Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети(тема 121 - април 2022)

• 97 666
  • 1 221
  •   1
Отговори
# 1 080
# 1 081
  • Пловдив
Но за изтеклата-нещо пропускат сроковете....
В срок са. Ваучерите ги теглиха на 26.04.
Тегленето и обявяването на печелившите за големите награди се извършва до 48 часа след края на Промоцията.
Като са ги изтеглили, къде са?
Скрит текст:

# 1 082
SatisfiedSatisfiedОле-то, ти си по-отвеяна и от мен Wink Какъв чадър в Загорка? Rolling Eyes
Което си е вярно, си е вярно! Наистина съм отвеяна! Joy Преди време пак някви бири бях омотала в коментарите си! Та за Бургасковите чадъри иде реч, ама вие сте се сетили де.Grinning
Преди малко ми пристигна книгата от Розали, те бък са страшни бързаци, браво на тях!

# 1 083
  • Русе
Ole, добре, че ми припомни, че и аз чакам от Коста...то месец стана като че ли?

# 1 084
  • Под Слънцето

Преди малко ми пристигна книгата от Розали, те бък са страшни бързаци, браво на тях!
[/quote]

От коя игра? Колко време мина от обявяването й? Чудя се кога ще пратят моята награда. Нали ги пращат с бг пощи от Розали? Как пристигна- на адрес ли?

# 1 085
Някой с излишен код на емаг за бебешки и детски стоки?

# 1 086

Имаше няколко човека, които в началото на играта на Бургаско...оплюха наградите. Били останали от миналата година...бля бля бля.

Аз ви пиша с усмивка! На нас пък чадъра ни харесва!! Онзи ден родителите ми ме питаха...дали живот и здраве ще ходим с тях на море с новородено.... и ние се колебаехме. Час след това спечелих чадъра. Знак,дето се вика..хахахахаха! Със здраве! На мен наградата ми харесва! ( Този път са и бързи, точно 48 часа им трябваше да ми я докарат!)

# 1 087
Имам мейл от Либрес Simple Smile не знам от кога не бях печелила нищо Simple Smile

# 1 088
Много странно, аз на 5 април спечелих плажна кърпа, още не е доставена. Някой с подобен случай?

# 1 089

Печеливши от Милка! Дано някой се похвали!

# 1 090
Много странно, аз на 5 април спечелих плажна кърпа, още не е доставена. Някой с подобен случай?

Да, малко по-късно през април също спечелих кърпа. Обадих се на следващия ден за данните и казаха до 60 работни дни.

# 1 091
  • Плевен

Странно защо печелившите са за периода 19.04. – 25.04.2022 г.!?
Не трябва ли да са за целия период (срок) на играта - 29.03. - 25.04.2022 г.?

# 1 092
  • Под Слънцето
Ха! Звъни ми телефона,  номерът - непознат. Вдигам и мъж ми казва тайнствено : Кунев съм. Прехвърлям в ума си фамилията, ама се сещам само за едни от село, дето са по Англия.. Питам : Да . И?  "Ами.. нося ви пратка". Отърчавам долу на входа и ей ми я чантичката от Розали.. Хич не очаквах да я пратят скоро.

Скрит текст:

# 1 093

Да, малко по-късно през април също спечелих кърпа. Обадих се на следващия ден за данните и казаха до 60 работни дни.

Да, и на мен казаха за 60 раб.дни, просто Каменица примерно пристигаха по- скоро,  а сега гледам и Бургаско. Затова се зачудих. Благодаря. Simple Smile

# 1 094

Странно защо печелившите са за периода 19.04. – 25.04.2022 г.!?
Не трябва ли да са за целия период (срок) на играта - 29.03. - 25.04.2022 г.?

Правилно. Наистина е странно...

Общи условия

Активация на акаунт