Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
Напишете нещо за черният Мадмоазел Роша. В другата тема, незнайно защо ми изтриха пост, както и две други мнения за парфюма.
С хрема съм, и не съм се запознала порядъчно с него все още.
На първо четене  Mademoiselle Rochas In Black ме изненада с мек, автентичен бергамот. Бергамотът е доста остър цитрус, тук е смекчен, но искрящ. Черният чай е водеща нота, не къпината, и се радвам, че не става дума за плодов сироп. Долавям повей на кожа и спомен за Midnight in Paris. Въпреки това не е с унисекс уклон, съвсем дамски е. Разкошен, мек свежак за любителките на чаени аромати.
Безопасен е на сляпо ако обичате Burberry The Beat, от този тип е, но не са подобни.
Носила съм го веднъж, в къщи.
Повече по-късно. Ще го водя на великденска ваканция заедно с няколко други, и ще видя как ще се държи на въздух, разходки, и много тичане.
Но Изия ще е главно действащо лице този месец.Two Hearts

Запознавам се със Дарси, Сафанад, Делина и Делина Есклусиф, но на първо четене не съм във възторг. Сафанад е най-добре от групата. За ваканция са ОК. Цели бутилки няма да има.
Сафанад ми напомни на L'Artisan Seville a l'Aube.

# 181
Денси има прекрасно ревю за него ето тук.http://densi.info/mademoiselle-rochas-in-black-rochas/

# 182
Денси го е написала прекрасно.
Аз не мога да открия нотки, съставки...просто се радвам на това, което усещам. А това е плодова сладост, но не тип компот, а много по- изискана и в същото време близка до кожата. Не мога да кажа, че се слива с кожата обаче, а напротив- изкарва напред най- доброто от теб- красотата, самочувствието, страстта, женствеността...Колежките ми го харесаха, а една, която е парфюманка, каза, че мирише на скъпо и на лукс.

# 183
  • Пловдив
Денси го е написала прекрасно.
Аз не мога да открия нотки, съставки...просто се радвам на това, което усещам. А това е плодова сладост, но не тип компот, а много по- изискана и в същото време близка до кожата. Не мога да кажа, че се слива с кожата обаче, а напротив- изкарва напред най- доброто от теб- красотата, самочувствието, страстта, женствеността...Колежките ми го харесаха, а една, която е парфюманка, каза, че мирише на скъпо и на лукс.
Да и на мен така ми мирише, вчера го извадих да си го припомня, защото от декември до миналия месец нямах стабилно обоняние и сега му се радвам❣

# 184
И аз ще го извадя утре, чудесен парфюм е. За парите си е уау!

# 185
Преди два дни влезнах в DM и разбира се минах покрай парфюмите.Имаше изложен тестер на My Looks White.Хареса ми, сметаново ванилен ми е.Има ли сред Вас запознати с парфюма ? Пръснах мимоходом без някакви очаквания на блотер и се чудя как ли ще е на кожа.
Аз имам жълтия вариант, по описанието във фрагрантика е преобладаващо бергамот+теменужка, но по-интересното за мен е, че разпръсква много фино, та успявам да се парфюмирам почти като в облак - нещо, което не мога да кажа за повечето си парфюми. Така че за мен без да е нещо особено излиза “едни гърди напред”. Цената беше 36-37 лв за 50 ml, което за този клас продукт не е малко, но наистина за мен изпъкна с това неочаквано качество, въобще цялата презентация (кутия, стъкло, приятна на пипане капачка, фино разпръскване) е на ниво много над дрогериен клас, поне според мен. Трайност трудно мога да коментирам, защото по мен всичко се губи много бързо, но ми се стори нормална, дори добра за аромат бергамот+теменужка. Та си представям, че вероятно и Вашият ще е с качество не по-лошо от това на жълтия.

Последна редакция: пт, 08 апр 2022, 12:08 от Артемис6

# 186
  • Пловдив
Ау, сега ще трябва да търся за проба жълтия, че там където влязох шишето беше празно.

# 187
Много ме заинтригува (след прекрасното ревю на Денси) Rochas in black и съм на един клик да го поръчам, но във фрагрантика видях, че го оприличават на Бакара руж??
Моля, кажете наистина имат ли много общо, защото вече имам достатъчно клонинги на този парфюм и друг подобен не ми трябва.

# 188
Много ме заинтригува (след прекрасното ревю на Денси) Rochas in black и съм на един клик да го поръчам, но във фрагрантика видях, че го оприличават на Бакара руж??
Моля, кажете наистина имат ли много общо, защото вече имам достатъчно клонинги на този парфюм и друг подобен не ми трябва.
Няма общо.

Чудя се дали да поръчам насляпо новия Imperiale Iris Malika Chopard. Какъв ли ще е? Дали ще е плътен и наситен, или по- лек?

# 189
  • Стара Загора
Здравейте, днес бях в мола и минах край Arabian's Secret. Честно казано не знаех, че има такава марка парфюми. Взимали ли се от тях, доволни ли сте? Имитират чужди парфюми или формулите са си техни?

# 190
На мен са ми любими. Няма ги във Фрагрантика, затова все се чудя в най-подходящия сезон ли ги нося, ама много ми харесват. Доколкото знам, не имитират нищо, техни са формулите. Може би 6-7 от тях имам.

# 191
  • Стара Загора
На мен са ми любими. Няма ги във Фрагрантика, затова все се чудя в най-подходящия сезон ли ги нося, ама много ми харесват. Доколкото знам, не имитират нищо, техни са формулите. Може би 6-7 от тях имам.

Набързо си харесах 2. Момичето каза, че трайността им е около 10 часа, което мааалко ме съмнява, но пък би било хубаво. Сега се чудя дали да не ги поръчам от сайта, че не ми се разкарва пак до мола.

# 192
Имитират и още как. Нямат трайност 10 часа. Максимум 5-6. Има интересни предложения, но като цяло не се нещо особено. Говори се, че са български, а нарочно лъжат, че са арабски.

# 193
Аз имам Persian musk , трайността при мен е около 7-8 часа. Не мога да го оприлича с друг парфюм, но е приятен и ми доставя удоволствие да го нося.
Здравейте, днес бях в мола и минах край Arabian's Secret. Честно казано не знаех, че има такава марка парфюми. Взимали ли се от тях, доволни ли сте? Имитират чужди парфюми или формулите са си техни?

# 194
  • Стара Загора
На мен от всички, които ми пръснаха на блотер, ми харесаха Pousierre D'Etoile и Tigre Blanc. А имаше един (не видях кой) ми заприлича много на YSL Libre и за това реших да питам дали не имитират известни марки.

Общи условия

Активация на акаунт