Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 112
  • 749
  •   1
Отговори
# 195
Аз имах Uliana, но го подарих на скъп човек и тя му се радва много.

# 196
Аз имам Feux d'argent и 'Eclat Diamant.
Наскоро купих и Uliana. Харесват ми, защото са много добре направени и не мога да кажа, че са имитации на аромати. Набелязала съм 2 по-летни от бялата колекция. Ме ми харесва, че сайтът им е бъгав и не мога да проверя съставките.

# 197
Добро утро! Не намерих коментари, ако имате впечатления, ще се радвам да ги прочета. Хубава неделя на всички!

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 08:29 от Magda Dimitrova

# 198
И аз  .. обаче и този и розовия вариант искам също ...

Добро утро! Не намерих коментари, ако имате впечатления, ще се радвам да ги прочета. Хубава неделя на всички!

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 08:51 от Jennifer880

# 199
И аз се нареждам на опашката за отзиви

# 200
  • Пловдив
Розовият го имам. Хубав е. С добра трайност.
Ползвам го пролет и есен предимно.
За съжаление не мога да описвам парфюми.

# 201
  • Sofia
Здравейте, може ли някой да каже нещо за https://www.fragrantica.com/perfume/Oscar-de-la-Renta/Bella-Blanca-47800.html. Отдавна го заглеждам, но на мненията във Фрагрантика не се осланям особено Simple Smile
Благодаря предварително!

# 202
взех си поръчка от Нотино и видях, че има мостра на Bella Blanca, довечера ще се парфюмирам и ще споделя как е

Отизиви за Narcotic V.? Много ме привлича по описание във Фрагрантика, но не ми се поръчва ей така, без проба. Малко парфюми с тубероза ми пасват.

# 203
Имах отливка от Narcotic V, според мен беше нежен и финно сладък, но не съм сигурна, че бих изпръскала бутилчица. Трайността при мен също не беше добра, но все пак е индивидуално Simple Smile

Едит: бях изяла някои думи😀

Последна редакция: нд, 10 апр 2022, 13:04 от Lollaa*

# 204
Благодаря за новата тема, време е и аз да се разпиша в нея! Simple Smile
По въпроса с пролетните парфюми - днес в този така мрачен ден реших най-накрая да прибера тежките зимни аромати и извадих следващите, които ще ползвам най-много в близките месеци. Има и още, но тях ще запазя за ротация малко по-нататък във времето.

# 205
  • There I was on a July morning
...............................
Отизиви за Narcotic V.? Много ме привлича по описание във Фрагрантика, но не ми се поръчва ей така, без проба. Малко парфюми с тубероза ми пасват.
Моите впечатления са бегли, само от едно пръскане в мола /имаше тестер преди 2 седмици в магазина на Нотино, сега не знам дали е наличен/. Единственото, което мога да кажа, че е нежен и туберозата не е натрапчива.

# 206
  • Пловдив
Моля за мнение в Anais Anais Chacharel edt дали се усеща зюмбюл и дали е траен ?

# 207
  • Бургас
Моля за мнение в Anais Anais Chacharel edt дали се усеща зюмбюл и дали е траен ?
Много ретро аромат. Цветен с много алдехиди.

Аз си го харесвам, но опреде;ено, не е модерен и лесно носим.

# 208
Снощи водих Marfa на ресторант и клуб и непрекъснато ме питаха дали от мен се носи този аромат на череши.
Не бях разпознавала тази нотка в парфюма, но явно цигареният дим отключи нещо в него.

Видяло се е, ще се купува в голям размер Heart Eyes
Остава ми да чакам и цена без аналог и всичко ще бъде прекрасно.

# 209
Това последното ми беше доста интересно.
Как черешите ще имат аромат, айде вкус ясно, ама. Аромат?

Общи условия

Активация на акаунт