Звездни компромати - Април'22

• 235 153
  • 2 337
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Амал Клуни
Скрит текст:
Джена Дюън
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Бритни и гадже
Скрит текст:
Колин Фарел
Скрит текст:
Кели Роланд
Скрит текст:

# 2 056
За Джена Дюан бях чела, че много се озлобила към Чанинг, след като той си намерил нова половинка. Което се случило след развода, а тя вече била бременна от друг (Май още били женени, когато забременяла). Та, спряла да му разрешава да си вижда детето.

# 2 057
Хайде пък сега Джена виновна. Който баща иска, винаги си вижда детето, ако е в цивилизована държава. (Не важи за Благой и Есмер например, да е внимавал къде се е женил : ) )

Обсъдихте ли сватбата на Юън Макгрегър и Мери Елизабет Уинстед? Те си имали и бебе през 2021, пък аз не съм и разбрала!

# 2 058
Nicole Scherzinger
Скрит текст:

# 2 059
Не съм им светила, казвам какво съм чела. Нито претендирам за достоверност.
Но не е невъзможно умишлено да ограничи вижданията, особено ако нямат развод и споразумение по това време.
Не винаги мъжете са виновни за всичко Rolling Eyes

# 2 060
Да, бе повярвах й на Амбър, че Мъск й бил за запълване на времето. Joy Ако беше успяла да го оплете в мрежите си и да се оженят щеше да го сполети същата съдба като Джони- обвинения в домашно насилие и изнудване за пари. А и все пак при Мъск говорим за милиари, не за милиони. Сигурно свещи пали, че се е отървал.

# 2 061
  • София
Амбър има хистрионно разстройство. То е Клъстър Б разстройство заедно с нарцисизма, психопатията и социопаатията. Не, че има значение, но гледам и по новинарските сайтове яко куца превода на диагнозите, а те са си просто научни термини за разни видове лош човек. Джони си е... Джони, но беше ясно от самото начало, че сериозно го изигра тази девойка. Дано сега си получи заслуженото.

# 2 062
Ох тия Джони и Амбър са ми вече мега безинтересни...

# 2 063
  • София
Хилари Дъф
Скрит текст:
Кейти Холмс
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:
Виктория Бекъм
Скрит текст:
Холи Бери
Скрит текст:
Джесика Симпсън
Скрит текст:
Елизабет Мос
Скрит текст:
Хелена Кристенсен
Скрит текст:
Шарън Стоун
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Елза Патаки
Скрит текст:
Мила Йовович с дъщеря ѝ
Скрит текст:

# 2 064
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Да, бе повярвах й на Амбър, че Мъск й бил за запълване на времето. Joy Ако беше успяла да го оплете в мрежите си и да се оженят щеше да го сполети същата съдба като Джони- обвинения в домашно насилие и изнудване за пари. А и все пак при Мъск говорим за милиари, не за милиони. Сигурно свещи пали, че се е отървал.
Мъск също е с психопатии и отклонения, не го харесам особено, но пък при него нещата са  градивни.

# 2 065
Ох, разстройствата на Амбър са с дължина на избирателен списък.
Спокойно могат да се напишат дузина книги и пак да остане материал.

# 2 066
Като спомена Мъск, започнах да чета автобиографията му, в чието писане е участвал с интервюта. Не съм стигнала далеч, но оставам с впечатлението,  че той е много целенасочен и ако иска нещо не приема "не" за отговор.
В този ред на мисли, не съм сигурна колко точно е искал Амбърчето или тя се е опитвала да се пласира за повече, отколкото е имало между тях.

# 2 067
Мъск също е с психопатии и отклонения, не го харесам особено, но пък при него нещата са  градивни.
По какво разбрахте, че е с отклонения?

# 2 068
  • Glasgow
Никол Ш. не прилича на себе си, сигурно ли е, че е тя?

# 2 069
  • София
Мъск е с Аспергер, не е психопат, а аутист.

Общи условия

Активация на акаунт