Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 009
  • 749
  •   1
Отговори
# 405

Честита Цветница! Здрави, цветни и ароматни бъдете! Честито на имениците в темата!

Днес съм с J'Adore Infinissime Dior- много красиви цветя.

# 406
Добре, че не взех на сляпо Ginza Murasaki Shiseido, тествах го в Дъглас - слаба проекция, бързо изчезна от китката ми. Флорален е, да, но не усетих нищо отчетливо. В руската Фрагрантика имаше мнение за сходство с Елисейските поля и това ме насочи към него, но за мен нищо общо, дори повей. Пробвах и предишната Ginza, тя е много по- присъствена, трайна е, обаче не знам защо ми напомни за
Sublime Balkiss The Different Company.

# 407
Честита Цветница! Днес разносвам Ulyana на Arabian secrets. 😀

# 408
  • София
Честита Цветница и Честит Имен Ден на всички, носещи имена на цветя!

Smartie, много е хубав Loewe Aura Floral. Фен съм на Loewe, много класни парфюми. Sparkling Heart
Парфюм за деня: Flowerbomb Bloom Viktor&Rolf
Утре мисля да продължа цветната серия с Mon Guerlain Florale, а след него Loewe Aura Floral.

# 409
  • BG-DE
Честит празник на всички именници 🌹Мили дами, много моля за малко побутване 🙏 от вчера се колебая My way или LVEB Intensément да поръчам, трябва да реша до утре, а при нас сега е Великден и нищо не работи та не мога да отида в парфюмерия и да решавам 😊

# 410
И двата са много различни. My way e “цветна дъвка”, ако трябва да му дам кратко определение, а Ла Ви интенз е плодов компот (единствения от всички Ла Ви, който харесвам.

# 411
  • Sofia
Flowers HibiscusЧестит празник, момичета! Да сте здрави и уханни! Flowers Hibiscus

SOTD: Miss Dior Blooming Bouquet Heartpulse

# 412
Честита Цветница! Flowers Cherry Blossom
С "Premier jour" съм, ама му е студено. Joy

# 413
  • BG-DE
И двата са много различни. My way e “цветна дъвка”, ако трябва да му дам кратко определение, а Ла Ви интенз е плодов компот (единствения от всички Ла Ви, който харесвам.
My way познавам, а за Intensément имам бегъл спомен но не мога да си спомня дали би ставал за пролетно време или ще е твърде задушлив 🤔

# 414
Въпреки оскъдната информация в края на месеца ще се запозная (уж) с https://www.fragrantica.com/perfume/CoSTUME-NATIONAL/Supergloss-67127.html да видим какво великденско зайче ще скокне оттук.
Двоумих се много между Etat Libre D`Orange Putain des Palaces и La Fin Du Monde, но някъде в коментарите ми се мярна, че последният наподобявал пудреността на "Putain", та след драмите с "Пантерата" и ракиения разврат на "Мулен Руж", заложих на по-приличния.
Запознах се и с мостра на Juliette Has A Gun Lipstick Fever, хубав е, но не е моето нещо!

Честит празник на всички празнуващи (и на мен) с повече "Осанна!" и по-малко "Разпни го!" Flowers Herb

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 18:00 от Никой като Някой

# 415
Ех, Mon Guerlain Floral...
Миналата година, изпръсках едни 30 мл. без да подозирам, че е спрян. Много красив Mon Guerlain според мен. Heart

# 416
Ех, Mon Guerlain Floral...
Миналата година, изпръсках едни 30 мл. без да подозирам, че е спрян. Много красив Mon Guerlain според мен. Heart
От Mon Guerlain харесвам най - много Bloom of rose и Floral, не знаех че последният е спрян, жалко, щях да го подновя😞.

# 417
Честитa Цветница! Днес реших да бъда с Gucci Rush 2, в тон с празника Simple Smile

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 19:38 от Dewi D

# 418
Rush много ми хареса първоначално, беше ми любим, но много бързо ми омръзна, дори не успях да доизпръскам 50-те милиграма.

# 419
  • Пловдив
Mon Guerlain Florale го има в makeup и elfragrance.

Общи условия

Активация на акаунт