Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 024
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
Моля за повече мнения за Ginza Murasaki Shiseido, пирамидата ми допада, търся си нов пролетен парфюм.

# 391
Аз го чакам другата седмица, като го получа ще споделя мнение. Очаквам да е хубав и да оправдае очакванията и чакането.
Моля за повече мнения за Ginza Murasaki Shiseido, пирамидата ми допада, търся си нов пролетен парфюм.

# 392
Хубав е. Нежен, пролетен , присъствен. Според мен е безопасна поръчка за почитателите на флорални аромати без сладост.

# 393
Да, много е хубав и за мен. Пролетен и женствен.

# 394
Мисля да рискувам и да поръчам Nishane Fan Your Flames..Получих съвети от мили съфорумки, за което благодаря от сърце. Надявам се да получа този аромат, в който да се влюбя безумно. Вече два дни мисля постоянно за него. А за ММ мисля да поръчам Dior Homme Intense, дойде и ред да купя нещо за него .

# 395
  • при морето
Мисля да рискувам и да поръчам Nishane Fan Your Flames..Получих съвети от мили съфорумки, за което благодаря от сърце. Надявам се да получа този аромат, в който да се влюбя безумно. Вече два дни мисля постоянно за него. А за ММ мисля да поръчам Dior Homme Intense, дойде и ред да купя нещо за него .
Голяма разкошотия е този парфюм за мен,вече три дена не спирам да му се наслаждавам,но държа да предупредя,че не е за хора със слаби сърца.Много силен,даже термоядрен,първото пръс направо те шибва през лицето,но пък после става такава прелест от кокос,ром,тютюн и тонка,че ви е бедна фантазията.Ако харесвате силни и присъствени аромати няма да сбъркате!

# 396
Ginza Murasaki Shiseido e разкошен, много по-интересен от първата Гинза.
Ако се задържаше повече от 30 минути върху кожата ми отдавна да съм го купила. Не мога да оправдая пред себе си тази безумно слаба трайност, дано е до кожа и да се задържа повече при вас. Kissing Heart

Тези дни упорито разносвам https://www.fragrantica.com/perfume/Loewe/Loewe-Aura-Floral-60643.html и съм на един клик разстояние от поръчка Grinning
Наистина откривам прилика с Гучи Ръш, но този е доста по-заоблен и мек. Нищо общо с Ла ви е бел, поне при мен, за което много се радвам. Задължително трябва да се тества преди покупка, защото стои близо до кожата и е специфичен. Сладост, мускус и кожа, казано накратко.

Тези дни ми пристигна тази пролетна свежест в бутилка https://www.fragrantica.com/perfume/Histoires-de-Parfums/7753-Un … d-Mona-58667.html
Остра зеленина, любимите ми бели цветя, лека фруктова сладост Flowers Pear и кремест драй-даун. Пролет в бутилка.

# 397
Честит празник!
Цветница Flowers Tulip

Chance eau Tendre го носих една пролет/ранно  лято и стоеше приказно.

За празника съм с Florabotanica, розата е най-отчетлива в дъжда.

# 398

Честит празник на всички! Бъдете здрави и щастливи! Flowers HibiscusHeartFlowers Four Leaf Clover

Smartie,
имам Loewe Aura Floral (подарък ми е от приятелка, която поздравявам сърдечно!). Влюбих се в него, без изобщо да го бях пробвала. Това, не ми се беше случвало, с никой друг ароматен подарък. Решението си е лично твое, моето мнение също. Hug

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 09:40 от Magda Dimitrova

# 399
Честит празник!
SOTD: Prada Infusion d'Amande

# 400
  • Пловдив
Можете ли да ме насочите към нещо трайно, подобно като аромат на Korres White tea?

# 401
  • The Evergreen State
Честита Цветница! С пожелания за здраве, добро настроение и усмивки!

Днес съм в цветния букет на La Vie est Belle L'eclat.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 10:18 от Athena

# 402
Честита Цветница!
Това е нашият празник на темата, мисля. Цветя и аромати! Здраве и щастие от цъфтящата природа! Красота и разкош!
Днес ще сложа Miss Dior Eau de Parfum (2021) Dior.Sparkling Heart

# 403
вчера бях с този
https://www.fragrantica.com/perfume/Banana-Republic/90-Pure-White-45029.html
много ни беше добре заедно на слънце
пръснах го и днес, но му е ледено студено, след малко ще избера нещо друго за стопляне
честит празник!

# 404
  • by the sea
Честит празник на всички и най-вече на имениците!
sotd без да съм планувала съм сложила най-флорално кръстения си парфюм NR Fleur Musc Florale Joy

Напоследък се влюбих в Puredistance White, не съм разносвала мостра с такава страст отдавна. Един от най-нежните и добре блендирани мускусни парфюми, екстракт, всъщност. Един ден, когато стана майка искам да мириша така.

Последна редакция: нд, 17 апр 2022, 11:06 от RedPanDa

Общи условия

Активация на акаунт