Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 661
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 095
  • при късмета
Имаше няколко човека, които в началото на играта на Бургаско...оплюха наградите. Били останали от миналата година...бля бля бля.
Чадърите наистина са от миналата година. Иначе са хубави, аз имам още от тогава. И не само чадърите и хавлиите са от миналата година

Нещо голяма скука напоследък. Участвам само в София мел

# 1 096
Имаше няколко човека, които в началото на играта на Бургаско...оплюха наградите. Били останали от миналата година...бля бля бля.
Чадърите наистина са от миналата година. Иначе са хубави, аз имам още от тогава. И не само чадърите и хавлиите са от миналата година

Нещо голяма скука напоследък. Участвам само в София мел

Така де - не довърших - били грозни, не били окей. Ние го отворихме. Хем е с чупещо рамо. Хем е свежарски. Доволно. При положение че е даром... 😃😃😃😃😃 Още по-хубав става като е награда...

# 1 097
  • Велико Търново
При мен няма печеливши в милка за големите награди. Да не сте се объркали нещо 😉

# 1 098
При мен няма печеливши в милка за големите награди. Да не сте се объркали нещо 😉

Даже са се поправили с датата! Махнали са я! Не,не съм се объркала..И на мен ми се искаше 😃

# 1 099
Еми аз приключвам с Милка, отново ме няма, наситих им се и на продуктите(поне тези,, които изобщо купувам, че половината не ми харесват изобщо). Няма с покупка, няма без, все не ни обичат вкъщи. И аз не ги обичам вече пък. И в КК само Трупам кодове, ей така, да си имам и някога да пуснат нещо, което ми харесва.

# 1 100
  • Бургас
Някой с излишен код на емаг за бебешки и детски стоки?

Ако търсиш още имам за 5лева

# 1 101
Привет, ако някой няма да ползва кода си за 5 лв отстъпка за бебешки стоки от емаг, ще се радвам да ми го предостави-да зарадвам едни бебоци Simple Smile

# 1 102
  • Под Слънцето
Щото от агенцията на Милка  четат тук.

Дойдоха  2-те картички от Куинс-а. Доволно! Срещу по-малко от 10 лв имам насреща 100! Добре, че беше наш'то момче на спиди за квартала, че ми звънна от своят номер да слизам долу. Кб не ги взе. Нямало подадено като инфо дори да ги гледал.

# 1 103
На акаунта на ММ има 5 лева в Емаг, но е със скрити цифри. Как го давате? И аз бих го дала, но не знам как.

# 1 104
  • Стара Загора
Отново ме няма в Милка... Официално приключвам с тях.
За Emag и аз имам код, но виждам последните 4 цифри. Ако някой сподели как да видя всички цифри, ще го пусна тук, защото няма да го използвам.

# 1 105
Майка ми си получи наградата от Zewa Simple Smile

# 1 106
Ха! Звъни ми телефона,  номерът - непознат. Вдигам и мъж ми казва тайнствено : Кунев съм. Прехвърлям в ума си фамилията, ама се сещам само за едни от село, дето са по Англия.. Питам : Да . И?  "Ами.. нося ви пратка". Отърчавам долу на входа и ей ми я чантичката от Розали.. Хич не очаквах да я пратят скоро.

Скрит текст:

Тъкмо щях да ти отговарям на горния пост, но то и при теб пристигнало от Розали.
Иначе на 26-ти ми писаха, че печеля, пратих данни, на 27-ми ми писаха, че са пратили в отдела за разпращане, и ако до 4ти не дойде да им пиша отново, а днес 28ми вече е при мен. Та затова казах, че са много бързи.
Чантичката изглежда готино.
Чадърът от Бургаско също ми харесва и сега ме хваща още повече яд, че не ми се падна!

# 1 107
  • Велико Търново
Аз от последната седмица не съм.

Чадърът на Бургаско с чупещо рамо ли е? Имаме от миналата година, но не сме го отваряли.

# 1 108
  • Под Слънцето
Чадърът от бургаско изглежда същият като тези от миналогодишната игра. За моят си купувах стойка за около 20 лв и си го ползваме на село . По-читав е  и по-висок от тези на Милка и Ная от предишни игри.

Дани,да.

# 1 109
Аз от последната седмица не съм.

Чадърът на Бургаско с чупещо рамо ли е? Имаме от миналата година, но не сме го отваряли.

Дада! Ние го огледахме веднага!

Общи условия

Активация на акаунт