Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 658
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 110
А, щом четат от Милка, да си напиша аз. Вземете ги разджуркайте тия печеливши, че за толкова количества изядени шоколади и бисквити от Милка, за толкова много години - някои лапаме само мухи, а много често едни и същи хора печелят от всичките ви кампании. Satisfied

# 1 111
И аз се обръщам към Милка. Увеличете ги тези награди какви са тези смешни бройки- 100,200,300. Едно време раздавахте по 10 000, 
3 000 смешна работа. Никак не ме стимулира тази бройка, не участвам в игрите ви горе-долу от година.

# 1 112
Да, подкрепям това мнение. Аз също спрях да участвам в техните игри отдавна. Без значение с или без покупка са.

# 1 113
  • При децата ми
Много странно, аз на 5 април спечелих плажна кърпа, още не е доставена. Някой с подобен случай?

Аз спечелих плажна кърпа на 8-ми април. Звъннах и ми казаха, че наградата ще бъде доставена до 60 работни дни. Нищо още не са ми доставили.

Вчера регистрирах пак около 30 кода в "Бургаско", тъй, като искам чадър и нищо пак. В "Пиринско" същата работа.

# 1 114
Спечелих кърпа, но вече 2 седмици ни вест, ни кост.
Ако някой няма да си ползва кода за детски стоки, бих го приютила, че сме на вълна бебешки играчки.

# 1 115
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В игрите на Милка и аз спирам с участията....Малко награди и едни и същи печеливши.Ама нали трябва да понапреднат малко след като купиха Чипита.
Да се похваля с продуктов пакет на Ная от фейса.Вчера ме бяха тагнали ,че съм била изтеглена като резерва.

# 1 116
За Милка спирам да участвам, просто няма смисъл. Не знам дали на мен конкретно не ми върви там; но в последните им игри участвах плътно с касови бележки са немалка минимална сума, нищо. Последната великденска игра, която беше без покупка, бяхме 4 човека около мен с максимално уловени пИпИруди, нищо. Знам, че е въпрос на шанс и на късмет, но не виждам защо да си давам парите повече за техните продукти като така или иначе не печеля от тях.

# 1 117
  • Под Слънцето
Минимум 2 похарчени лева и само за Лили

https://www.syoss-promo.bg/game-policy

# 1 118
Аз от Милка се отказах когато даваха още телефони, тогава в 2 поредни игри имах над 25 участия за по над 6 лева и нищо.... сега ако се включа е по 1 път и стига... и сега нищо не спечелих.

# 1 119
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване в ShopSector на стойност 50 лв. Това са:

Г-жа Букет
ginka22
DimiLoca
AleaPP
изгубен
Plamena..

# 1 120
  • София
И аз спрях да купувам Милка и се прехвърлих на други бисквитки и шоколади. Ето сега Суит плюс и Своге, после чакам Морени. Така направих и с КК, минах на другите, които имат игри. Не, че ще обеднеят като не им купувам продуктите, но аз съм удовлетворена за себе си!

# 1 121
Пристигна наградата от Милка

# 1 122
Игра с покупка на продукти за грижа и/или почистване на лице Нивея на ст-ст поне 15 лв. от Лили Дрогерие с награди - 5 бр. смарт часовника, за периода от 01.05.2022 г. до 31.05.2022 г.:
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/lillypromo

# 1 123
Има ли игра с покупка на Загорка или Старопрамен, че моят мъж купи....
Да се похваля, въобще не съм и очаквала, но с 1 закупен билет спечелих тостер от Кока Кола, щастлива съм, защото тъкмо си ремонтирахме кухнята и е червена, та тостера ще пасне супер

# 1 124
Браво! Най-сетне да знаем, че поне една награда са дали.

Общи условия

Активация на акаунт