Искам да кажа... (193) през април 2022

• 46 838
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 120
Руми,и да не заварите лалетата, паркът е много красив!И голям!На нас определено не ни стигна времето да го разгледаме,а бяхме за близо два часа там.Ма то аз като се отплесна и започна да снимам Whistling

Нямаше ъгъл,от който да не съм снимала този водопад,а си беше големичък 😁
Имаше пейки точно по брега на Босфора,но закъснявахме,и не успяхме да седнем на някоя да позяпаме.Направи го вместо мен 😁

# 121
  • на Мелмак
Руми, в Истанбул на английски. Ние в Турция ползваме пакети от операторите. Виваком и А1. И за разговори и за нет си стигат идеално. Мапс. ме е офлайн навигация, освен гугълската, която ми върши работа.
Ренко, това от Емигрян ли е? Или от другите паркове?

# 122
  • Бургас
Ренко,много хубав парк!

# 123
Емигрян е,Ети.Там се провежда "фестивала".
За Виваком бях разпитвала,не ми казаха да има пакети за там.Но преди 4 години това.Беше преди да тръгнем за Кушадасъ.Обясниха ми само,че на егейския бряг се хващал и гръцки оператор,да сме го запаметили,и все едно говорим с ЕС.Да,ама не,кво правихме,кво струвахме,почти не говорихме,а чудна сметка платих.

# 124
Руми, в Истанбул на английски. Ние в Турция ползваме пакети от операторите.
И ние така.
В Одрин все се напъвах да говоря на английски, те ми отговаряха на български.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 08:08 от Лятo

# 125
  • на Мелмак
Има, има. На Виваком е 6-7 лв на ден, на А1- 4лв май беше, даже с повече минути 500 на ден. Иначе без пакет, само снимки с телефона Simple Smile

# 126
Върнахме ги малките невредими на родителите им. Всички оцеляхме, отбелязвам го като успех. Joy
Руми, дано успеете да видите лалетата.
Лалетата са най-любимите ми цветя, носят ми радост само като ги гледам.

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 08:34 от Emelie*

# 127
Аз съм на теленор. Утре ще ги питам.
И да не, ще оцелея 3-4 дена без тел 😉
Да си починем всички - и аз от домашните, и те от мен 😂

Последна редакция: пн, 04 апр 2022, 18:56 от rummi_pl

# 128
  • някъде ... тук ...
На Виваком е пакет Балкани - 5.90 месечна такса и 5.90 нс ден, ако ползваш нещо - разговор, смс, нет. Има определени минути и мб на ден. Като ходихме в Турция го активирах и си начислиха 5.90 такса. Там обаче не съм го ползвала и като се прибрахме го спрях. Сметката ми беше на + с 5.90.
Турците имат и карти за туристи само с нет или и с минути. С определен срок са, но не знам точно колко е. Ние ползвахме турска предплатена карта на приятел турчин, но колкото да се чуем с децата по вайбър. За навигация - мапс.ме и here - офлайн.
Иначе - на български в Одрин, на английски където ни разберат и с ръце и писане на цифри по-често. Кач пара (колко струва) отприщва тирада на турски, от която нищо не разбираме Simple Smile
Ние се прибрахме. Гадно е да си по къси гащи и тениска и малко след границата да вее брутално, да вали дъжд и даже сняг на Боснек. Побъркано време.

# 129
Добре е ММ дами. Единият проблем фиксиран, по другия работят медикаментозно.

# 130
  • Бургас
Ще се оправи Тит!

# 131
  • На брега на реката
Добро утро!

Много хубави снимки, момичета! Радват окото! Благодаря!

Тит, да нямате повече проблеми!

Нова седмица - нов късмет! Хубава да е!

# 132
Добро утро!
Много цветно в темата 😍

В Турция и аз бях с пакет на виваком, както е обяснила Ели, стигна ми.

Вчера тотален мързел,  направо се убих. Само ходих да пазарувам,  това ми беше активността за деня 😆
Днес на тръстиката. Ще е кашаво, защото,  както винаги,  през почивните дни се натрупаха драми...

Спокойна седмица,  банда!

# 133
  • гр.София
Добро утро ☕
Много ни е цветна темата, точно в тон с месеца на лалето 😘
Щерката, ме ядоса снощи, накрая и се скарах и прибрах телефон, айпад, стана 12ч то приказки, крякане, викане, пффф 😁 пет пъти забележка да е по тиха, съня ми се разби! Човек да не я похвали 😂
Хубав ден момичета 🤗

# 134
Добро утро.
Обожавам лалета, но нямаше как след Германия да тръгна и за Истанбул, не че не исках, та Истанбул ще остане за септември,  че май имаме и бал и други планове.
Хубава седмица с повече слънце и цветно настроение.

Общи условия

Активация на акаунт