Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 641
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
https://www.ferrero.bg/ferrero-care/
Няма смисъл постоянно тук да се пита за Киндер, на линка са контактите, които иска може да се свърже и да ги питате защо не са изтеглили още печелившите. Тук колкото и пъти да задавате един и същи въпрос, няма кой да Ви отговори. Друг е въпроса дали чакате на готово някой друг да разознае, а Вие не искате да се потрудите.

П.С. Последния път когато им писах доста бързо реагираха.

# 1 141
Извинявам се за може би глупавия въпрос, но къде да си регистрирам кодовете на Кубети? Участвах за първо теглене, не спечелих и сега имам кодове за регистриране, но не ми отваря следващата планета.. 🙄

# 1 142
  • Под Слънцето
Нещо ми е скучно от към игри .. Може да спретнем списъче на фирмите, които се скатават и не са пускали скоро.

Арома/ Здраве
Калиакра
Белла
Палмолив
Милде
Чупа чупс
Лаваца
Пикантина

Допълвайте Simple Smile

След палатката, чувалите и хамака от предната игра на Пиринско, тази не ще да ми пусне нищо. А не е като да не опитвам...

Ангелова, на старт , от там гледаш историите от жълтите квадратчета в ляво , скролваш надолу докато ти излезе заключена картинка, в която те подканя да регнеш код.

# 1 143
извинете но маи не четете правилата на киндер буено ,че от 18 април  до утре ще телят победителите и май месец ще почват да звънят на победителите моля първо като играете някъде да си четете правилата на играта става банално да се пита по сто пъти едно и също.

# 1 144
И ти извинявай, незнам какви правила четем ние и какви правила четеш ти, но в правилата на Буено, не пише, че ще се свързват с участниците през месец Май...  Пише, че ще бъдат изтеглени в периода 18-30 Април,а не НА 30 Април.

И на мене ми е банално да чета " мрън мрън мрън дано мрънкането помогне" ама това е положението, просто прескачам такива постове.

# 1 145
Да, TopsyG, така си регистрирах предните 4 кода, но на тази планета вече не ми дава да отключвам. И пробвах и на другата планета да натисна, но въобще не ме отразява 😆

# 1 146
В Пиринско съм регистрирала над 600 кода от началото на играта и не ми пусна абсолютно нищо...

Преди някой да се е заял за бройката, да си кажа - майка ми има магазин в едно село и от както играя, вече около година, това е единственото, от което съм успяла да се възползвам за игра, без да закупя за себе си.

Също да се оплача, че миналата година имах страшен късмет, печелех от всяка трета игра, тази година съм само с ваучер от Либрес и чаши от Гранини, а годината вече почти се преполови...

# 1 147
Sladyranata 98 Явно нещо не се разбрахме.Ние говорим за тази игра https://www.kinder.com/bg/bg/xp/stories
Иначе много искам Нутела да пуснат някоя игра.

# 1 148
  • При децата ми
извинете но маи не четете правилата на киндер буено ,че от 18 април  до утре ще телят победителите и май месец ще почват да звънят на победителите моля първо като играете някъде да си четете правилата на играта става банално да се пита по сто пъти едно и също.

И ти извинявай, не знам какви правила четем ние и какви правила четеш ти, но в правилата на Буено, не пише, че ще се свързват с участниците през месец Май...  Пише, че ще бъдат изтеглени в периода 18-30 Април,а не НА 30 Април.

И на мене ми е банално да чета " мрън мрън мрън дано мрънкането помогне" ама това е положението, просто прескачам такива постове.

Винаги чета правилата! И, да пише: От 18-30 април, което не означава непременно 30-ти април. За играта на "Буено" става въпрос.

В "Пиринско" съм сигурно с над 50-60 кода и нищо.

# 1 149
Играта на Кубети не работи, нито се отваря таз седмичната планета ли е, какво е, нито пък става да си направиш нов акаунт.

# 1 150
Angelovam, при мен го има абсолютно същия проблем с играта на Кубети.
Днес очаквам публикуването на печелившите в играта Нестле за по-здрави деца. Късмет!

# 1 151
  • Под Слънцето
За кубети-то заредих 10 кода още като стартира сайта. Не спечелих грозен мърч, та ги отписах и дори съм махнала линка от фейвъритс.

# 1 152
  • София
Днес трябва да обявят велосипедите на Нескуик.

# 1 153
  • Лясковец
Бих добавила
 Мерси
3 в 1
Теди,
Харибо
Сушарт
дъвки Орбит
саламени/Леки,Бони,Житница
 и сладоледени игри имаше преди
Пепси
Присан
Тофифи
По рано много се радвах на кашончета със солети,пуканки,бисквитите Тук,бисквитите на Милка,раздавах на децата в градината и училище,сега такива няма.

# 1 154
  • Под Слънцето
Харибо няма да пуснат игри скоро. Просто имаха огромни проблеми с доставката от вън и последно като звънях да питам / преди година и нещо/ , ми се оплакоха. Даже жената, която се занимаваше с това години наред, беше напуснала фирмата заради тези ядове.
Да, Пепсито също. А какви награди даваха преди...Няма да забравя как спечелих блутут и замрънках за кво ми е като нямам телефон за него. На другият ден с поредната капачка забърсах първият смарт телефон в живота си- моторола беше. Откраднаха ми го на плажа в Барселона.. Сигурно преди повече от 15 г.. Имаха и игри с картички.. 2 месеца чаках една с 500 лв.. докато не ги заплаших ,че отивам в сф да си я взема лично и след 2 дена я получих.. Отдавна не са пускали читава игра . Нито ми трябват ключодържатели, нито отварачки или оргомни тениски.
И аз съм мъкнала доста играчки и награди от игри в дом Гаврош като бяха на центъра. От как ги преместиха, само 2 пъти съм носила, че ми идват далеко. Ама то и нямам в такива количества , щото не играя във всички игри както преди.

Общи условия

Активация на акаунт