Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Това последното ми беше доста интересно.
Как черешите ще имат аромат, айде вкус ясно, ама. Аромат?
Е не знаете ли как мирише смачкана череша сорт Бинг примерно?

Чакам с нетърпение отзивите за Ирис Малика, моля напишете!

# 211
  • София
Вчера тествах  Light Blue Forever в Beauty Zone.
Не ми хареса, но проблемът е, че пръснах и Light Blue, за да ги сравня.
Нищо общо с Light Blue, което ползвам непрекъснато от появата му.
Дали има някаква промяна във формулата или нещо не е наред с парфюмите в Beauty Zone?

# 212
И понеже съм достатъчно луда, след много изчетени ревюта и коментари за Eden Cacharel реших да отстрелям една 30 -ца на сляпо. Много ми беше любопитно, защо толкова е недолюбван този парфюм ? Заедно с него поръчах и тестер на Shalimar eau de toilete поради изгодната му цена. Пръснах си на двете ръце за тест и сега  стоя и им се наслаждавам. Единият акватичен, странен ,но и интересен аромат, а другия коренно различен- цитрус в началото, после омеква и усещам  прекрасната ванилия. Определено двата аромата ме предизвикаха да се запозная с тях, поради разнородните коментари в мрежата. Доволна съм, харесах ги, ще ги оставя да отлежат 2-3 дена и ще ги разносвам.

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 08:27 от Lioness77

# 213
Lioness77, честити парфюми Simple Smile
За мен Eden Cacharel е пищна райска градина, влага и топлина и Ева ухае на този парфюм. Асоциации разни.

Днес съм с LouLou, ретро-красота

# 214
Чакам трепетно и аз някой да сподели впечатления за Iris Malika Chopard. Толкова много му си чудих... накрая реших да съм пас този път.

За да не е спам, днес съм с една от любимите ми рози с тамян - Spice Must Flow. Грозното време навън му е чууудно Simple Smile

# 215
След прекрасната презентация на Lioness77,
Al Georgieva, тъкмо си мислех за теб по повод на туберозата. Такава има в Амуаж Фигмент и е дъждовна, като цяло бели дъждовни цветя. Можеш да опиташ, ако не си.
И аз съм любопитна за Iris Malika Chopard. Как са плодовете там - малина, касис (той ме притеснява)?

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 13:11 от Никой като Някой

# 216
Аз съм с Prada Candy Gloss, но нещо ми се губи...

# 217
  • София
Пристигна Iris Malika -та, харесва ми!
Много плътен, топъл, зимен аромат.
Първо ми се видя много дървесен, но сега вече усещам и ирис, подправките са сладки, а беритата на мен ми миришат на черни череши.
Много е присъствен - твъдо е за по-студено време и определно e вечерен.

# 218
Направих си кафе и пръснах за проба от първия ми парфюм с Ирис - https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Iris-Malika-72990.html
Благодаря на Bright Crystal за споделената оферта! Two Hearts Първоначално впечатление от парфюма - хубав е! Smiley Не мога да го сравня с друг ирис, защото не познавам такива. За мен е добре, че не е прекалено пудрен. Плътен е, подходящ за по-хладно време. При първоначално пръскане се усещат интензивно тъмните плодови нотки, не прекалено сладки, но плътни и узрели, с усещане за концентриран сок. Има ги и подправките, но много добре дозирани и не се откроява конкретна, може би загатва канела. Ирисът е сух, но не е прашен. Дървесните нотки са много добре изразени - след 5-тата минута. Парфюмът е определено балсамов, което го прави приятно плътен, почти омайващ. Другите цветя не се открояват много. Флаконът е много красив, с цвят на тъмен аметист със златисти орнаменти. След 30 минути, плодовите нотки вече са отстъпили позиция на комбинацията дърво - подправки - балсам.
Реших да си го оставя. Heart Eyes

# 219
Никой като Някой Flowers Tulip
Амуаж Фигмент не ми е попадал, дъждовни цветя харесвам

# 220
Lioness77, честити! Красиви аромати! Flowers Rose

# 221
Имам питане за Montale Intense roses musk. Има ли смисъл да го купя при положение, че имам Ristretto Intense cafe. Сходни ли са? Безопасен ли е за сляпа покупка? Вчера разносих Oudmazing и нещо в базата ми напомня на Elie saab le parfum royal или си въобразявам? Може би е роза-пачули или само пачули и въпреки, че в Монтала няма роза съм сигурна, че е там, но не ми е така тежък, натрапчив и душлив като рояла. По път отнесох и няколко комплимента. Нещо обаче се зачудих за Intense roses musk и ще съм благодарна на няколко думи.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 14:42 от mimoza7710

# 222
Благодаря за описанията на Ириса. А той сладък ли е, траен ли е, има ли шлейф и добро излъчване и в каква посока го намирате? Комплексен или прост парфюм е?

Кристалче, ти как го намираш?

# 223
Благодаря за описанията на Ириса. А той сладък ли е, траен ли е, има ли шлейф и добро излъчване и в каква посока го намирате? Комплексен или прост парфюм е?

Кристалче, ти как го намираш?
Определено сладък е, без да е накъртващ, трайността е добра. Не е много шлейфов, струва ми се по-прибран. Много добре приляга върху кожата, не е крещящ, но излъчването го има. Парфюмът има развитие и дълбочина, но не може да се каже, че е от сложните. Притежава своя характер - но на границата на лесно харесваните и носими аромати.

# 224
Момичета, кой от Ейнджълите е по-пролетно летен - Angel nova edt или Angel edt ? Не съм ги пробвала, но нещо ме ръчка ,че ги искам. Харесвам от Мюглерите Aura edp и Alien edp . И още един който вече няколко месеца мисля и искам Guerlain Santal royal... И само си търся някой привърженик да ми даде кураж иии съм натиснала бутона поръчай...

Общи условия

Активация на акаунт