Искам да кажа... (193) през април 2022

• 46 782
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 1 020
Рано сутринта ходих на изследвания, назначени от ендокринолог. Висок холестерол и дефицит на витамин Д на първо четене. При лекаря след 2 седмици.Малкият гледа мач и нямам достъп до кухнята, но ще се пробвам.

# 1 021
Ем, аз тази чиния мога и за десерт да я хапна. Simple Smile
Наздраве, Деси. Подсети ме, ще си сипя и аз 2 глътки уиски.

# 1 022
  • Бургас
Малииййй,таз чиния бих я “Апнала  по всяко време!

Ха, добър вечер!
На бира съм!

Бубе,честито ви християнче!

# 1 023
  • Бургас
Разпределям след малко спагетите и сипвам чаша вино. Наздраве и от мен!

Ще намеря място и за чинията на Ем за десерт.

Новинка, да се нормализират скоро нещата и на второ четене да не излиза нищо притеснително.

# 1 024
Селесте, благодаря!
Карзче, и аз съм на бира.
Бях допусната до кухнята, спретнах лапад с ориз.
Иначе мачовете на Левски ги слушаме стерео, че сме близо до стадиона.
Днес плевих пред кооперацията, луд умора няма.

# 1 025
Мисля, че съм пропуснала постове. Връщам се да прегледам темата.
Наздраве, момичета.
Едит.
Новинка, във Франция вече няма референтни стойности за холестерола, така че- Споко. Гледай триглицеридите да са под 1. А вит. Д ще го набавиш с добавка. Ако трябва да приемаш по- висока доза вит. Д, то той се пие в вит. К2.

# 1 026
Бубе, честито ви християнче Simple Smile Какво стана с обувките?

Ем, давам всичките си запаси от мини сладоледчета в различни вкусове за поне половината от твоята чиния.

Спане, тренировка, фризьор, разходка на чист въздух и денят се изтърколи. Краят му също е хубав, защото сега виждам, че бебето орхидея има ново клонче и през лятото ще разцъфти отново Heart

Последна редакция: сб, 30 апр 2022, 21:49 от Linofrina

# 1 027
Добро утро.
Честит ни нов месец. 
През седмицата едва ставам в 6, днес станах доброволно.
Планирали сме за днес екскурзия до Карлово и Калофер, надявам се времето да не е много лошо.
Хубав да е денят ви.

# 1 028
  • гр.София
Добро утро ☕
Аз, снощи след една чаша вино, така съм заспала, че не съм мръднала 😁
Сега се наслаждавам на кафето, обещала съм хрупкави банички за закуска на децата, от мен да мине 😂
Днес, малко битовизми, чистене, перални, пазар.
Хубав ден момичета 🤗

# 1 029
  • Бургас
Честит ни месец май!
Много си го обичам,най-много,защото съм рожденичка!
Спомням си в двора на къщата ни нацъфтялата слива,минавах под нея като отивах към вратата и ме посипваше с бели цветчета.Не знам как ми хрумна, сигурно е вярно,че като остарява човек си спомня по-добре какво му се е случило в далечното минало.
Днес съм баба на внучките-цял ден са мои, ще идем и на прабаба на гости на обяд. Посещение на Флората не планирам, че ще е лудница днес.

# 1 030
Добро утро и от мен. За днес планирам мързел.

# 1 031
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Нов месец - нов късмет!
Пожелавам да сме живи, да сме здрави, само хубави неща да ни се случват през новия месец!
Хубав ден!

# 1 032
Добро утро!

За днес и аз планирам мързел май. Нищо не ми се прави. Някоя разходка, евентуално. 

Хубав да е вашият ден!

# 1 033
  • Бургас
Добро утро!

Честит ни нов месец! Само радости да ни донесе!

BelleFleur, Флората и аз мисля да я пропусна в почивните дни. Ден преди да я открият минахме оттам с приятелка, доста от щандовете бяха наредени, тъкмо подготвяха арт инсталациите на поляната, та все едно съм я видяла наполовина Simple Smile . Може и с това да си остана, че през седмицата няма да имам време.

Мар'и, Але, то остана баш днес да се разработим Joy
Вчера следобед добре си помързелувах, днес пак ще е така. Преди обед обаче ще водя Вики на РД и ще трябва да се мотая 2-3 часа из Мола, докато я чакам.

Съни, приятна разходка!

Бубе, разказвай Wink!

Слънчев и спокоен ден, момичета!

# 1 034
  • на Мелмак
Добро утро!

Вчера ходихме с малкия до Декатлон за колело. Лелееее, беше лудница вътре, толкова народ не съм виждала в този магазин. Колелета няма, някак поръчахме едно, което му хареса и то за два пъти по-висока цена от тази, която бяхме решили.
Днес съм на работа, после на МОЛ с приятелка. И аз баничка мисля да направя.
Хубав да е денят ви!

Общи условия

Активация на акаунт