Любов и насилие?

• 15 758
  • 202
  •   1
Отговори
# 120
С родителите ми сме в прекрасни отношения. Според тях не трябва изобщо да го търпя и да допускам подобни неща. Родителите му са ме питали какви са тези синини, на което съм им отговаряла, че съм се ударила някъде, може и да са се досетили. Майка му ми каза, че тези синини и изглеждат страшни.
Какво чакаш, какво се колебаеш, шамарите ли обичаш, да те псуват по този грозен начин ли е мило и скъпо за теб? Искаш детето ти да проговори с на ма***ка ти п****'? Искаш да мисли, че да шамариш е нещо нормално? Събуди се, момиче, вече си майка, на 22 години си съсипваш своя и на детето живота и говориш някакви простотии как с всички си в чудесни отношения, но предпочиташ да те пердашат. Консултирай се с адвокат, защото нямаш никаква представа за правата си като родител и си се предала. Жена се уважава, закриля, обича и никога по никакъв повод не се посяга! Утре като те убие от любов, как ще расте това дете? С мисълта, че татко е убил мама? Тръгни си и назад не гледай.

# 121
Е,  той просто е балон дето се прави на тежък, а тя се е впечатлила точно от тъпотията му, като при много млади жени. На тях им е скучно да хванат читаво момче, защото им е някак смотано. Той задължително трябва да се дърпа, да има избор с други момичета, да е леко нагъл и студен...

# 122
  • София
Човек, който пише и се изразява така правилно, едва ли ще стои да го бият и обиждат...
На сериозна пързалка ми прилича

# 123
Човек, който пише и се изразява така правилно, едва ли ще стои да го бият и обиждат...
На сериозна пързалка ми прилича

В голяма грешка си, много интелигентни и образовани момичета се хващат с боклуци и си ги търпят. Няма много общо между интелект и оправност в личния живот.

# 124
  • София
Много?
Интелектът предполага да знаеш, че жените са равни на мъжете доста отдавна, още по соцвреме бяха.
Едно е да наричаш някого като "боклук", защото ходел да пие бира с приятели, друго е да те шамаросва и да те псува.
Единствено съм съгласна, че образованието недава интелигентност, то кой ли вече няма диплома... Скоро ще започнат да ги събират от улицата и направо да раздават тапии.

# 125
Тези теми са безумни.Не вярвам в днешно време извън арабския свят да има нормална жена,която да търпи побои и псувни.
Отгоре на всичко има родители,които са готови да помогнат.

# 126
Питай някой действащ психотерапевт, ще научиш неочаквани неща. Например, че успешна в бизнеса жена, интелигентна и хубава, може да е тормозена и бита от мъжа вкъщи и да не се оплаква на близките си, и практически хората да не знаят какво става.
Странни са хората понякога.

# 127
  • Варна
Тези теми са безумни.Не вярвам в днешно време извън арабския свят да има нормална жена,която да търпи побои и псувни.
Отгоре на всичко има родители,които са готови да помогнат.
.    Явно има, за жалост. Вчера приятел се оплака, че гаджето на дъщеря му в е ошляпал. Той е луд, ще го осъди/ пребие... Да, ама щерката заплашва, че ще се самоубие, не можела без него - и това млада, красива дама. То на 22 години, животът пред него, за какво й е тоя идиот...

# 128
Бях се изнесла за няколко дни, понеже живеем с техните и баща му, който не понасям, ме обижда обаче като видях, че мъжът ми не иска да се изнесем и нещата отиват към раздяла се прибрах. Не ми хареса идеята да съм самотна майка. То и сега се чувствам самотна, не прекарваме почти никакво време заедно, а когато го правим, се обиждаме непрекъснато. Вече и аз започнах да го обиждам понеже ми дойде до гуша.

# 129
Тука някой трябва да сигнализира Закрила на детето.

# 130
  • София
Ама разбира се, напряво към масовите мелете вървете.

# 131
Бях се изнесла за няколко дни, понеже живеем с техните и баща му, който не понасям, ме обижда обаче като видях, че мъжът ми не иска да се изнесем и нещата отиват към раздяла се прибрах. Не ми хареса идеята да съм самотна майка. То и сега се чувствам самотна, не прекарваме почти никакво време заедно, а когато го правим, се обиждаме непрекъснато. Вече и аз започнах да го обиждам понеже ми дойде до гуша.
Ти си луда жена, честно, много си глупава. Тоя човек може и да те убие някой ден, а детето ти ще остане сирак с един мъртъв родител и един в затвора, ако не е пребито и то до смърт междувременно. Не искаш да си самотна майка, а искаш да си пребита майка. Кое в това е по-хубаво?

# 132
Оф, тази тема със сигурност е пързалка... Толкова ли ти е скучно, авторке?

Ако СЛУЧАЙНО не е- освен ако не те е страх от мъжът ти, не виждам причина да бъдеш такъв лош родител и да позволяваш детето ти да расте в такава токсична среда.

Та .. от мъжа ти ли те е страх?

# 133
Всяка в това положение си е виновна самичка.. готини мъже има навсякъде, но като се гледат наложените модели тъпаци и въздухари...

# 134
Да обобщим. Мъжът ти те бие и псува. Ти го обичаш и също го обиждаш. Никъде не излизаш, затворила си се с техните, като баща му също те обижда. Нямате брак. Вашите не знаят какво става, иначе биха те прибрали у тях. Мъжът ти има миловидно изражение и те убеждава, че ти си си виновна за насилието.

Звучи хармонично и като среда, много подходяща за отглеждане на дете. А и като щастлив семеен живот. Как да го напуснеш, това са 3 и половина години! Направо живейте още 50 години така.

Общи условия

Активация на акаунт