Искам да кажа... (193) през април 2022

• 46 789
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 1 005
  • На брега на реката
Добро утро!

Ако Руми е показвала ризата, изтървах, но я видях предния път и много ми хареса.

Съни, полата е трепач!

Ели, весело да ви е и ще чакаме снимки!

Ети, не се Идосвай, нали пак ще отидете?

Ем, как мина?

Ние пътуваме днес, че  следобеда е кръщенето! Дано всичко мине, както са си го планували децата!
Новопоръчаните обувки, все пак ще дойдат днес. Децата ще ми ги вземат и дано да станат, че тези които съм приготвила, не ги харесвам особено, ама к'от-тако'а!

Янче , хареса ми твоето предложение, ама няма да стане! Чак толкоз луди не са!

Хубави почивни дни, момичета!

# 1 006
  • гр.София
Добро утро ☕
Буб, приятно изкарване, ще си най-готината баба 🙂
Пия кафето и отивам на зъболекар да ми чистят зъбен камък, един фитнес и отивам на фестивала да си изиграя хорцата.
Тия моите деца ме ядосват, нищо няма да им готвя, писна ми да хвърлям храна, уж искаха месо с ориз, ми седи си тавата почти пълна 2 дена, само таратор ядът! Аз, съм на яйца, риба, месо на тиган, иначе бих опукала една чинийка с ориз 😁
Ставам да пусна миялната, че чиниите ни свършиха и една пералня с екипи, аман 😬
Хубав ден момичета 🤗

# 1 007
Добро утро!

Пия кафе аз и чакам народа да се наспи. Ще ходим със снаха ми у малкия на село. Трябва и да напазарувам това, онова, а довечера съм на рд на едната ми дружка.

# 1 008
Добро утро.
И аз съм на кафе, но детето поиска палачинки. Отиде ми и днес диетата. Напоследък съм много гладна, след като миналата седмица изобщо не ми се ядеше.
План за днес почистване, разкрасяване, довечера сме на фокуси.
Бубе, чудесно да е кръщенето.
Хубав ден.

# 1 009
Добро утро.
При нас е облачно- не го очаквах. Моят план е да си изпия кафето, да си направя една обиколка на града докато пазарувам, после да се видя със снаха ми и да я гоня.
Буб, весело изкарване на вас.
Янче, какво точно му е на кучето?
Деси, да се раздадеш подобаващо и на зъболекаря, и на фитнеса и на фестивала.

# 1 010
  • при моите деца .....
Добро утро!!
Буб, весело да ви е! Ще е прекрасен празника!!!!
Деси, тропни едно хор е и заради мен....
Събота е...
ММ се прибра....
Още не знам кога ще ходя до сестра ми, да й помагам за татко...
Не знам как тя издържа...
Искам спокойствие, време за книга, разходка....
Хубав съботен ден!

# 1 011
  • на Мелмак
Добро утро!

Пералнята вече работи, ММ ще пътува по работа днес с малкия, каката е на МОЛ с приятел, да си купуват нещо си. Аз работя. Янче, ние купуваме лещи от Селесте Simple Smile
Бубе, весело да ви е!

# 1 012
  • Бургас
Добро утро.При нас е облачно- не го очаквах.
И аз така. Станах сутринта силна вилна, 2 перални, чистих, готвих, че с Марто щяхме да ходим на село няколко дни. Надявах се, че междувременно ще се разсеят облаците, но майка каза, че и на село е същото, та ще си седим дОма. Идеята беше да изкараме няколко дни навън, хем аз да помогна по градината, хем детето да се натича на воля. Ще чакаме някой слънчев майски уикенд, по двора тепърва ще има работа.

Деси, добре че спомена таратора, идеално ще ми се върже с обяда. Хич не се сещам да правя, а обичаме.
Весело да ти е днес! От 11-ти и аз тръгвам на народни танци със съседката. Така поне планирам.

Бубе, чудесен празник да си направите!

Ели, приятно пътешестване! Радвай ни със снимков материал, моля.

# 1 013
  • Euskal Herria
Ети, и аз съм записала координатите и това смятам да направя. Само да се приберем.
Мари, като ходихме за ваксината, ме накара да го разходя из коридора. После го боцна и каза, че кучето замята крака и трябвало да се направи рентген. Ама много им била добра апаратурата, много модерна, за 10 минути всичко щяло да е готово. И да пие таблетки до живот. Само дето аз не виждам това - за 8 години няма промяна в походката, от тях сме го купили. За всичките тези години как не са видели? Колко пъти досега съм искала да направим някакви изследвания - "Ааа, няма за какво, ако има проблем, тогава".  Само когато го взехме, му пуснаха кръвни изследвания и тогава ни го дадоха. И толкова. А този път - "Оо, трябва да се направят изследвания. А, и рентген трябва. Ето тези хапченца, докато е жив, трябва да ги пие. Ето тази диетична храна, дебел е. (за това последното съм съгласна). Капки за почистване имате ли? Таблетки за обезпаразитяване, пипета... " И още, и още.
И просто в един момент почвам да се чудя дали наистина животното има проблем, или просто сме поредната касичка. А сме при тях толкова години, от самото начало откакто кучето е при нас.
Хайде, и на вас се оплаках. Че и в друга тема мрънках за това. Simple Smile

Хубава събота на всички!

# 1 014
Янче, ами освен да го заведеш за второ мнение?

Ние поградинарствахме малко и се прибрахме да спим 😆 Детето сто про ще спи, аз ще почета книжка и ще се глася за вечерната излизанка.

# 1 015
  • Euskal Herria
Али, точно това смятаме да направим, когато се приберем лятото в България.

# 1 016
Яна, и аз съм за второ мнение. Дано е лъжлива тревога.

# 1 017
Измих терасата, минах с мръсни чехли( пресаждат цветя и се цапа) и… пак трябва да мия. А имам и другата страна да мия, но ми е студено.
Стягаме багажа за Варна. Започнахме и мебели да поръчваме. Просто ММ е ударник, а едновременно прави две къщи- нашата и на наши приятели.
Днес докато чаках К. От драма класа обходих Женският пазар,,уж нищо нямаше да купувам, наложи се да звъня на ММ да идва да помага с торбите. Сега готвя. К. На кино с приятели, ще си опна краката след малко.

# 1 018
Бубе, да ви живо и здраво малкото християнче!
Ели, да се насладите на почивката без деца!

Много хубаво си изкарахме вчера, постудувах си, но си заслужаваше, получих достатъчно комплименти, които да ме греят. Grin Днес закусвах с една приятелка, после за обяд се срещнах с друга, преди час се прибрах и сега се стягам за довечера за друг рожден ден. Бях решила да минавам на режимно хранене малко, че идва сезонът на банските, ама социален живот и режим се оказват трудно съвместими. Когато закуската ти изглежда така, кел файда, че си извървял 12 км след това. Stuck Out Tongue Winking Eye  Не правете като мен, моля!
Скрит текст:

# 1 019
  • гр.София
Ем, в сърцето ме прободе с тази снимка 😍
И аз изпълних плана днес, зъболекар, фитнес и сега се прибрах от фестивала, много добре си изкарахме, танцувахме, дъжда ни се размина 💦
Ще вечерям след малко козе сирене с мед и орехи, салата микс с нар и чаша бяло вино, казвам ви наздраве 🥂 чакам ММ да ми се включи онлайн и да се чукнем кой каквото си има😁

Общи условия

Активация на акаунт