Любов и насилие?

• 15 746
  • 202
  •   1
Отговори
# 180
След като мъж те удари един път значи ще те удря и за напред. А как постоянно си ги избирате такива, а като видите някое по интелигентно момче и бягате с 200. После пишем по форумите 20 годишна с дете , не работи мъжа и или ги оставил с детето, или е в затвора, или бие майката на детето. И майката е сама , как раждаш на такъв човек, който не иска да си вижда детето. В 90% от това което ни се случва е заради наша вина , хората. Миличък бил и я е жал да го остави, тогава плачи цял ден пред детето, като ти е толкова акъла . Хората сами не искаме да си помогнем.

# 181
След като мъж те удари един път значи ще те удря и за напред. А как постоянно си ги избирате такива, а като видите някое по интелигентно момче и бягате с 200. После пишем по форумите 20 годишна с дете , не работи мъжа и или ги оставил с детето, или е в затвора, или бие майката на детето. И майката е сама , как раждаш на такъв човек, който не иска да си вижда детето. В 90% от това което ни се случва е заради наша вина , хората. Миличък бил и я е жал да го остави, тогава плачи цял ден пред детето, като ти е толкова акъла . Хората сами не искаме да си помогнем.

Интелигентен не е равносилно на свестен. Психопатията не избира по интелент. Много често психопатите са доста интелигентни, това изобщо не е показател и го казвам от личен опит.

# 182
Интелигентен не е равносилно на свестен. Психопатията не избира по интелент. Много често психопатите са доста интелигентни, това изобщо не е показател и го казвам от личен опит.
Както и жена, която търпи насилие, също може да е много интелигентна, а също и да има успешен бизнес.
Това не бих го повярвала, ако не беше ми го казал психотерапевт.
На всичкото отгоре крият от близките си и за пред хората са в щастлива връзка.

# 183
  • София
С дете, без дете - трябва да намериш начин да се махнеш от тоя! Псуването може да е гневна реакция /и човек да се опита да си затвори очите, защото като се ядосат, хората плещят какво ли не - макар че това си е знак, че някой е голям простак/, ама боят е "Категорично НЕ!" Да си бие шамарчета сам на себе си, като му е толкова неспокойна ръката! Едва ли ще успее да се срита, иначе бих му препоръчал и това.

# 184
  • София
Има жени, които са се набълбукали с романтики, че трябва да се бориш за връзката си. Или че избираш кому да вярваш, независимо от фактите.
Физическото насилие поне отваря очите по-бързо, но другото е като сваряването на жаба.

# 185
Не, просто знаците, с които е показвал агресията си са ти били привлекателни в начален етап, тъй като това ти е подсказвало, че е водещ и оправен в живота. И така е, като бягате като антилопи от подходящите за семейство и живот мъже. Арогантните са успявали винаги, нищо че повечето са хамстери и лаладжии пред нас алфа мъжете, но както и да е. Не съжалявам такива жени . Мислете си домашните насилници за алфа типове.

# 186
  • София
Айде сега, това, че някоя не ти пуснала, не е причина да я бие някой друг. Или е?

бъзикам се, иначе и аз защитавам мнението, че човек първо трябва сам да си помогне

# 187
Точно това ме интересува слабичко от няколко годинки насам. Simple Smile  Просто ми е смешно, че имат варианти за спокоен и хармоничен живот, но предпочитат драмата. Да се научат да преценяват мъжете. Тука в тая страна съм усетил, че или ще се спуснат на мухльо дето и секс не прави с тях, или ще е филмар дето се прави на велик. На нормалните им лепват етикети. Преди 7 години една ми разправяше, че съм щял да я шляпам  и се страхувала. Сега живее с един дегенерат и той я шляпа профилактично. То си им харесва, така че лафчетата за пускане са доста излишни. Тенденциите в обществото са очевидни.

# 188
Не, просто знаците, с които е показвал агресията си са ти били привлекателни в начален етап, тъй като това ти е подсказвало, че е водещ и оправен в живота. И така е, като бягате като антилопи от подходящите за семейство и живот мъже. Арогантните са успявали винаги, нищо че повечето са хамстери и лаладжии пред нас алфа мъжете, но както и да е. Не съжалявам такива жени . Мислете си домашните насилници за алфа типове.

Хубаво ще е да дадеш повече насоки как да различават арогантните от вас, алфа мъжете. От следващият ти пост се разбира, че поне една се е объркала, щом е имала притеснения, че ще я шляпаш...

# 189
Точно това е проблема на авторката, вижда се и от другата тема. Не може да различи алфа от обикновен комплексар или някой агресивен неуравновесен. Алфата е уверен, лидер, трудно нещо може да го комплексира или извади от равновесие, защото както казах е уверен в себе си. Умее да налага мнението си само с думи, другите обикновено го слушат, водещ е във връзката но умее да се вслушва и да прави обективни оценки на всяко предложение. Може още да се пише, ама не ми се занимава, наистина масово се бъркат разни агресивни комплексари с алфи, само защото знаят да се ежат, в повечето случаи на много по слаби от тях. Тва е в общи линии.

# 190
  • Чужбина
Чета за някакво залитане по "алфа-мъжкари", но "истински". Извинявам се, но затворите са пълни с "алфа-мъжкари". Даже в Америка и други големи страни най-големите престъпници си имат рояци от последователки/ фенки.

Нито комлексарщината, нито алфа-мъжкарството са само лоши или евентуално само добри. Освен това - някои много го докарват на думи, слагат си фасада на "уверени" и пр., някой с връзки им е дал някаква власт, и семплите женички се лепват за такива индивиди като на втория ден почват да се оплакват и да реват, че нещо не е наред и може би са използвани.

Трябват много знания, умения, възпитаниe и интелект, за да може да се общува нормално между двата пола. Иначе ако жената очаква и бъде само обективирана, като "вещ", логично и нормално е да бъде и третирана като обект (а не като субект).

Последна редакция: чт, 22 дек 2022, 16:20 от Boris1177

# 191
  • София
Прави сте. Аз понякога съм се размечтавала за решителен мъж, обаче като знам как търпя такива....Ще се изпобием на втората седмица. Свободата ми е важна

# 192
  • София
Решителен мъж не значи 100% доминантност и авторитаризъм.
И като цяло на алфа мъжкаря не му липсва нежност и отношение към жената до него, липсва им на селтаците с ориенталско съзнание за стойността на жените.

# 193
  • София
На теория всичко добре, обаче хора, свикнали да взимат решенията, понякога неусетно добиват авторитарност и сакън да не им опонираш. Не само мъжете, мисля че е общовалидно.
А и животът поднася изненади, съответно хората се приспособяват към тях

# 194
Има различни хора, това че някой мъж е по- свит , недоминиращ и показващ се, не означава, че не е мъж и не можеш да разчиташ на него.

Общи условия

Активация на акаунт