Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 61 945
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Отскоро съм в темата, и имам огромно желание да по науча за парфюмите нещичко, колекцията ми е доста скромна!
И аз не разбирам защо трябва да се пестят постове
А този парфюм жълтия ли е или синия?
В гугъл ми излиза жълтия, а аз съм се нагледала на синия

# 466
Аз бих искала да чуя отзиви за синия и зеления Армани.

# 467
За Dark Purple на Montale и аз да си кажа, много харесвам Montale, любимия ми е Aoud night, като цяло обожавам ориенталските аромати, но Dark purple си беше покупка на сляпо при едно намаление в parfimo и по-скоро не е моя аромат, точно заради преобладаващата роза. Имам чувството че само нея усещам от целия парфюм. Почти го изпръсках вече, но определено продължавам да си залагам на любимия Al Haramain.

# 468
Аз бих искала да чуя отзиви за синия и зеления Армани.
Имам ги и двата, заслужават тестване. Зеленият ми е ментов и сладък, синия отдавна не съмго ползвала, ще го изкарам тези дни. Той е по-нежен, цветно-плодов, летен, акваричен. Различни са, но и двата са чудесни.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 14:07 от Dari_77

# 469
В Дарк пърпъл розата ми е тежка и мазна, уж го пробвах на мостра и ми хареса, като го получих щях да припадна, добре, че моя приятелка го пожела.

# 470
Aura на Mugler за какво време е според вас?
Когато я тествах ми се стори като за топло. Може би си го внуших и заради рекламата, която ми напомня за жегата в някаква тропическа джунгла.
Сега като го нося обаче, ми се струва, че е за по-студено време. Може би есента?

# 471
Когато я тествах ми се стори като за топло. Може би си го внуших и заради рекламата, която ми напомня за жегата в някаква тропическа джунгла.
Сега като го нося обаче, ми се струва, че е за по-студено време. Може би есента?
За всяко време, в което ви харесва и ви е приятно да го носите, е.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 17:04 от amareto

# 472
  • sofia
Колежката ми по стая се пръска с него от 2 седмици, с парфюмната концентрация, и е много зелен, свеж, доста плътен и траен като аромат. Според мен си е пролетна наслада! Simple Smile Да, вярно е, че идва малко по-плътен за топло време, но много зависи с какви аромати сте свикнали. За мен не е свеж в смисъла на цитрусов или акватичен, а свеж като зеленина и мъхове Simple Smile)))

# 473
Аз нося Aura EDP през лятото, тогава ми харесва най-много.

# 474
В жега Аура е великолепен, наистина. Носим е пролет-лято-есен. През зимата не посягам към него, имам други любимци.

# 475
Аз го нося само в студено, при мен в жегата изчезва.

# 476
С търсачката не откривам много инфо, може ли мнение за Guess seductive noir?  До колко е близък с Mon Guerlain и как е като трайност?

# 477
https://www.fragrantica.com/news/L-Artisan-Parfumeur-Puts-the-Ve … Bottle-16307.html

От L'Artisan parfumeur са се хванали да готвят супа! Joy
Интересно ми е какво се е получило с толкова зеленчуци!
Има с домати, грах....дори карфиол!

# 478
Имах Guess Seductive Noir, но се разделих с него. Действително напомня Mon Guerlain, но има и някаква неприятна нотка, на евтин парфюм. Скоро май някой питаше каква ни е дефиницията за миризма на евтино - бих дала този за пример. Просто долавям една такава маслено-фалшива нотка. Не знам как да обясня. В YouTube се скъсаха да го хвалят, според мен напълно незаслужено. За трайност не съм критерий, защото всичко ми трае максимум 3 часа.

Последна редакция: чт, 21 апр 2022, 21:22 от Джуд

# 479
mimoza7710,
нямам Guess Seductive Noir, само съм го пробвала. Аз не намирам никаква прилика с Mon Guerlain.

Общи условия

Активация на акаунт