Звездни компромати - Април'22

• 235 141
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 070
Demi Lovato
Скрит текст:

Nicole Scherzinger си е на снимките.

# 2 071
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, бе повярвах й на Амбър, че Мъск й бил за запълване на времето. Joy Ако беше успяла да го оплете в мрежите си и да се оженят щеше да го сполети същата съдба като Джони- обвинения в домашно насилие и изнудване за пари. А и все пак при Мъск говорим за милиари, не за милиони. Сигурно свещи пали, че се е отървал.
Мъск също е с психопатии и отклонения, не го харесам особено, но пък при него нещата са  градивни.
По какво разбрахте, че е с отклонения?
Мъж който губи бебе,  след това убеждава и/или нарежда на жена си да се яви в център за репродуктивна медицина, за изкуствено оплождане, защото иска да има още деца, и то бързо. За пет години тя ражда двойка близнаци и двойка тризнаци.

# 2 072
Восъчната фигура на Зуки изглежда по-жива от истинския Зуки. Grinning

Скрит текст:

# 2 073
Съншайн,
Не съм сигурна,  че точно това би го квалифицирало в такава графа.
Аз, като преживяла загуби, мога да кажа, че желанието ми беше да не спирам да опитвам, докато имам успех. И аз се бях насочила към инвитро, само и само да стане.  Може би и аз съм психопат..

# 2 074
Всъщност колко деца има Мъск?

# 2 075
Съншайн,
Не съм сигурна,  че точно това би го квалифицирало в такава графа.
Аз, като преживяла загуби, мога да кажа, че желанието ми беше да не спирам да опитвам, докато имам успех. И аз се бях насочила към инвитро, само и само да стане.  Може би и аз съм психопат..
Не са имали проблеми със зачеването и износването, доколкото знам. При in vivo в общия случай имаш едно за година, с асистирана репродукция две, три...Човека и бройка е гонил.

Всъщност колко деца има Мъск?
Шест или седем. Пет от една жена, още едно от Граймс, и май имат бебе сега с Граймс, но от сурогатна майка.

# 2 076
Щом казваш, няма да споря, явно си много запозната.
Първата му жена също участва с интервюта в биографията му. Интересно ми е да видя какво казва за него.

# 2 077
Heidi Klum
Скрит текст:

# 2 078
  • София
За Джена Дюан бях чела, че много се озлобила към Чанинг, след като той си намерил нова половинка. Което се случило след развода, а тя вече била бременна от друг (Май още били женени, когато забременяла). Та, спряла да му разрешава да си вижда детето.

Джена я следя в иста,не я харесвам 😄.Прекалява с филъри ми се струва.Всъщност защо се разведоха с Чанинг,той изглежда добродушен,а тя злобна.А може снимките да лъжат.Иначе имат красиво дете.

# 2 079
Първата му жена също участва с интервюта в биографията му. Интересно ми е да видя какво казва за него.
Не го приемай като спор.
За мен има разлика между това да се бориш за дете, и това да планираш и народиш няколко като поставена цел.
 Семейство Болдуин също са ми леко странни, последните им бебета са с малка разлика, Хилария ражда, и малко след това и бебе от сурогатна майка.
 Може пък да е някакво пристрастяване към децата, емоцията която носи новия живот, знам ли...

# 2 080
Стана ми интересно, защото по принцип многоплодната бременност носи рискове.
Според тази статия, цитират самата Жустин - тя е записала час в клиника.
https://www.jenatadnes.com/hora/miliarderat-genii-negovite-2-jeni-i-5-detsa/

Не й знам на Хилария случая, на мен ви е странно, че Алек е на такава възраст и  продължават да раждат деца. Хиларията я следя, и въпреки че има помощници, малко или много 6/7 деца са си ангажимент. От които 2 кърми, като не кърми се цеди. Не й ли се иска да приключи с памперсите и помпите й се чудя.

Не ги знам Чанинг и жена защо са се развели. Май тя си е намерила любовник, забременява и тогава се развеждат.

# 2 081
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Чайника си хойкаше, та се разведоха...

# 2 082

Че я прекършил и я третирал като служител. Статията е от самата нея, на английски, но може и през Гугъл транслейт да се пусне.

https://www.marieclaire.com/sex-love/a5380/millionaire-starter-wife/

# 2 083
Чела съм  интервюта на първата жена на Мъск, той за съпруг е чудо невиждано. Да не ти е в къщата.

# 2 084
Първата жена на Мъск май научава/ получава молбата за развод по много странен начин и напълно неочаквано. Нещо такова ми се върти от една от биографиите за него, които съм чела. Например, сутринта били заедно, всичко точно, той излиза по някакви срещи и след няколко часа- хоп, молба за развод. Във въпросната книга се коментираше и отношението му към децата им, някакви странни правила на поведение, които налагал. Но наистина не помня подробности, чела съм я преди пандемията още, ако не се лъжа.

Кой е бащата на детето на Амбър? И дали сега, след като всичките й диагнози станаха ясни и обществено достояние, няма да има проблеми с родителските права?

Кейти Холмс с какво се занимава сега и получава ли някаква издръжка от Том Круз? Предполагам, че баща й в качеството си на един от най- известните бракоразводни адвокати добре си е свършил работата.

Общи условия

Активация на акаунт