Искам да кажа... (193) през април 2022

• 46 832
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 990
Привет, банда!
Що така бе, Марѝ? Какво ти е направила жената?  Stuck Out Tongue Winking Eye
Деси, весело и да внимаваш със шоколадите! Grinning

Довечера сме на градинско парти/рожден ден и съм си приготвила убийствен аутфит и обувки на висок ток. Има вероятност да измръзна, но красотата изисква жертви.

От сега ви казвам наздраве и ви пожелавам хубав уикенд! Tropical Drink

# 991
Чакам децата пред училище.

Днес пристигна блузата, много ми харесва. Сега трябва да и диря пола или панталон. Пък може и двете 😁
Ем, надявам се да е топло по баловете, че и аз ще падна модна жертва иначе 😆

# 992
Наздраве, Ем. Снахата дойде да си вземе шофьорската книжка.

# 993
Откъде купувате дамски тениски xxs?
 Трябват ми за Калина, а по НМ и други подобни всичко е огромно в S размер. А от детските не иска.

# 994
  • някъде ... тук ...
Ес, в Sinsay или Уайкики няма ли?
Ем, весело изкарване и наздраве!

Ние пак потеглихме. Този път само двамата за седмица и на по-топло.
И без това децата ще си празнуват имен и рожден ден с приятели. Няма да им пречим, я Simple Smile

# 995
  • на Мелмак
Елит, весело да ви е.

Ес, купувала съм от ФД, ххс. И от разни квартални магазинчета.

Уфф, изтеглиха състезанието една седмица напред. Но тогава няма кой да ме замести. От училището са им осигурили спане, но без учител. Добре, че сме в добри отношения със старата учителка на щерката, та с нея ще пътува. Но все пак де, програмата остава и резервациите засега. Хареса ми маникюра, но някак денят ми мина безцелно. От утре на работа.
Руми, честито! Много ми хареса блузата. Simple Smile

# 996
  • гр.София
Благодаря, момичета, но аз пътувам чак другата седмица 🙂
И моя маникюр е готов, сложих розов с един различен, цяла зима съм с червен и един-два различни.
Ем, приятно изкарване 🥂
Ели, весело и на вас, само двамата, и умната 😘
Ес, Зара, манго, също има хубави.
Чакам ергенина 😁
Хубава вечер!

# 997
Руми, имам подобна на твоята риза, но черна и се чудех дали да не съчетая за бала с тази пола https://bg.euroma-reg.eu.350/2022-/details/sateen-womens-skirt-- … amel-309383/42147. Може и на теб да ти хареса. Иначе и панталон търся или рокля,  но още нищо не съм си харесала.
Линкът не сработва за съжаление.
Скрит текст:
Много ме боли глава тази вечер, а и детето много ме ядоса, но главата ме болеше преди това, та не е той виновен.

# 998
  • Бургас
И аз съм с главоболие днес, отдавна не ми се беше случвало.Сутринта ми се чу,че Боби Лазаров говореше нещо за магнитни бури,може от това да е.
Моите англичани изкараха Ковид, след толкова пазене,но поне леко е било,само с кашлица.Зет ми не е ваксиниран,дъщерята миналата есен с Янсен,еднократно,не направи никакви антитела.
Но поне е минало.
Гледам по месинджър  малкия как върви из стаята у тях -един сериозен,съсредоточен, обикаля си човека чорбаджийската.
Много сладко човече!

# 999
Съни, на мен ми допада комбинацията.

Ем, хубаво да си изкарате! Ели, вие също 😊

Ес, в Бершка може да погледнете. За дънки съм сигурна, че имат такива малки размери, но за тениски не знам покрай оувърсайз вълната.

Бел, наборите вече не се спират. Ще правим и ние прощъпулник в неделя. Трябва да измисля предметите.

Не успях аз да спася дрехите, ама здраве да е..

Лека вечер, момичета! 🌃

# 1 000
Съни, хубава е полата. И на Руми ризата. Главоболие имах до вчера. Моите деца още не са имали прощъпулник.

# 1 001
Съни, харесва ми полата.
Нещо подобно си я представям, ми пусто няма сиво или пепел от рози 😆
Шамусенезнае и дрескода 😆

Бел, да кажеш после какво си е избрала момата, подплатено със снимков материал, разбира се 😉

Много натоварен пътя. Къде се юрнал народа.

# 1 002
  • Euskal Herria
Как са сега почивните дни в България? 01 май е неделя, 6-ти е в петък... С тия нови разпоредби кога се отработва, кога се почива/взима... съвсем загубих представа.
И бабиното злато почна да щъка, като забрави, прави самичък няколко крачки. Иначе все търси да хване крайчеца на пръста на някого, най-често майка си разхожда.
Скрит текст:
Още нямам разрешение да го показвам, иначе досега щях да си препълня фейса, толкова много снимки и клипчета има Simple Smile.
Като се приберем лятото, живот и здраве, ще търся консултация и за мен - заради очите, и за кучето.  Вече сигурно 5-ти или 6-ти вид лещи тествам, още не сме намерили "моите".
При годишната ваксина на рошльо ни сюрпризираха с "проблем" и съвети, различни от тези при предишните визити. И се чудя дали наистина има проблем, или просто виждат само касичка в наше лице.

Последна редакция: пт, 29 апр 2022, 23:32 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 1 003
  • Бургас
Яна, ще почиваме в понеделник на 02.05 заради това, че почивният 01.05 се пада в неделя. След това в петък на 06.05 също.

# 1 004
  • Euskal Herria
Благодаря, Селесте! И аз така пресмятах, но не бях сигурна. Е, че то остават само 3 дни, да ги бяха дали и тях ваканция. Докато почне, и свършила работната седмица Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт