Звездни компромати - Април'22

• 235 132
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 085
Май на Кейт и целта е била да се махне с детето, а не толкова издръжката.

# 2 086
Освен, ако няма свидетелства, че  представлява опастност за детето /себе си, едва ли диагнозите имат значение. Тя все пак не е неадекватна.
То целият Холивуд тъне в алкохолизъм и дрога, а пристрастяването не е по-лека диагноза със сигурност.

# 2 087

Това ясно. И аз така мисля.
Просто ми е интересно ако, то каква издръжка са й отпуснали сциентолозите.

# 2 088
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Това ясно. И аз така мисля.
Просто ми е интересно ако, то каква издръжка са й отпуснали сциентолозите.
Всъщност Сури е единственото биологично дете на Том Круз, вероятно освен присъдената издръжка, дава по нещо отговоре Simple Smile

# 2 089
Sofia Vergara не я оставя тази чанта
Скрит текст:

# 2 090
  • софия
Първата жена на Мъск май научава/ получава молбата за развод по много странен начин и напълно неочаквано. Нещо такова ми се върти от една от биографиите за него, които съм чела. Например, сутринта били заедно, всичко точно, той излиза по някакви срещи и след няколко часа- хоп, молба за развод. Във въпросната книга се коментираше и отношението му към децата им, някакви странни правила на поведение, които налагал. Но наистина не помня подробности, чела съм я преди пандемията още, ако не се лъжа.
Интересна е биографията на Мъск. И аз я четох отдавна та ми се губят подробности, но докато четях бях с впечатление, че е безобразно умен и естествено различен като поведение човек. Силно бях впечатлена от него. Ако не си перде или свикнал с традиционни взаимоотношения, изключено е да го възприемеш.

# 2 091
Като имаш предвид колко струва, аз бих спала с нея Grinning
(С чантата на Вергара, имам предвид)

# 2 092
  • In The Middle Of Nowhere
Хубаво е облечена, но нито чантата, нито обувките отиват на тоалета.
Тази чанта е от най-големите дизайнерски недоразумения. Само до Кауфланд бих отишла с подобна/евентуално / 🤪😏...

# 2 093
Като имаш предвид колко струва, аз бих спала с нея Grinning
(С чантата на Вергара, имам предвид)
Хахахахаха, много весело : )

Гущерова нещо си е преправила инстаграм името, но не мога да и хвана спатиите.

# 2 094
  • в 1001-та нощ
Бях чела една книга на Н.Спаркс - единият от героите имаше синдром на Аспергер и беше доста обясняван. По тази причина Мъск не ме изненадва особено  със странностите си Simple Smile

# 2 095
  • софия
Бях чела една книга на Н.Спаркс - единият от героите имаше синдром на Аспергер и беше доста обясняван. По тази причина Мъск не ме изненадва особено  със странностите си Simple Smile
В "Мостът" героинята на София Хелин също е с Аспергер. Разбиващи са - и героинята, и сериалът.
Не знам дали синдромът провокира интелекта, но май при него той е силно отличителен.

# 2 096
  • София
Аврил Лавин
Скрит текст:
Лейди Гага
Скрит текст:
Вайола Дейвис
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Риана
Скрит текст:

# 2 097
  • Glasgow
Имаше един хубав филм с Юън Макгрегър, той беше хидроинженер и един арабски шейх го нае да направи развъдник за сьомга в пустинята. Героят на Юън беше Аспергер

# 2 098
Изобщо не се учудвам, че Джей Ло е закръглена. С Алекс Родригез тренираха всеки ден изтощително, тя сигурно и затова го напусна. Сега явно се е отдала на живот и си хапва без да се ограничава. До колкото си спомням и преди като беше с Бен Афлек в края на връзката им стана пълничка.

Кариерата на Аврил Лавин потръгна, след като се обадила на Травис Баркър да я продуцира. Той очевидно има добри идеи защото бяхме позабравили за нея.

# 2 099
Да де, ама защо се облича по същия начин като когато беше на 16? Като пуснаха там първата й песен със скейтборда, бях още в гимназията... Това преди 20 години хе хе за нея времето е спряло

Общи условия

Активация на акаунт