Звездни компромати - Април'22

• 235 067
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 1 440
И на мен ми се стори, че нещо гърдите не са надути . Сега е на мода да се махат импланти, така че може и тя да е по модата

# 1 441
Роклята на Никол Кидман е ужасно парцалива, а и с черното бие - сякаш й е било студено и е облякла черно поло отдолу, да й топли.
Много неугледен и евтин вид има. 🙄
На мен ми прилича като да е от онези снимки за пазаруване на дрехи онлайн - Очакване и Реалност. 😂

# 1 442
Gillian Anderson
Скрит текст:

# 1 443
Добре де, а ако се извадят имплантите, какво става с обема и увисналата кожа ? Как и с какво запълват ?

# 1 444
  • Glasgow
На Николета и задникът май го няма, тя не си ли слага скоро...

# 1 445
  • София
Извинявам се ако някоя от снимките е показвана по-рано, пропуснах доста страници от темата.
Kate Middleton и Prince William в Ямайка
Скрит текст:

На посещение в училието Nassau, Bahamas
Белла Хадид Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Съдиите Howie Mandel, Sofía Vergara, Heidi Klum и Simon Cowell зад сцената на Америка търси талант
Скрит текст:
Nicole Scherzinger и Leslie Jordan
Скрит текст:
Батко Арни
Скрит текст:
Рийз Уидърспун, винаги много е слънчева Sparkling Heart
Скрит текст:

Nicolas Cage и жена му Riko Shibata на премиерата на The Unbearable Weight of Massive Talent
Скрит текст:
Jared Leto поздравява фенове на премиерата на "Morbius."  Имам чувството че гледам някой от Би Джийс.
Скрит текст:
Chris Pine Close Sad, а беше толкова хубав ...
Скрит текст:
Jared Leto на Coachella 2022, и той със странен избор на дрехи .
Скрит текст:
Bella Thorne носи Gucci на Coachella 2022 . Гучи да ме извинява, но тази пижама и вкъщи не бих носила.
Скрит текст:
Синди
Скрит текст:
Serena William в Маями. Прави ми впечатление, че напоследък тя се старае да се облича женствено. Но за мен си е доста груба.
Скрит текст:
Anthony Kiedis от The Red Hot Chili Peppers , ъъъ...
Скрит текст:
Лизо Shaved Ice
Скрит текст:
Скалата показва резултата от тренировка за крака
Скрит текст:
Kate Hudson и син Bingham в Лондон.
Скрит текст:
Ето ви и балони и арки и Барби - Jessica Simpson и дъщеря Birdie.
Скрит текст:
Ashlee Simpson  и дъщеря й Jagger
Скрит текст:
Ким в Маями, тази жена няма никакъв вкус! На втората снимка е на път за обяд със сестра си
Скрит текст:

# 1 446
Снимката на Николета, която обсъждаме, е последната качена в профила й. Ето тази например е от февруари месец:
Скрит текст:
Мнението ми е, че тя просто обича да се "доукрасява" в соц. мрежи - я по-дълги крака, я по-оформено дупе, я по-пищен бюст. Не смятам, че е премахнала имплантите си, просто обича да заблуждава хората, все пак рекламира определени неща, трупа последователи и т.н.

Отделно, за мен е шокиращо всеки пък да лягаш под ножа и да жертваш живота си заради посоката, в която поемат модните тенденции. Колко е умна Николета, не знам, но тя винаги е разчитала на визията и тялото си да печели пари под някаква форма, не казвам, че се продава и т.н. Дори не се знае реално как изглеждат формите й от показаните снимки в инстаграм.

# 1 447
Добре де, а ако се извадят имплантите, какво става с обема и увисналата кожа ? Как и с какво запълват ?

може да изрязват, защо непременно да се пълни?

# 1 448
Вчера личният лекар и медицинската сестра на Джони и Амбър, свидетелстваха, че тя никога не е имала наранявания, порязвания , отоци или каквито и да е било други следи от насилие.

Тя го обвинява, че в множество инциденти, тоя я е удрял, душил, счупил й е носа, влачил я върху счупени стъкла, изнасилвал я е, спукал й е ребро, от ударите очите й били почти изскочили, късал е коса от скалпа й който е кървял,  удрял я е през лицето с тежките си пръстени, натискал е с крака гърбът й....

Докторът й - ''Единственото за което Г-жа Хърд ме е търсила, е главоболие"

Скрит текст:

# 1 449
Мъж ли е личният й лекар? Аз преди някъде бях гледала интервю с него, в което май казваше, че е посещавала психиатър Амбър и не знам дали не е била диагностицирана. Но това по спомен го пиша, а преди година-две го гледах.

# 1 450
Мъж е.
 Да, предписвани са й лекарства и опиати за проблеми с психиката, биполярно разтройство и тревожност.

# 1 451
SANDS докато изчета поста ти и ми настръхна косата, като филм на ужасите. Кой си из исля подобни неща, направо ужас. За затвор си е тази.

# 1 452
Човек с болна психика.

# 1 453
Мъж е.
 Да, предписвани са й лекарства и опиати за проблеми с психиката, биполярно разтройство и тревожност.
Да, точно за биполярно разстройство помня, че каза и за тревожност.

Последна редакция: вт, 19 апр 2022, 13:43 от daizy_g

# 1 454
  • Бургас
Дръж се,Джонка!
Ние сме с теб!:smiles:

Общи условия

Активация на акаунт