Звездни компромати - Април'22

• 235 131
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 130
ASAP Rocky си писал с британка с дете да я уговаря за секс и й казал дори,  че може да й плати билетите да дойде при него в Украйна. Това се случва малко преди да избухне войната там. Явно наистина й кръшка на Риана.
https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/18395284/rihanna-fiance-as … ssaging-brit-mum/
Пуснала е скрийншот от чата.

Последна редакция: чт, 28 апр 2022, 19:44 от daizy_g

# 2 131
И една позната ги беше видяла, Радев и жена, при чешмата в центъра на Бояна Simple Smile беше възхитена от нея

# 2 132
Але Амброзио

Скрит текст:

Валери Божинов

Скрит текст:

Емили Р.

Скрит текст:

# 2 133
  • в 1001-та нощ
Радева на снимката изглежда чудно в сравнение в движение. Даваха кадри по новините и бях озадачена, но може да е свързано с боледуването й.  Винаги искаме да сме във форма, но не винаги е възможно. За мен е достатъчно, че спря с публичното остроумничене. За визията не бих изисквала повече от чистоплътност и умереност. Уверена съм, че се старае.

# 2 134
Даваха кадри как слиза от самолета, но не успях да обърна внимание дали е с кожено яке, или така ми се е привидяло. Подариха ѝ букет, който тя връчи на една жена, която да ѝ го носи.

# 2 135
  • Пловдив
Джисъса щял да се жени на 25май. Има ли нещо вярно в това?

# 2 136
  • софия
За кого?

# 2 137
Ох, супер е Аврил Лавин, и на нея ако намерете кусур ви признавам. И не съм на 20 , а на 39г. ( за пояснение).

# 2 138
  • гр.Пловдив
Kate Middleton
Скрит текст:

Кейт ми прилича на медицинска сестра от монашески манастир с това ансамбълче..Млада жена ,а този протокол как я състарява ..не е истина..

# 2 139
Джизъса си взе поука и сигурно ще се ожени за българка. Така след развода няма да има проблем да вижда детето поне.

# 2 140
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Джизъса си взе поука и сигурно ще се ожени за българка. Така след развода няма да има проблем да вижда детето поне.
Не знам дали ще се жени, или е направил ново джизъсче, но съм изумена как ги сваля тия жени. Златен ли му е, чудеса с език ли прави, някакви копанарски магии за любов ли...

# 2 141
Какво им прави на тези жени Джизъса?
Божинката пред него е аматьор.
Сватби, деца, жени - на килограм.

# 2 142
Ох, супер е Аврил Лавин, и на нея ако намерете кусур ви признавам. И не съм на 20 , а на 39г. ( за пояснение).

Е да си с един един и същи имидж и външен вид на 20 и на 40 нормално ли е?
(Като изключим, че не е лошо на 40 да изглеждаш на 20.... Сама се обърках Simple Smile )

# 2 143
  • София
И аз го четох, били готови поканите за сватбата. Щастливката 😂 е някаква девойка, наследница на хотелиери от Велинград.
Иначе, живот си живее на Бали. Засега.😃
Скрит текст:

# 2 144
Да го вземат за гадже/любовник - бива, ама с какъв акъл му раждат деца се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт