Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 61 977
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да, извинявайте. Musc Noir Rose имам предвид, за мен още е нов Simple Smile.

# 451
Да, затова попитах. Ако беше посочила кой е, щяхме да спестим 4 излишни поста...

# 452
  • София
Да, затова попитах. Ако беше посочила кой е, щяхме да спестим 4 излишни поста...

Разбирам, но за мен бяха полезни, защото разбрах, че има и по-нов. Ще проверя къде го има.

# 453
Е защо ще пестим постове, това не е ток или газ.🤔 И без това този месец с не идващата пролет много бавно върви темата.
Хубаво си е новото Нарцисо, и това преди него с розата, но аз се надявам че май-новото розов куб ще бъде с малко повече характер от последните им общо 4 издания, без да броим златната серия.

# 454
И на ми харесва новото Нарцисо Роуз Мъск нося си го с кеф.
Чакам с нетърпение и нов парфюм на Трусарди.

# 455
  • by the sea
оо и аз ще го пробвам с удоволствие този нов NR, много сполучливи рози има този бранд, по мой вкус.
Иначе  моята пролетна табла се оказа супер несполучлива, постоянно ровя в шкафа  със зимните парфюми и рядко към пролетните Grinning за съжаление де, няма да мога да им се нарадвам май.
 sotd I want choo

# 456
Аз нямам сезонни, всички си нося когато искам - те не са много. Но напоследък току се оглеждам за нови, искам да разчистя някои стари, нещо не ми върви парфюмната радост.
Понякога е трудно да различиш кое наистина искаш да имаш и ползваш постоянно или просто на момента за няколко дни и после да отиде в дъното на шкафа.

# 457
И аз си го взех Musc Noir Rose, още като излезе и ми е голяма любов. При нас обаче е топло сега и разносвам Vittoria Apuana, много е тропически с осезаем аромат на банан. Представям си се на тропически остров,🏝️
 полегнала на хамак между две палми.

# 458
  • The Evergreen State
Момичета моля споделете нещичко за Chopard Love, нямам къде да го тествам но го намирам онлайн. Не съм почитател на покупките без да познавам но този флакон ме привлича неудържимо. Опитах с търсачката но не излиза много. Гледах едно видео на Soki London (нейните ревюта ми допадат като цяло) тя го описва като дълбока, гъста и несвежа роза с доста силен шлейф. Носи ми се нещо подобно, времето при нас си остава хладно макар и приятно през деня и спокойно мога целогодишно да нося каквото ми се иска дори и по-дълбоки аромати. Сещате ли се друг парфюм на който напомня или поне грубо в категорията на кой парфюм с рози бихте го причислили?

# 459
Montale Dark Purple на прима виста. Иначе има безброй много рози от тази категория..

# 460
Athena, имам го, купен след бегъл тест при съфорумка. Не е лесен парфюм, носила съм го два - три пъти.
Изключително ярък, розите в него са гръмогласни и леко кисели, подправени с тъмни дървесни акорди, канела и подправки. Има и много маслени виолетки, ванилия и кисели червени плодове. Общото усещане е за остра, леко метална роза, сладък ликьор, локум и нещо като уд, но не точно - пипер, канела и режещо пачули може би дават това усещане.
Попаднал на дреха трае седмици, изсъхва тъмно, ликьорено.
Бутилката е много красива, цената му тук е повече от приемлива и ако ти се носи от време на време нещо толкова ярко, можеш да вземеш 30 мл, макар да не съм убедена, че ще ти хареса.
Нещо странно смесено между червилено - помадна роза и атар.
По нищо не напомня на POAL, не знам защо във Фрагрантика са гласували за сходство.
Има за мен някакво далечна прилика с Калиграфската роза. Докато се наканя да допиша, виждам, че Jollie е отговорила, но аз нямам спомен за този Montale.

# 461
  • The Evergreen State
Благодаря момичета Flowers Rose. Мисля че ме ориентирахте и малко ме спряхте като че ли от прибързана покупка. Звучи като ниш този парфюм и силно ориенталски. Ще го мисля. Комбинацията от рози и теменужки и ликьорено и дървесно има шанс да ми допадне, нямам такъв подобен сякаш в колекцията. Притеснява ме гръмогласното и че е със силна проекция, може би ще трябва да съм изключително пестелива с пръскането.

# 462
Благодаря момичета Flowers Rose. Мисля че ме ориентирахте и малко ме спряхте като че ли от прибързана покупка. Звучи като ниш този парфюм и силно ориенталски. Ще го мисля. Комбинацията от рози и теменужки и ликьорено и дървесно има шанс да ми допадне, нямам такъв подобен сякаш в колекцията. Притеснява ме гръмогласното и че е със силна проекция, може би ще трябва да съм изключително пестелива с пръскането.
Не вземай този парфюм, няма да ти допадне, почти сигурна съм.

# 463
Е защо ще пестим постове, това не е ток или газ.🤔 И без това този месец с не идващата пролет много бавно върви темата.
Хубаво си е новото Нарцисо, и това преди него с розата, но аз се надявам че май-новото розов куб ще бъде с малко повече характер от последните им общо 4 издания, без да броим златната серия.
Hands Plus1

Хубав e Musc Noir, ухае ми на червило. Но при мен сливи няма, затова и се въздържах от покупка.
За сметка на това си взех един Montblanc Signature, който отдавна обмислях.

# 464
  • Стара Загора
Току що си взех от Парфюми шоп Armani Light di Gioia. Мирише ми на лято, плаж и море. Също нещо кокосово усещам в него, макар, че в пирамидата му няма  Simple Smile Добре балансиран според мен, нищо не ме дразни в него. За трайност е още рано да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт