Парфюмни размисли и страсти - 271 април 2022 г.

• 62 058
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Jollie, пробвала ли си Le Parfum Elie Saab? За мен е много женствен, излъчващ, и е лесно откриваем. Едновременно сладък от меда и искрящ от цитрусите, жасминът е много женствен и елегантен.

# 316
Le Parfum ЕS съм пробвала и дори имам. Ама там нещо ме дразни ...
На моменти съм с него. Не мога да кажа, че твърдо го харесвам..

Замислих се за Le Parfum Intense ES обаче...там мисля, че нещата са малко по-други. Отдавна не съм го пробвала, но мисля, че има шанс да е това, което търся ..

# 317
  • София
Jollie, мед и жасмин има в Fils de Joie - Serge Lutens, но не е дизайнерски и не мисля, че има къде да го пробваш..освен при мен Grinning Мисля, че добре се възприема от околните, баща ми беше споделил, че ухае на жасминов чай. Парфюмът обаче засъхва малко тегаво върху текстил - остава само медената нотка, която на мен просто ми идва в повече. Пръскам само върху кожа, а сега чакам да затопли, за да го тествам в топло и влажно време, че само през есенните дни го носих и ми беше малко неподходящ тогава.

# 318
Jollie, за мен е почти копие на Поемата на Ланком (правила съм паралелен тест на двете ръце), затова не го купих преди, когато се намираше по-лесно. Харесвам го, но имам и Парфюмът ЕДП на Ели Сааб и Поемата, и ми се стори ненужно още едно подобие.

# 319
И аз смятах да предложа Fils de Joie SL на Jollie, а защо не и Jasmin noir - ако не си го носила преди реформулирането и не те дразнят разликите, би могъл да ти хареса за ежедневието.

# 320
Така ми се иска да се възползвам, но не съм пробвала нито един от ароматите и не знам към кой да се насоча... Някой ако може да даде идея...
Дами, има 33% намаление на Nishane в https://www.parfumi-shop.net с код NISHANE33. Доста добра отстъпка е. Похвалете се, ако някой се възползва.

# 321
Така ми се иска да се възползвам, но не съм пробвала нито един от ароматите и не знам към кой да се насоча... Някой ако може да даде идея...

Зависи какво търсите. Тези, които виждам най-често са Ani, Hacivat, Fan your Flames, Hundred Silent Ways, Wulong Cha.
На мен Fan your Flames най-много ми допада.

# 322
Сякаш ми се иска да не е много сладникав ...

Зависи какво търсите. Тези, които виждам най-често са Ani, Hacivat, Fan your Flames, Hundred Silent Ways, Wulong Cha.
На мен Fan your Flames най-много ми допада.

# 323
Wulong Cha може би ще Ви допадне най-много. Може би някоя дама, която го има може да Ви даде насоки.

# 324
Jollie 🤗,
Cuir Intense аз много го харесвам за себе си и искам да го притежавам!
А Парада Фем Интенз я имам, то е тропическа тубероза с иланг иланг, не се усеща жасмин и мед особено.
Ще ти првдоставя за проба с удоволствие, знаеш къде да ме намериш. Мога и да пратя една мини мостра, ако не си я виждала на живо. ❤️

# 325
Може ли пак малко помощ за два парфюма.
За какъв сезон определяте Paco Rabanne Olympea и Olympea Solar?

Майка ми много си хареса вчера Solar, но консултантката и каза, че е интензивен аромат и в никакъв случай не е за пролет/лято. Не знам защо, на мен ми свежееше и ми се стори подходящ, но аз не съм добра в определянето.  Та реших тук да питам. Grinning

# 326
Може ли пак малко помощ за два парфюма.
За какъв сезон определяте Paco Rabanne Olympea и Olympea Solar?

Майка ми много си хареса вчера Solar, но консултантката и каза, че е интензивен аромат и в никакъв случай не е за пролет/лято. Не знам защо, на мен ми свежееше и ми се стори подходящ, но аз не съм добра в определянето.  Та реших тук да питам. Grinning

Солара зимата се губи и не се усеща повече от 30-40 минути на моята кожа. За мен е пролет/лято, 100%. Използвам Olympea Legend, който може би лятото е малко по-тежък от колкото нормален човек би понесъл, но също е прекрасен.

едит: пробвах Солара в Дъглас в студените дни на март, ако има някакво значение

# 327
Излизането на последния парфюм по това време (нали скоро се появи) и името Солар, предполага, че е за предстоящите сезони пролет/лято, мисля аз. А като знаем и колко добре са информирани някои консултанти...

# 328
Olympea Solar е точно засега. Консултантката не е научила правилно информацията или толкова си може.

# 329
Здравейте,парфюмни феички Blush Влезнала ми е мухата да взема аромат на Tiziana Terenzi.Не познавам нито един,така че ще е на сляпо.Изчетох доста мнения,пирамиди и тотално се обърках Simple Smile Искам да не мирише на мухозол и да влачи дълъг шлейф. Харесвам Madawi,Allure и в двете концентрации,My Way Intense,Coco Mademoiselle,L'Instant Magic,от алегориите Bergamote Calabria.Та моля,който познава ароматите на ТТ,да ме насочи кой да отстрелям.Като че ли най-спряганите са Андромеда,Кирке и Драко.Благодаря предварително Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт