
Аз да похваля малката, Се пак.
Явно й е доскучало и си е оправила стаята, сменила чаршафите, пуснала прахосмукачка и обрала праха. И то без да казвам нищо 😆
Дохивях!

# 115
Руми,в Истанбул пО го знаят английския,.Докато в Одрин е по-вероятно да ти проговарят на български, отколкото на него.Роуминга там е ужасно скъп,пускай направо самолетен режим.В магазини(молове) не съм забелязала да има wifi,но в одринската тема казват,че в заведенията има.Обаче сервитьорите искат те да ти вкарат паролата на телефона ти.Съвет от мен,плащай където е възможно с карта.Парка с лалета е уникален!

# 116
Ей, много позитивни постове,  браво. Все така да са децата, да помагат, но и да се забавляват като Марти.

# 117
  • Бургас
Браво на щерките ви! Все така да ви помагат и отменят!
А моите калпазани,трети ден се опитвам да ги накарам да си разчистят кочината в стаята.... Е'ати и непукистите са 😠
Утре яхам метлата!
И ще шетат и ще учат!

# 118
Ренко, уж екскурзията е за лалетата, но от тоя студ не се знае ще ги има ли 😆

Ето едно лаленце и едно зюмбюлче от моята градина. Само да кажа, че аз нищо не съм садила 😆😆😆

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 18:54 от rummi_pl

# 119
  • Бургас
Абе,Руми 🤩 много хубава градинка си имала! Нищо че не са твое производство!
Скрита лимонка си ти 😉

Общи условия

Активация на акаунт